Uusimmat

Logitech esitteli G203 Lightsync -pelihiiren

22.04.2020 08:11 Muropaketin toimitus

Logitech G203 Lightsync on edullisempaan luokkaan sijoittuva pelihiiri. Sen anturi kykenee parhaimmillaan 8000 DPI:n tarkkuuteen ja kokonaisuus kruunataan runsaalla RGB led-valaistuksella.

Logitechin pelihiirimallisto saa uuden jäsenen G203 Lightsync -pelihiirestä. Se on ominaisuuksiltaan kärkimalleja pelkistetympi, mutta samalla se on myös edullisempi. Hiiressä selkeimmin erottuu sen RGB-led-valaistus.

Hiiressä käytetään anturia, joka kykenee korkeimmillaan 8000 DPI:n tarkkuuteen. Hiiren päivitysnopeuden kerrotaan olevan tuhat hertsiä, eli yksi millisekunti. Konepellin alta löytyy 32-bittinen ARM-suoritin, jonka ansiosta hiiren sisäiseen muistiin pystyy tallentamaan enimmillään viisi käyttöprofiilia.

Hiiren ulkomitat ovat 116,6 x 62,15 x 38,2 millimetriä. Hiiren paino ilman USB-kaapelia on 85 grammaa. Vaikka hiiri on muotoilultaan symmetrinen, soveltuu se lähinnä oikeakätisille, sillä peukalonäppäimet ovat sijoitettu hiiren vasemmalle kyljelle.

Uutuus tulee myyntiin toukokuussa. Se tulee saataville mustalla ja valkoisella värityksellä. Hiiren suositushinnaksi on asetettu 39,99 euroa.

Muropaketin uusimmat