Uusimmat

MSI esitteli Radeon RX 6600 XT -näytönohjaimensa

30.07.2021 14:10 Muropaketin toimitus

MSI:ltä on tulossa julkaisuun neljä eri näytönohjainmallia. Ne jakaantuvat Gaming- ja Mech-sarjoihin.

AMD:n julkistettua Radeon RX 6600 XT -näytönohjaimen valmistajat kiiruhtivat odotetusti esittelemään omia versioitaan uudesta tulokkaasta. Ensimmäisten joukossa oli MSI, jonka tarjonta julkaisuhetkellä tulee käsittämään neljä näytönohjainmallia. Tulokkaat jakautuvat Gaming- ja Mech-sarjoihin. Näytönohjainten lopullisia kellotaajuuksia ei vielä tässä kohtaa paljastettu.

Radeon RX 6600 XT Mech 2X 8G -näytönohjaimet ovat varustettu kaksi tuuletinta sisältävällä jäähdytysjärjestelmällä. Siitä huolimatta kortit ovat kooltaan varsin hillittyjä Ulkomitoiksi ilmoitetaan 235 x 125 x 46 millimetriä. Oletettavasti näytönohjaimen perusversio noudattaa kellotaajuuksissa referenssiä ja OC-versiossa grafiikkapiirin game- ja boost-kellotaajuuksia on korotettu maltillisesti.

Radeon RX 6600 XT Gaming 8G -näytönohjaimista löytyy niin ikään kahdella tuulettimella varustettu jäähdytysjärjestelmä. Gaming-sarjan kortit ovat kuitenkin selvästi kookkaampia. Niiden ulkomitat ovat 277 x 130 x 51 millimetriä. Sama kellotaajuuksia koskeva lainalaisuus pätee todennäköisesti myös näissä Gaming-sarjan malleissa. Perusversio noudattaa referenssiä, mutta X-versio on tehdasylikellotettu.

Gaming- ja Mech-sarjojen näytönohjainten toimitukset alkavat aikaisintaan 11. elokuuta. MSI ei ottanut tiedotteessaan kantaa uutuuksien hinnoitteluun.