Uusimmat

Mark Zuckerberg kertoi mikä on suuri väärinkäsitys hänestä – ainakin omasta mielestään

04.02.2020 08:21 Muropaketin toimitus

Facebookin toimitusjohtaja sanoi viime perjantaina haluavansa olla enemmän ymmärretty kuin pidetty.

Mark Zuckerberg on saanut paljon kritiikkiä niskaansa vuosien varrella. Viime aikoina Facebookia on kritisoitu siitä, ettei se aio kieltää poliittisia mainoksia – vaikka niissä levitettäisiin joidenkin mielestä muunneltua totuutta. Hän halusi nyt kertoa, ettei hän perustanut Facebookia rahan vuoksi.

– En alkanut tähän, jotta saisin rakennettua liiketoimintaa tai myydä mainoksia tehdäkseni rahaa, Zuckerberg oikoi käsityksiä itsestään Silicon Slopes Tech Summit -tapahtumassa.

– Minun mielestäni mainonta on loistava liiketoimintamalli sille, että voimme tarjota kaikille palvelun ilmaiseksi, sosiaalisen median pomo jatkoi.

Zuckerberg tuumi myös, että hänen tämän vuosikymmenen tavoitteensa on tulla enemmän ymmärretyksi kuin pidetyksi. Hän vastasi näin kysymykseen, mitä hän haluaisi ihmisten tietävän hänestä. Asiasta kertonut Cnet arveli, että Zuckerbergin puheet kumpusivat miljardööri George Sorosin kommenteista. Hän sanoi aiemmin samana päivänä, että hän uskoo Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ja Zuckerbergin intressien olevan yhteneväisiä. Soros tarkensi, että presidentti haluaa voittaa vaaleja ja Zuckerberg tehdä rahaa. Zuckerberg puolestaan kiisti – Sorosta mainitsematta – että kaikki yritykset olisivat kiinnostuneita vain rahan tekemisestä.

Muropaketin uusimmat