Uusimmat

Jabralta hybridi- ja etätyöskentelyyn kompaktit, langattomat Evolve2 Buds -nappikuulokkeet

26.10.2022 21:33 Muropaketin toimitus

Jabran uutuusmalli nappikuulokkeisiin on työkäyttöön tarkoitettu, langaton Evolve2 Buds -malli. Kuulokkeet on sertifioitu toimimaan yhdessä johtavien etäpalaveriratkaisujen, kuten Microsoft Teamsin ja Zoomin, kanssa.

Evolve2 Buds -nappikuulokkeet on suunniteltu parantamaan keskittymistä ja yhdessä työskentelyä paikasta riippumatta. Niissä kerrotaan hyödynnettävän viimeisintä teknologiaa häiritsevien taustaäänien vaimentamiseen ja selkeämpiin puheluihin. Ominaisuuksiin kuuluvatkin esimerkiksi Jabran MultiSensor Voice -teknologia, joka yhdistää neljä mikrofonia, luujohtimet ja edistyneet ohjelmistoalgoritmit, joiden avulla kuulokkeet poistavat mahdollisimman paljon ympäristöstä kantautuvia häiriöääniä.

Käytettävissä on myös monipiste-Bluetooth-ominaisuudet. Kuulokkeiden kantaman saa kasvamaan jopa 20 metriin, mikäli käyttää tietokoneeseen kiinnitettävää USB-sovitinta.

Evolve2 Buds -nappikuulokkeisiin on lisätty säädettävä aktiivinen vastamelutoiminto (ANC). Kuulokkeissa on myös korvanappien istuvuuden takaava MyFit-toiminnallisuus sekä SafeTone-äänisuojaus, joka takaa turvallisen kuuntelutason vastamelutoimintoa käytettäessä. Kuulokkeet tarjoavat viisi tuntia puheaikaa ja 33 tuntia käyttöaikaa latauskotelosta tankattuna.

Jabra Evolve2 Buds -nappikuulokkeet tulevat myyntiin marraskuun lopulla, alkaen hintaan 259 euroa.