Uusimmat

Isolla kosketusalustalla varustetut HP Spectre x360 -kannettavat taipuvat moneen

Kuva: @ HP

10.01.2024 13:17 Muropaketin toimitus

HP Spectre x360 -kannettavat julkaistiin CES 2024 -tapahtuman myötä. Näissä uusissa kannettavissa on käytössä trendikkäästi sisäänrakennettua tekoälytekniikkaa.

HP julkaisi uudet versiot Spectre-malleistaan. Nyt julkaistujen Spectre x360 2-in-1 -mallit tulevat sekä 14 ja 16 tuuman kokoluokkaan. Jälkimmäisessä mainitaan olevan maailman suurin haptinen kosketuslevy Windows-pohjaisella alustalla kokoluokassaan.

Uusista malleista löytyy kehittyneitä ominaisuuksia. Tarjolla on esimerkiksi 9 megapikselin kamera laitteistopohjaisella hämärätilalla sekä AI-siru, joka tarjoaa sisäänrakennettuja suojausominaisuuksia, kuten poistumislukon, herätyksen lähestyttäessä ja yksityisyyshälytykset, jotka varoittavat vakoilevista katseista.

Kuva: @ HP

Koneissa on automaattinen suorituskyvyn optimointi, joka säätää tuulettimen ääntä ja lämpötiloja käytettyjen sovellusten, kannettavan tietokoneen sijainnin ja akun tilan perusteella. Tekoälytekniikkaa on tarjolla myös käytettyjen Intel Core Ultra -suorittimien myötä, ja valittavissa on myös Nvidia GeForce RTX 4050 -mobiilinäytönohjain.

Uusimmat Spectre-kannettavat ovat ensimmäisiä kuluttajalaitteita, joissa on Polyn äänet. Poly tuo näihin laitteisiin vuosikymmenten kokemuksen äänenvirityksestä ja tämän lupaillaan tarjoavan selkeyden ja erinomaisen äänenlaadun.

Uusimmissa Spectre-kannettavissa on jopa 2,8K OLED-näyttö ja niissä on myös IMAX Enhanced -sertifikaatti. Näyttöjen 16:10-kuvasuhde ja 48 Hz – 120 hertsin vaihteluväli virkistystaajuudelle mahdollistavat mukauttamisen sisältöön sopivaksi.

HP Spectre x360 14 tuuman 2-in-1 kannettava tietokone on valmistajan tiedotteen mukaan heti saatavana 1499 euron suositushintaan. HP Spectre x360 16 tuuman 2-in-1 kannettava tietokone on nyt saatavana 2399 euron suositushintaan.