Uusimmat

Logitech julkisti G Astro A50 X -pelikuulokkeet – Arvokas langaton kuuloke toimii kattavasti eri pelialustoilla

Kuva: @ Logitech

05.12.2023 10:55 Muropaketin toimitus

Logitech uudisti suositut Astro A50 -sarjan pelikuulokkeet. Kuulokemalli on ehtinyt jo viidenteen sukupolveen, ja uusin Logitech G Astro A50 X -versio toimiikin sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsolien että PC- ja Mac-tietokoneiden kanssa.

Base Station -lataustelakalla varustetut Astro A50 X -pelikuulokkeet hyödyntävät Playsync-teknologiaa, jonka ansiosta kuulokkeet ovat yhteensopivat sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsolien että PC- ja Mac-tietokoneiden kanssa. Vaihtaminen laitteesta toiseen tapahtuu kuulokkeessa olevaa vaihtopainiketta painamalla. Lisäksi kuulokkeissa on langaton Bluetooth-yhteys, joten esimerkiksi peliäänien rinnalle voi tuoda Discord-keskustelun älypuhelimesta.

Kuva: @ Logitech

Peliäänten lisäksi kuulokkeet sopivat erinomaisesti myös tv-ohjelmien, elokuvien, videoiden ja musiikin kuuntelemiseen. Tuettuja tilaääniominaisuuksia ovat Dolby Atmos- ja Windows Sonic Spatial Audio -standardit Xbox Series X/S-pelikonsoleilla ja Windows 10/11 -tietokoneilla sekä 3D Audio -standardi PlayStation 5 -pelikonsolilla.

HDMI 2.1 -liitäntää käyttävä lataustelakka voidaan liittää suoraan 4K-televisioon läpivientiä varten, ja se tukee myös 120 hertsin näytönpäivitystä sekä VRR- ja ALLM-ominaisuuksia.

Kuulokkeiden äänentoistosta vastaavat 40-millimetrset, grafeenikalvolliset Pro-G Graphene -elementit. Kuulokkeissa on myös varrellinen 16 bitin ja 48 kilohertsin äänenlaadulla toimiva Lightspeed-mikrofoni. Eri äänilähteiden keskinäistä voimakkuutta, kuten puhetta ja peliääniä, voi säätää suoraan kuulokkeista.  Kuulokkeiden oman taajuuskorjaimen asetuksia voidaan muokata tietokoneella Logitech G Hub -ohjelmistolla tai älypuhelimella Logitech G -sovelluksella.

Yhdellä latauksella kuulokkeiden akku kestää noin 24 tuntia 78 desibelin äänenvoimakkuudella käytettynä. Kuulokkeet ladataan lataustelakassa ja itse telakka saa virtansa mukana tulevasta USB-C-kaapelista.

Tuotteessa on huomioitu myös kestävä kehitys. Logitech G Astro A50 X -pelikuulokkeissa kierrätysmuovin osuus on vähintään 35 prosenttia. Tuotepaketeissa käytetty paperi tulee FSC-sertifioiduista metsistä ja muista valvotuista lähteistä. A50 X on sertifioidusti hiilineutraali tuote, mikä tarkoittaa, että Logitech hyvittää tuotteen valmistuksesta aiheutuvan hiilijalanjäljen.

Kuva: @ Logitech

Logitech G ASTRO A50 X -pelikuulokkeet lataustelakan kanssa tulee valmistajan tiedotteen mukaan myyntiin 399 euron kuluttajahintaan. Värivaihtoehtoja ovat valkoinen ja musta.