Uusimmat

Lisää tietoa Windows 7:n pakkauksesta

25.06.2009 17:23 Juha Kokkonen

Windows 7:n pakkausMicrosoft esitteli jo aiemmin ensimmäset viralliset kuvat tulevan Windows 7 -käyttöjärjestelmän pakkauksesta, mutta nyt Microsoftin Brandon LeBlaync on kirjoitellut Windows 7 Team -blogiin lisätietoja levykotelosta. Pakkauksen suunnittelun lähtökohdaksi on otettu käyttäjien toiveet – tärkeimmiksi ominaisuuksiksi osoittautuivat yksinkertainen ja selkeä design, helppo avattavuus sekä jätteiden määrän vähentäminen.

Pakkauksen ulkoasua dominoi kookas ja selkeä Windowsin logo, selkeä ja helposti luettavissa oleva fontti sekä taustavärit, joista eri versiot on helppo ja nopea erottaa toisistaan. Pakkauksen rakennetta on yksinkertaistettu – se koostuu vain kolmesta osasta: muovikotelosta, paperikannesta sekä yksinkertaisesta aloitusoppaasta. Kotelo aukeaa yhtä helposti kuin tavallinen DVD-kotelo ja sen pinnasta löytyy helposti irroitettava sinetti.

Windows 7 -asennuslevyä suojaava muovikotelo on entistä kevyempi ja kierrätettävissä. Pakkaus itsessään painaa 37 % Vistan pakkausta vähemmän ja sen valmistus on 50 % edeltäjäänsä edullisempaa. Uusi pakkaus tullaan näkemään kauppojen hyllyillä ensi lokakuussa.

Windows 7 Team Blog, Check out the New Windows 7 Packaging