Uusimmat

Muropaketti.com ja Dome.fi yhdistyvät – tähtäimessä entistä merkittävämpi sisältömedia

05.10.2016 09:00 Muropaketti.com:in toimitus

Muropaketti

Muropaketti.com- ja Dome.fi-sivustojen julkaisija Otavan Uudet Liiketoiminnat Oy uudistaa sivustojaan sisällöllisesti ja lähtee vahvistamaan Muropaketin asemaa tietotekniikka- ja pelimediana.

Muropaketti.com tunnetaan tietotekniikka-alan ja mobiilituotteiden uutissivustona, jonka tuotetestit lukeutuvat alallaan Suomen vaikutusvaltaisimpiin. Sivuston ytimessä on aktiivinen MuroBBS-foorumi. Dome.fi on tullut tunnetuksi ajankohtaisten peli-, elokuva- ja viihdeaiheiden uutisoijana.

Jatkossa Muropaketti.com laajenee kattamaan myös muun muassa tietotekniikan uusia sovelluksia sekä mobiili- ja konsolipelaamista ja niihin liittyviä tuotteita. Dome.fi:n sisällöt siirtyvät Muropaketti.com:iin käytännössä loppuvuoden aikana. Yhdistymisestä huolimatta Dome.fi:n teemat säilyvät; tietotekniikan ja pelien lisäksi Muropaketti.com:issa pääsee jatkossa lukemaan myös elokuvista sekä tv- ja nettisarjoista.

”Muropaketti.com on kasvanut intohimoisten harrastajien yhteisöstä Suomen tärkeimmäksi tietotekniikkamediaksi. Nyt on tullut aika kehittää tekemistä uudella tavalla, koska tavoitteenamme on nostaa se sisältömediana entistä merkittävämmäksi”, Otavan Uusien Liiketoimintojen johtaja Jaakko Haapakangas kertoo.

Samalla yhteistyö Muropaketti.comin pitkäaikaisen yhteistyökumppanin IO-Media Oy:n kanssa nykyisessä muodossaan päättyy. Tähän saakka IO-Media Oy on tuottanut Muropaketin ja siihen kuuluvan TaskuMuro-osion sisällöt sekä toiminut myyntikumppanina. Sisältöyhteistyö IO-Median kanssa päättyy käytännössä vuodenvaihteessa.

”Kiitämme Sampsa Kurria ja kaikkia IO-Median kirjoittajia paneutuneesta työstä niin uutisoinnissa kuin uusien tietotekniikka- ja mobiilituotteiden testaamisessakin. Sivuston rima on jatkossakin erittäin korkealla, kun toiminta ja seuranta-alue laajenevat”, Otavan Uusien Liiketoimintojen liiketoimintapäällikkö, Muropaketin päätoimittaja Lauri Sihvonen sanoo.

Muropaketti.com ja siihen kuuluva MuroBBS-keskustelufoorumi keräävät nykyään 300 000 viikkokävijää. Dome.fi:llä on yli 100 000 viikkokävijää.

Otavan Uudet Liiketoiminnat Oy on Otava-konsernin 1.6.2016 perustama osakeyhtiö, johon kuuluvat sähköisten markkinapaikkojen markkinajohtaja NettiX Oy ja uutispalveluyhtiö Ampparit Oy. Ampparit Oy:n tuotteita ovat Ampparit.com, Witpik.com, Muropaketti.com, Dome.fi ja Plaza.fi.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat