Uusimmat

MSI julkisti päivitetyt versiot MEG Aegis-, MEG Trident- ja MAG Codex -pelitietokoneista

25.11.2021 18:45 Muropaketin toimitus

Päivityksen merkittävin muutos on siirtyminen Intelin Alder Lake-S -prosessoreihin. Samalla tapahtuu siirtymä DDR5-muisteihin.

Uuden prosessorisukupolven julkaisu tarkoittaa aina uusien valmiiden tietokoneiden julkaisuaaltoa. MSI:llä aaltoa nostattamassa on kolme tietokonemallia. Ne ovat MEG Aegis Ti5, MEG Trident X- ja MAG Codex X5. Odotetusti suurin muutos edelliseen sukupolveen on siirtyminen Alder Lake-S -prosessoreihin. Uuden prosessorisukupolven myötä koneet varustetaan DDR5-muistilla. Koneisiin lupaillaan vähintään DDR5-4400 -muisteja. Konemallista riippuen keskusmuistin määrä nousta enimmillään 128 gigatavuun.

Prosessorin osalta tehokkain saatavilla vaihtoehto on Intelin Core i9-12900K. MEG Trident X 12th -mallissa tehokkain vaihtoehto on Core i7-12700K.

Kolmas muuttuja koneissa on näytönohjain. Kaikissa kolmessa mallissa tehokkain mahdollinen saatavilla oleva näytönohjain on Geforce RTX 3090. Jopa pienikokoisemmassa MEG Trident X 12th -koneessa.

MSI ei tarkenna tiedotteessaan uusien tietokoneiden saatavuutta. Hinnoittelu jää luonnollisesti tarkentumatta, koska kokoonpanoista löytyy niin paljon muuttujia.