Uusimmat

KFA2 esitteli pienikokoisen GeForce RTX 4060 -näytönohjaimen

22.04.2024 18:04 Muropaketin toimitus

Nvidian valmistama grafiikkapiiri AD107 on pienikokoinen, joten se vie vähän tilaa piirilevyltä. Se on ollut ainakin yksi tekijä monien pienikokoisten GeForce RTX 4060 -näytönohjainten saapumisessa markkinoille.

KFA2/Galax on nyt tuomassa markkinoille uuden, pienikokoisen GeForce RTX 4060 -mallin. Tuote on hyvin soveltuva esimerkiksi pienikokoisiin SFF (Small Form Factor) -kokoluokan tietokoneisiin.

Kortti on 18,2 senttimetriä pitkä ja 6,9 senttimetriä korkea. Mitat ovat varsin tervetullutta luettavaa nykyaikaisten valtavien näytönohjainten rintamassa. Korttipaikkoja näytönohjain vie kaksi.

Huolimatta pienestä koostaan, näytönohjaimessa on useita liitäntäratkaisuja. Tarjolla on kaksi DisplayPort 1.4 -liitäntää ja kaksi HDMI 2.1a -liitäntää.

Näytönohjain viilenee alumiinisella elementillä, jonka jäähdytystehtävää avittavat kolme 40-millimetristä tuuletinta. Virtansa näytönohjain saa yhdestä 8-pinnisestä virtaliittimestä, joka on sijoitettu kortin perään.

Värimaailmaltaan näytönohjain valkoinen, mustilla tuulettimen keskiöillä. Tuote tulee ensimmäisenä myyntiin Japanissa.

LUE MYÖS: Nvidia kehittää pienikokoista mutta tehokasta PC-konseptia – sydämenä pienet ja suorituskykyiset erillisnäytönohjaimet

 

Muropaketin uusimmat