Uusimmat

Lisää tietoa AMD:n Phenom II 42 TWKR -prosessorista

24.06.2009 11:31 Sampsa Kurri

Uutisoimme Muropaketissa kaksi viikkoa sitten AMD:n salaperäisestä Phenom II 42 TWKR Black Edition -prosessorista, jota esitteli Maingear PC:n toimitusjohtaja Wallace Santos. TWKR-prosessorin kellotaajuudesta tai ominaisuuksista ei vieläkään ole saatavilla tarkkaa tietoa, mutta kyseessä on todennäköisesti paljon virtaa vuotava yksilö, joka on erikseen testattu tuotantolinjalla ja soveltuu erinomaisesti ylikellottamiseen järeällä jäähdytyksellä.

Wallace Santos esittelee uusimmassa blogipäivityksessään POST-ruutua Asuksen Crosshair III Formula -emolevyllä, neljällä gigatavulla Kingstonin KHX-12800D3K2 DDR3-muistia ja prosessori CoolIT:n Domino A.L.C. -vesijäähdytyksellä varustettuna. Santosin mukaan tarkempia yksityiskohtia ja testituloksia voi paljastaa ensi viikolla 30. kesäkuuta.

TWKR-prosessorit eivät ilmeisesti vielä tässä vaiheessa saavu myyntiin tavallisille kuluttajille, vaan AMD kokeilee niiden suosiota tietokonevalmistajien, lehdistön ja ylikellottajien keskuudessa. Mahdollisesti positiivisen palautteen myötä kyseiset prosessorit saattavat eksyä myös kauppojen hyllyille.

Muropaketti tulee testaamaan AMD:n TWKR-prosessoria heinäkuussa, joten pysykää kanavalla.

Wallace Santos, AMD TWKR Update II