Uusimmat

Lojuuko nurkissasi vanha pelikonsoli, tietokone tai mediasoitin? Uusi tuote skaalaa sen nykyaikaiseksi 4K-tarkkuuden laitteeksi

Kuva: @ RetroTINK

10.12.2023 16:16 Muropaketin toimitus

Mielenkiintoinen tuote saattaa antaa uuden elämän vanhoille tietokoneille, pelikonsoleille ja muille medialaitteille.

Monilla saattaa olla vielä nurkissa vanhoja pelikonsoleja, tietokoneita tai mediasoittimia. Niiden nostalgisesta seurasta voi halutessaan jatkossa nauttia tarkalla kuvalla nykyaikaisen television kautta.

Tarkan kuvan mahdollistaa uusi tuote nimeltään RetroTINK 4K, jonka avulla vanhan koulukunnan laitteet on mahdollista skaalata nykyaikaan. Skaalauksesta on hyötyä moderneissa televisioissa, sillä ne tyypillisesti käsittelevät huonosti matalia resoluutioita. Kuvasta tulee usein suttuinen ja odotettuakin epätarkemman oloinen.

Kuva: @ RetroTINK

4K-tarkkuuden lisäksi tuotteessa on muokattava HDR-ominaisuus sekä lukuisia muita kuvanlaatuun liittyviä toimintoja. Lisätietoja löytyy RetroTINKin verkkosivuilta ja Consome Mods –wikistä.

Tuotetta aletaan toimittaa 9. joulukuuta alkaen. Hinta on 750 dollaria (695 euroa), mutta ensimmäinen erä on jo loppuunmyyty. Vaihtoehtoinen laite on nimeltään Morph 4K, ja sen hinta on 400 dollaria (370 euroa). Sen toimitukset alkavat vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä.