UUSIMMAT

Muropaketti.com ja Dome.fi yhdistyvät – tähtäimessä entistä merkittävämpi sisältömedia

05.10.2016 09:00 | Muropaketti.com:in toimitus

Muropaketti.com

Muropaketti.com- ja Dome.fi-sivustojen julkaisija Otavan Uudet Liiketoiminnat Oy uudistaa sivustojaan sisällöllisesti ja lähtee vahvistamaan Muropaketin asemaa tietotekniikka- ja pelimediana.

Muropaketti.com tunnetaan tietotekniikka-alan ja mobiilituotteiden uutissivustona, jonka tuotetestit lukeutuvat alallaan Suomen vaikutusvaltaisimpiin. Sivuston ytimessä on aktiivinen MuroBBS-foorumi. Dome.fi on tullut tunnetuksi ajankohtaisten peli-, elokuva- ja viihdeaiheiden uutisoijana.

Jatkossa Muropaketti.com laajenee kattamaan myös muun muassa tietotekniikan uusia sovelluksia sekä mobiili- ja konsolipelaamista ja niihin liittyviä tuotteita. Dome.fi:n sisällöt siirtyvät Muropaketti.com:iin käytännössä loppuvuoden aikana. Yhdistymisestä huolimatta Dome.fi:n teemat säilyvät; tietotekniikan ja pelien lisäksi Muropaketti.com:issa pääsee jatkossa lukemaan myös elokuvista sekä tv- ja nettisarjoista.

”Muropaketti.com on kasvanut intohimoisten harrastajien yhteisöstä Suomen tärkeimmäksi tietotekniikkamediaksi. Nyt on tullut aika kehittää tekemistä uudella tavalla, koska tavoitteenamme on nostaa se sisältömediana entistä merkittävämmäksi”, Otavan Uusien Liiketoimintojen johtaja Jaakko Haapakangas kertoo.

Samalla yhteistyö Muropaketti.comin pitkäaikaisen yhteistyökumppanin IO-Media Oy:n kanssa nykyisessä muodossaan päättyy. Tähän saakka IO-Media Oy on tuottanut Muropaketin ja siihen kuuluvan TaskuMuro-osion sisällöt sekä toiminut myyntikumppanina. Sisältöyhteistyö IO-Median kanssa päättyy käytännössä vuodenvaihteessa.

”Kiitämme Sampsa Kurria ja kaikkia IO-Median kirjoittajia paneutuneesta työstä niin uutisoinnissa kuin uusien tietotekniikka- ja mobiilituotteiden testaamisessakin. Sivuston rima on jatkossakin erittäin korkealla, kun toiminta ja seuranta-alue laajenevat”, Otavan Uusien Liiketoimintojen liiketoimintapäällikkö, Muropaketin päätoimittaja Lauri Sihvonen sanoo.

Muropaketti.com ja siihen kuuluva MuroBBS-keskustelufoorumi keräävät nykyään 300 000 viikkokävijää. Dome.fi:llä on yli 100 000 viikkokävijää.

Otavan Uudet Liiketoiminnat Oy on Otava-konsernin 1.6.2016 perustama osakeyhtiö, johon kuuluvat sähköisten markkinapaikkojen markkinajohtaja NettiX Oy ja uutispalveluyhtiö Ampparit Oy. Ampparit Oy:n tuotteita ovat Ampparit.com, Witpik.com, Muropaketti.com, Dome.fi ja Plaza.fi.

Keskustelu

Täytyy sanoo, että tuo muropaketti.com ollut jo pisemmän aikaa yks tyhjän kanssa. Alamäki selvästikkin jatkuu kun Sampsakin poistuu kuvioista. Toivottavas murobbs pysyy ennallaa… Täällä se elämän suola kuitenkin on.

Eli Domen iltapaska-tyyliset jutut tulee Muron etusivulle keräämään klikkauksia. Kiitos todellakin.

RIP Muropaketti. Kivaa oli niin kauan kuin sitä jatkui.

ps. Katsokaapa mitä mikrobitille kävi. Olette samalla matkalla kohti "yleispätevää it/peli/media/perheenisä/eläkeläis/kotiäidin tabletit jne." mediaa, joka ei oikeasti palvele ketään kunnolla.

Kiitos Sampsa Kurri näistä vuosista.

Onkos Suomessa mitään tietotekniikka-aiheista vaihtoehtofoorumia olemassa, jos business-miehet nyt ahneuksissaan pilaavat muron?

Kiitokset Sampsalle ja hyvää onnea tulevaisuuden projekteissa.

Kiitoksia paljon Sampsalle menneistä vuosista! Paljon hyviä hetkiä on vietetty Muropaketissa/MuroBBS:ssä niin pidempiaikaisena lukijana kuin jonkin aikaa artikkeleita ja uutisia kirjoittaen. Omalta osalta myös foorumitoimintani taitaa olla tässä ja siirryn uusien kuvioiden pariin. Onnea ja menestystä itse kullekin. :psmoke:

RIP Muropaketti..
Toivottavasti alkuperäiset hahmot perustavat uuden sivun. Tänne tuskin on enää itselläni asiaa…

Jaa että sellainen muutos. Sampsa pihalle ja sivu kuraa täyteen.. Kiitos tiedosta, odotellaan sitä Sampsan omaa uutta sivustoa.

Mielenkiintoista, eli lopetetaan IO-media yhteistyö ja luullaan että osataan tehdä itse paremmin ja halvemmalla?

Nyt kun kävi vilkaisemassa Dome.fi:tä, niin ei voi muuta kun toivottaa hyvää jatkoa ja toivoa, että sampsa&muu toimitus perustaisi uuden sivuston.

Olihan Sampsa kerennyt jo touhuta muropaketin parissa lähes 20v :)
Toivottavasti on muita mielenkiintoisia hommia luvassa. Tsemppiä!

Kelpaisi vielä jäähyväiskirje muropaketin entiseltä toimitukselta ja vähän taustatietoja, että kuinka tähän päädyttiin.

Toivottavasti sampsa jatkaa hyvien internet videoiden tekemistä :geek: voisi laajentaakin vaikka vähän repertuaaria

Eli muropakettikin ottaa askeleen hätäistä copy-pastejournalismia ja klikkiotsikointia kohti, joiden takia dome.fi vierailut tuli jätettyä aikanaan.

Harmi. Mielenkiintoista ja asiapitoista sisältöä tuottanut porukka ulos ja tilalle clickbait-jengi.

Näytä kaikki kommentit
rewind

Eli Domen iltapaska-tyyliset jutut tulee Muron etusivulle keräämään klikkauksia. Kiitos todellakin.

Tämä ja voin kertoa kävijämäärä tippuu siihen domen 100k aika äkkiä. Eli siis 400k tippuu 100 tuhanteen. Ottaen toki huomioon sen mikäli foorumialueelle alkaa tulla "muutoksia".

Aika nopeasti porukka tyrmää muutokset, toki epäillystä on itselläkin tuleeko sisältö jatkossa kiinnostamaan. Bisnes on bisnestä ja Sampsa on jossain vaiheessa joko tietoisesti tai vahingossa tehnyt päätöksen että valta sisällöstä sekä sen määrästä siirtyy muiden haltuun. Toivottavasti Sampsa sai tästä kohtuullisen korvauksen :) Toki voihan koko nykyinen toimitus siirtyä töihin nykyiselle julkaisijalle mutta mahtaako tuo olla edes vaihtoehto. Kiitos kuitenkin jo näistä vuosista etukäteen:o

iltapaska


Et ikinä usko mitä suomen suosituimmalla tekniikka-foorumille tapahtuu!

Suuressa viisaudessaan Otava on päättänyt yhdistää Domen ja Muron – ja koska Dome on ollut vähemmän suosittu ja sen kirjoittajat ovat keränneet journalistiset krediittinsä suoraan lastenkodista on luonnollisesti loogisempaa ottaa nämä tekemään clickbaitteja kuin jättää sinne ketään tekemään omia artikkeleita.

Luonnollisesti käyttäjät odottavat että Sampsa & co. pistävät pystyyn uuden "murobbs:n" ja splittaavat käyttäjät.

Keskustelupalstan korvaamista Arsebook Comments (butt)plugin:llä odotetaan käyttäjien toimesta kieli pitkällä…

Ei saat*na.. :confused: Tullut ihan sopivasti käytyä täällä vuosian varrella. Miten lie jatkossa…

Poistettu, Muropaketin omistuksen vaihtumisen takia ja Sampsa Kurrin pois potkimisen seurauksena.

Anvirol

Kelpaisi vielä jäähyväiskirje muropaketin entiseltä toimitukselta ja vähän taustatietoja, että kuinka tähän päädyttiin.

Täältä taitaa löytyä: https://murobbs.muropaketti.com/threads/sampsan-jaeaehyvaeiset-murolle.1334385/

MSJD

Nyt kun kävi vilkaisemassa Dome.fi:tä, niin ei voi muuta kun toivottaa hyvää jatkoa ja toivoa, että sampsa&muu toimitus perustaisi uuden sivuston.

Toivottavasti ei ole kilpailukieltoa sopimuksissa tai mitään muutakaan mikä tuota estäisi/hidastaisi. Toisaalta rohkenen silti epäillä, että tuolle polulle lähdettäisiin. Saatan toki olla väärässä :).

ziltoid

Toivottavas murobbs pysyy ennallaa… Täällä se elämän suola kuitenkin on.

Rohkenen epäillä. Räpellys ja testaus osiossa on yhtä sun toista rasistiseksi/vihapuheeksi luokiteltavaa materiaalia. En ihmettelisi, jos tätä alettaisiin seuraamaan tarkemmalla seulalla ja rankaisemaan normaalia kovemmin metodein. Puhdasta spekulaatiota toki.

No voi paska, rip muro :(. Dome.fi on ollut kyllä viimeisrt pari vuotta sellaista naalin paskaa että on suorastaan sääli ettö näin käy.

Toivottavasti IO-media tekee uuden sivuston…

Mielenkiintoista. Viikko pari sitten Riemurasiassa alkoi kommenttien siistiminen ja tuli uudet kommentointisäännöt ja puhetta uudesta omistajasta. Ja nyt Muro menettää perustajansa ja sivustolle kaavaillaan suuria muutoksia. Mitä hittoa tapahtuu mun vakiosivustoille. Molemmissa sivustoissa on keskustelussa menty välillä tasolle "Hitler did nothing wrong", mutta asiallisempi linja palautuu aika pian.

Miten käyttäjätunnuksen saa poistettua/draktivoitua? En ainakaan puhelimen käyttöliittymästä löydä.

Hohhhoh, jos tästä tulee Dome, niin käynti täällä loppuu siihen. Olen vaivatta jättänyt esim. CNETin lukemisen, koska se mennyt yhä enemmän Iltalehtien tyyliseksi ajantuhlaukseksi.

Domen tyyli on älyllisesti pykälää alempana, sisällöllisesti turhaa. Aivan kuin Luokkakokous leffa. Miksi tuhlaisin aikaani sellaiseen. Karhean rehellinen voittaa kiillotetun tyhjyyden joka kerta.

Nyt haikeilu ja hautajaiset sikseen ja reippaasti uutta sivustoa pystyyn!

Kaksijakoinen fiilis. Muro on polkenut paikallaan ja muuttunut vähän tylsän virkamiesmäiseksi toiminnaksi jo pidemmän aikaa. Muutokset ei olisi pahasta.

Mutta! Tiedotteen perusteella suunta on perse edellä puuhun. Rivien välistä on luettavissa, että niitä aktiivisia harrastajia ja nörttejä ei kaivata jatkossakaan. Mitä jää sitten jäljelle.. siitä Otavamedialla on toivottavasti aika rautainen visio, koska todennäköisesti ei juuri yhtään mitään siinä vaiheessa, jos oikeat harrastajat nostavat kytkintä.

Ärstyttää lukee mobiilipuolen juttuja täältä kun ne kuuluu taskumuroon, sieltä niitä voi käydä lukemassa jos haluaa. Samoin ei kiinnosta mitkään muutkuin atk jutut. Eikö noita vois laittaa jollekin toiselle alueelle ettei niitä olisi pakko lukea. Huono kehitys. vois poistaa koko boomarkin.

Murossa tullut vietettyä aikaa kyllä paljon vuosien mittaan. Kiitos IO-median porukalle tästä kaikesta. Katsotaan mihin suuntaan sivusto menee, hyvät mahdollisuudet on jos tilalle tulee muita asiallisia kirjoittajia. Domessa en tosin ole käynyt siitä lähtien kun se muuttui eDomesta nykyiseksi, ihan hetken vaan katselin millaista uutisointi on.

Toivotaan siis ettei Muropaketin nimeä käytetä sillä ratsastamiseen, vaan todelliseen parannukseen uusilla kuvioilla ja työntekijöillä, samaan aikaan kun Sampsa, Petrus ja muut saavat uusia puuhia.

Yritetään pelastaa kuoleva Dome suoltamalla sen paskaa myös Muron lukijoille :think: ? No ehkä tajuavat virheensä viimestään siinä vaiheessa kun alkaa käyttäjät vähenemään täältäkin.

Toivotaan että joku pistää Muropaketille manttelinperijän pystyyn.

Tuleeko tästä nyt hitaasti uppoava laiva kun laivan pinnalla pitävä pohjatulppa otetaan pois :confused:

Jään seuraamaan

Parotech

Tuleeko tästä nyt hitaasti uppoava laiva kun laivan pinnalla pitävä pohjatulppa otetaan pois :confused:

Jään seuraamaan

Uusi saitti pystyyn niin Muro + Dome = Dome. :think:

Jahas, Muropaketin taru päättyi sitten näin äkisti. Harmillista, kuitenkin pisin historia alan saiteista.
Noh, olihan se jo odotettavissa kun Taskumuro yhdistettiin Muropakettiin ja nyt kun siihen tulee vielä Dome, niin voi olla varma että Muropaketilla ei ole enää mitään tulevaisuutta.

RT140

Hohhhoh, jos tästä tulee Dome, niin käynti täällä loppuu siihen. Olen vaivatta jättänyt esim. CNETin lukemisen, koska se mennyt yhä enemmän Iltalehtien tyyliseksi ajantuhlaukseksi.

Mitä paikkoja itse pidät laadukkainen, mistä löytyy alan uutiset? Muropaketin 'uutinen pari viikossa' tahti ei ole ollut aikoihin enää tyydyttävä.

rewind

Eli Domen iltapaska-tyyliset jutut tulee Muron etusivulle keräämään klikkauksia. Kiitos todellakin.

Dome on todellakin clickbait-sivusto, vielä pahemmasta pääästä. Aikoinaan sivusto keuli 100 000 lukukertaa saavuttaneella "artikkelilla", johon oli liitetetty muualta haettuja kuvia.

Ramones

Mitä paikkoja itse pidät laadukkainen, mistä löytyy alan uutiset? Muropaketin 'uutinen pari viikossa' tahti ei ole ollut aikoihin enää tyydyttävä.

Artikkelien laatu on kuitenkin ollut hyvä enkä ole havainnut huomattavaa klikkausten kalastelua.

Dome on niin luokatonta roskaa, että saman linjan tullessa muropakettiin jää artikkelit kyllä lukematta. Tosin, ei useimmissa muron uutisoinnissakaan ole ollut kehumista hetkeen. Asiantuntevat tuotetestit ja kellottelut ovat olleet sitä ainoaa mielenkiintoista sisältöä, ja jos ne jäävät kokonaan pois, niin eipä tule muroa enää luettua.

R.I.P Muropaketti. Ehkä tätä foorumia tulee vielä selattua, mutta Otavamedian uutistarjonta nyt on mitä on eikä kyllä kiinnosta mainoshelvettiä tukea.

oxbird

Artikkelien laatu on kuitenkin ollut hyvä enkä ole havainnut huomattavaa klikkausten kalastelua.

Artikkelien kyllä, mutta uutisten ei. Suurimmaksi osaksi sieltä täältä vanhana uutisoituja heikkoja käännöksiä joita ei edes oikolueta.

Taneli-

Muropaketin päätoimittaja Lauri Sihvonen varmaankin kellottaa kovasti? En muista hänestä kuulleeni mutta en niin skeneä ole viimeaikoina seurannut.

Suuret kiitokset @Sampsa Kurri laadukkaasta sisällöntuottamisesta. Pelkään että jatkossa saamme nostalgisina muistella @Kaotikan tekemiä artikkeleita kun Domen ansiosta laatu laskee reippaasti niiden alle.. ..noh, saa nähdä.

https://www.linkedin.com/in/lauri-sihvonen-54a0b985 :facepalm: Nyt on kyllä löydetty mies paikalleen.

ps. Koska tulee pääkirjoitus muistin vaihtamisen vaikeudesta Omppuun?

Chosen4

Aika nopeasti porukka tyrmää muutokset, toki epäillystä on itselläkin tuleeko sisältö jatkossa kiinnostamaan. Bisnes on bisnestä ja Sampsa on jossain vaiheessa joko tietoisesti tai vahingossa tehnyt päätöksen että valta sisällöstä sekä sen määrästä siirtyy muiden haltuun. Toivottavasti Sampsa sai tästä kohtuullisen korvauksen :) Toki voihan koko nykyinen toimitus siirtyä töihin nykyiselle julkaisijalle mutta mahtaako tuo olla edes vaihtoehto. Kiitos kuitenkin jo näistä vuosista etukäteen:o

Väärin johtopäätelty: https://murobbs.muropaketti.com/threads/jaeaehyvaeiseni-muropaketille.1334381/

Toki noin on käynyt jo silloin kun myytiin Soneralle.

oxbird

Artikkelien laatu on kuitenkin ollut hyvä enkä ole havainnut huomattavaa klikkausten kalastelua.

Joo, laatu on ollut rautaista, siksi harmittaakin aina kun huomaa ettei mitään uutta ole tullut sivulle tai jos onkin niin sitten taskumuron uutisia jotka ei sinänsä kiinnosta.
Aikoinaanhan niitä tuli kovalla tahdilla ja siksi sivusto olikin kotisivuna silloin.

Elvis Jagger

Suurimmaksi osaksi sieltä täältä vanhana uutisoituja heikkoja käännöksiä joita ei edes oikolueta.

Ne ovat vanhoja vain jos on ne jostain muualta jo lukenut. Itse en lue ulkolaisia saitteja, koska käyn läpi vain kotimaisia parin päivän välein.

Trespasser

Dome on niin luokatonta roskaa, että saman linjan tullessa muropakettiin jää artikkelit kyllä lukematta. Tosin, ei useimmissa muron uutisoinnissakaan ole ollut kehumista hetkeen. Asiantuntevat tuotetestit ja kellottelut ovat olleet sitä ainoaa mielenkiintoista sisältöä, ja jos ne jäävät kokonaan pois, niin eipä tule muroa enää luettua.

Ei Domessa mitään vikaa ole, sinne ainakin tulee paljo juttua ja niistä voi helposti seuloa ne mitkä kiinnostaa. Jos ei tule seurattua mitään alan lehtiä tai luettua jotain hollywood sivustoa, niin sieltä näkee kaikki mielenkiintoisimmat poiminnat kyllä.
Ainut mikä siinä on surkeaa, niin se sivuston uudistus pilasi selaamisen ja lukemisen ja nyt se on tollanen sekava räpellys joka vaikuttaa kännissä tuotetulta.

Emmä osaa lukea juttuja kiinnittäen huomiota niiden sisällölliseen laatuun, poimin niistä vain ne avainkohdat. Pakko saada vaan kiireesti kokoajan uutta materiaalia luettavaksi ja Dome on siitä hyvä että sitä piisaa.

Ramones

Joo, laatu on ollut rautaista, siksi harmittaakin aina kun huomaa ettei mitään uutta ole tullut sivulle tai jos onkin niin sitten taskumuron uutisia jotka ei sinänsä kiinnosta.
Aikoinaanhan niitä tuli kovalla tahdilla ja siksi sivusto olikin kotisivuna silloin.

Ne ovat vanhoja vain jos on ne jostain muualta jo lukenut. Itse en lue ulkolaisia saitteja, koska käyn läpi vain kotimaisia parin päivän välein.

Sen verran tuohoin voi kommentoida, että meillä on tullut vuosia 100 uutista muroon per kk, viime aikoina 90, se on kyllä aika huonoa tuuria jos osuu päivä, milloin ei ole yhtään uuttat uutista ollut (paitsi vloppuina).

Kaotika

Sen verran tuohoin voi kommentoida, että meillä on tullut vuosia 100 uutista muroon per kk, viime aikoina 90, se on kyllä aika huonoa tuuria jos osuu päivä, milloin ei ole yhtään uuttat uutista ollut (paitsi vloppuina).

Joo, ehkä se johtuu siitä että olen aika aktiivinen viikonloppuisin, koska olen usimmiten viikonloput töissä.
Silti, must tietotekniikkauutisia on tullut jo vuosia harvemmin kuin ennen, ehkä vertaan aikaan ennen Soneroita.

deussu

Miten käyttäjätunnuksen saa poistettua/draktivoitua? En ainakaan puhelimen käyttöliittymästä löydä.

Vaihda tilalle toimimaton sähköposti, syö salasanasi ja lakkaa nostamasta itseäsi jalustalle.

Tai B: postaa homopornoa niin bannit.

Ramones

Ei Domessa mitään vikaa ole, sinne ainakin tulee paljo juttua ja niistä voi helposti seuloa ne mitkä kiinnostaa. Jos ei tule seurattua mitään alan lehtiä tai luettua jotain hollywood sivustoa, niin sieltä näkee kaikki mielenkiintoisimmat poiminnat kyllä.
Ainut mikä siinä on surkeaa, niin se sivuston uudistus pilasi selaamisen ja lukemisen ja nyt se on tollanen sekava räpellys joka vaikuttaa kännissä tuotetulta.

Emmä osaa lukea juttuja kiinnittäen huomiota niiden sisällölliseen laatuun, poimin niistä vain ne avainkohdat. Pakko saada vaan kiireesti kokoajan uutta materiaalia luettavaksi ja Dome on siitä hyvä että sitä piisaa.

Edomesta tulee paskaa tuutin täydeltä. Ei tyhmiä ja turhia uutisia pitäisi joutua lukija seulomaan, jos löytyis timantti välistä.

Summa summarum Edome on perseestä ja sen uutisointi paskaa. Täyttä ripulia koko sivu, joka olisi pitänyt pultata irti Murosta jo vuosikymmen sitten.

Jahas. Ei riittänyt että muron etusivu on spämmätty täyteen uutisia android klooneista; nyt sinne tulee juttua ben stillerin eturauhassyövästä ym. muron kohderyhmää puhuttelevista aiheista.

Olisikohan aika uudelle rautasaitille…ehkä toistaiseksi syytä laittaa kotisivuksi esim. TechPowerUp.

No voi pska… muutenkin on taso Murolta tippunut, niin nyt saadaan ne domen amatöörit tänne vielä sekoilemaan? Onko tämä Otava Median pakottama muutos vai mikä hitto teitä vaivaa? Kaveripiiri pyörii ja saunaillassa päätitte?

En yleensä vastusta uutta ja muutosta, mutta nyt on kyllä todettava buuuuu!
Olisipa tomaatteja.

Elvis Jagger

Vaihda tilalle toimimaton sähköposti, syö salasanasi ja lakkaa nostamasta itseäsi jalustalle.

Tai B: postaa homopornoa niin bannit.

Mikään näistä ei kuitenkaan ole sama, kuin tunnuksen disablointi. Taidat olla Edomesta, kun tulit autisteilemaan ilman kunnon sisältöä. :psmoke:

deussu

Mikään näistä ei kuitenkaan ole sama, kuin tunnuksen disablointi.

Ei ole, mutta jos haluat lopettaa kirjoittelun niin sitten vaan lopetat kirjoittelun. Sen siitä teet siitä jonkun numeron.

Taidat olla Edomesta, kun tulit autisteilemaan ilman kunnon sisältöä. :psmoke:

Joo mä oon. :smoke:

Suoraan sanottuna ei kuulosta lupaavalta että hyvin toiminut sisällöntuottaja vaihdetaan (pahoin pelkään että domen click bait lööpi laatuun). Sanoisin että riski käyttäjäkunnan vieraantumiseen ja käyttäjäpakoon on suuri.

Sisältö muuttuu, käyttäjät kaikkoaa, sponssit kaikkoaa. RIP hyvin toimiva Jimm's -ketjuke. :smoke:

Ramones

Joo, laatu on ollut rautaista, siksi harmittaakin aina kun huomaa ettei mitään uutta ole tullut sivulle tai jos onkin niin sitten taskumuron uutisia jotka ei sinänsä kiinnosta.
Aikoinaanhan niitä tuli kovalla tahdilla ja siksi sivusto olikin kotisivuna silloin.

Muropaketin (tietokonepuoli) uutisten määrä tippui muutama vuosi sitten 100:sta 90:een, joten kovin massiivista muutosta ei ole tapahtunut. Samalla TaskuMuron uutismäärää kasvatettiin. Nämä muutokset ovat olleet sellaisia, joihin me toimittajat emme ole voineet vaikuttaa. Uutisoinnin sisältö on pidetty vuosien varrella luonteeltaan hyvin samankaltaisena, siinä määrin miten se on ollut tarjonnan puolesta mahdollista.

Edit: Petrus taisikin jo ehtiä vastailemaan…

Kiitoksia kuluneista vuosista. Atk uutiset tullut luettua mielenkiinnolla, mutta jokaisen uuden puhelimen julkaisu kiinostaa yhtä vähän tai vähemmän kun jokaisen uuden läppärimallin tai tv:n jne julkistus. En käsitä tarkoitusta mikä puhelinuutisoinnissa on. Bbs tulee eniten ikävä :(

Onko jo valittu toimittaja kodin älyimureiden, IOT silitysrautojen ja muiden osalta? Lisäksi televisioarvosteluja tarvitaan vähintään kerran kuussa.

Spoiler
Jaakkima69

Ärstyttää lukee mobiilipuolen juttuja täältä kun ne kuuluu taskumuroon, sieltä niitä voi käydä lukemassa jos haluaa. Samoin ei kiinnosta mitkään muutkuin atk jutut.

Laitetestit ja HW porno muodostavat Muropaketin kaltaisen sivuston kivijalan, mutta ilman muuta sisältöä sivusto jää kyllä vähän hengettömäksi. Äkkiseltään tulee mieleen Muropaketin toimittama artikkeli Nokian korpivaelluksesta älypuhelinrintamalla, aivan loistava juttu -vielä kerran kiitokset siitä. Toivottavasti uusi johto ottaa tästä mallia ja lisää vastaavien, hyvintoimitettujen tarinoiden määrää.

Keskustelupalstan ylilyöntejä ei tule ainakaan itselleni yhtään ikävä. Rölötykselle ja äärimielipiteiden ilmaisemiseen löytynee sopivimpiakin väyliä kuin tietotekniikka-aiheisen sivuston keskustelupalsta.

Taisi olla Muropaketin tarina siinä. En käsitä, miten Otavamedia aikoo tuottaa edes lähellekään vastaavaa sisältöä kuin IO-media, sillä laadukkaat artikkelit vaativat vuosien kokemusta ja suhteita rautavalmistajiin, että saa edes niitä laitteita testiin.

Nyt kävi MikroBitit näköjään.

Datatöntti

No voi pska… muutenkin on taso Murolta tippunut, niin nyt saadaan ne domen amatöörit tänne vielä sekoilemaan? Onko tämä Otava Median pakottama muutos vai mikä hitto teitä vaivaa? Kaveripiiri pyörii ja saunaillassa päätitte?

En yleensä vastusta uutta ja muutosta, mutta nyt on kyllä todettava buuuuu!
Olisipa tomaatteja.

Sisällöllä on hinta. Domen "sisältö" on täyttä ripulipaskaa, joten siitä tuskin tarvitsee juuri mitään maksaakaan. Excelistä tarkasteltuna voikin vaikuttaa hyvältä idealta heivata io-media mäelle, mutta käytäntö voi vielä osoittaa, etteivät lukijat mitä tahansa suostu lukemaan. Mikrobitti osoitti jo aika hyvin printtimedian puolella, mitä käy, kun erikoisalan julkaisusta siirrytään kirjoittamaan kaikille jotain. Ja Mikrobitissä sentään oli ainakin puoliammattimainen toimitus.

Dome on jo tällä hetkellä varsinainen hautausmaa ja nyt Muropaketti näyttää seuraavan perässä. :( Ei muuta kuin io-medialta uutta sivustoa pystyyn.

Ja Otava median Muropaketin toimitus elle sellaiset terveiset, että HAISTAKAA TOKI PASKA TÄMÄN JOHDOSTA!!!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Kiitos vaan hyvistä jutuista Sampsa & Co:lle. Toivottavasti murobbs sentään säilyy jotenkin entisellään…

MSJD

Nyt kun kävi vilkaisemassa Dome.fi:tä, niin ei voi muuta kun toivottaa hyvää jatkoa ja toivoa, että sampsa&muu toimitus perustaisi uuden sivuston.

Muropaketin, tai oikeastaan MuroBBS:n suurin pääoma on foorumin viestihistoria ja käyttämassa. Uudella sivustolla olisi todella pitkä matka ennen kuin on kasassa kumpaakaan ja vastaavasti pelkällä uutissivustolla ei välttämättä pitkälle pötkitä.

Toivotaan, että Otavan päättäjillä ei iso pyörä luista niin paljoa, että päätyvät kusemaan muron samalla tavalla kuin domen ja kaiken muunkin mihin koskevat, mutta historia on osoittanut, että tämä toivo taitaa olla turha. Avoimuus on päivän sana, joten joku voisi vähän valottaa sieltä Otavan puolelta tulevia suunnitelmia jne.

Toivotaan, että ainakin foorumi pysyy samanlaisena kuin aiemminkin, tosin sillä erolla, että moderointi saisi olla aktiivisempaa ja selkämpää.

RIP Muropaketti ja ei muuta kuin shit-stormia Otava median suuntaan kyhäämään pojjaat. :smoke:

Näin sisällöntuottajana molemmilla rintamilla (etusivu + foorumi), tästä uutisesta jäi hyvin ristiriitainen fiilis. Innovaatiot ovat usein piristäviä, mutta pahoin pelkään että Murolle käy "MikroBitit", eli toimitus ei osaa päättää mitä mediallaan haluaisi olla. Lopputuloksena on ajan myötä kuoleva sotku. Harmi.

Ribs in peas asiasisältö. Here comes klikkihuoraus ja paskasisältö :facepalm:

Ei hemmetti toivottavasti tämä on jokin huono aprillipila, mutta vähän epäilen ettei ole. Vuosia sitten tuli sekä Muropakettia että Edomea seurattua tiiviisti kunnes Edome muuttui Domeksi jonka jälkeen sisältö huononi niin paljon, ettei uudistuneessa Domessa ollut tarvetta enää käydä. Tämän jälkeen jäi jäljelle muropaketti jota on tullut edelleen tiiviisti ja innolla luettua, mutta nyt ilmeisesti sekin muuttuu samanlaiseksi turhaksi mediaksi kuin Dome…

Edit:

Yhdistymisestä huolimatta Dome.fi:n teemat säilyvät; tietotekniikan ja pelien lisäksi Muropaketti.com:issa pääsee jatkossa lukemaan myös elokuvista sekä tv- ja nettisarjoista.

Tätä juuri pelkäsinkin. Turha sisältö joka ei kiinnosta pätkän vertaa vain lisääntyy

RIP Muropaketti ja kiitos Sampsa ja kumppanit vuosista sen viimeisen laadukkaan rautasivuston ylläpidosta jne.

Eipä tarvitse enään jatkossa näitä uutisia lukea suomeksi ja Domen yhdistäminen tämän kanssa kyllä osoittaa täydellistä typeryyttä tai ylimielisyyttä lukijakuntaa kohden.

Voi helvetin perse. Toivon hartaasti että joku murolaisista perustaa oman tietotekniikkasivuston. Tuon uudistuksen jälkeen kun ei kiinnosta paljon uutisia täällä lueskella.

Odottelen myös sitä vaihetta kun ilmestyy WSJ tyyliset "Hei sinulla on käytössä mainoksenestotyökalu. Lukeaksesi Muropaketin uutisia tulee sinun sallia ruudulle pomppivat, helvetin isot, mainokset jotka varustettuna epilepsiakohtauksen aiheuttavilla värillä ja äänillä " ilmoitukset.

* itsehän en käytä adblockereita mutta "kaverit" kertoi :smoke:

edit.
puhumattakaan mielivaltabanneista koska "rasismi, sadismi ja fasismi"

En ihan aktiivisimmasta päästä Murottajia koskaan ollut (20 viestiä vuodessa? :)), mutta pääsivun uutimet ja myyntipalsta olivat ahkerammassa käytössä. Saas nährä vaihtuuko päivittäinen tsekkauslista johonkin muualle vai pärjääkö alkujärkytyksen jälkeen ihan kivasti. Odotusarvo on tietenkin negatiivinen, milloinkas viimeksi "hei laajennetaan lukijakuntaa"-malli (*köh* mikropiltti) on toiminut?

Kiitos työstäsi, Sampsa.

Yhden aikakauden loppu, mutta kenties osaajien siirtyessä toisaalle uusia alkujakin nähdään. Myös omalta osaltani sivuston seuraaminen jää entistäkin vähäisemmäksi, sillä käytännön hyötyähän tämän skenen seuraamisesta ei ole enää vuosiin koitunut – kannustaminen uuden oppimiseen ei ole ollut kummoisella tasolla ja alati monimutkaisemmiksi muuttuvien asiakokonaisuuksien hallitsemiseksi pitää faktat ja kokemukset hankkia aivan toisenlaisista lähteistä.

Vaihtuuko tässä Sampsan lisäksi nyt siis kaikki muutkin kirjoittajat? Ei taideta Otava-medialla ymmärtää, että asiantuntevien artikkelien ja uutisten loppuminen johtaa harrastajien pakoon foorumilta (varsinkin jos joku polkaisee pystyyn kilpailevan alustan asianmukaisella sisällöllä). Sosiaalisen median aikaan viidakkorumpu paremmasta foorumista vielä saavuttaa potentiaaliset käyttäjät varsin nopeasti eli muron tuho voi tapahtua vauhdikkaasti.

Jäljelle jäävät toki YK-alueen suoli24-trollit, mutta hei eivät liene niitä käyttäjiä jotka klikkailevat kovin ahkerasti hardware-kauppojen tarjouksia tai tuottavat mitään järkevää muille osa-alueille.

Rip Muropaketti, sampsa ja muropaketti, on kuin Joulupukki ja korvatunturi. Nyt korvatunturi ulkoistettu ja Pukki potkaistu pihalle. Kiitos näistä vuosista ja onnea uusiin projekteihin, toivon mukaan teistä kuullaan vielä :)

Kuningashillo^2

Vaihtuuko tässä Sampsan lisäksi nyt siis kaikki muutkin kirjoittajat?

Koko tuttu toimitusporukka eli io-median väki lähtee tämän myötä.

Kylläpäs huonoja uutisia tältäkin rintamalta tuli, taitaa käydä niin, että muutoksen jälkeen on turha edes foorumeille tai sivuille tulla piipahtamaan. Dome on täynnä paskaa ja kyseinen kirjoitustyyli todennäköisesti periytyy tällekin sivulle.

Toivottavasti moderointi paranee mikä on ollut jo usean vuoden ala-arvoista.

Varsinkin rasmuslaiset ja ryssätrollit ovat riehuneet pitkään aivan liian vapaasti.

Jos tämä muutos tuli tuli jollekkin ylläri niin pää pois perseestä, juttujen taso ja moderointi kertoo syyn…

jipii

Jos tämä muutos tuli tuli jollekkin ylläri niin pää pois perseestä, juttujen taso ja moderointi kertoo syyn…

io-media ei ole ollut missään vaiheessa toteuttamassa moderointia, eikä vastuussa siitä

Kaotika

Koko tuttu toimitusporukka eli io-median väki lähtee tämän myötä.

Eli melkein 100% varmuudella jatko on täyttä paskaa.

Kiitos kuitenkin teille vanhoille toimittajille. Olisin toivonut vanhan jatkuvan, mutta minkäs teet. Ette varmaan saa paljastaa onko voimassa kilpailukieltoa tjsp. :)

"Nostetaan vähän tasoa" mutta heivataan kaikki alkuperäset kovat luut pihalle :d On tääki yks tapa kuopata sivusto. RIP we had great years <3

Aikansa kutakin sanoi pässi kun teuraalle vietiin. Sääli vain että humaanin kertalaukauksen sijaan, Muro jätetään kitumaan ilman raajojaan. :(

Kaotika

io-media ei ole ollut missään vaiheessa toteuttamassa moderointia, eikä vastuussa siitä

Ei sitä ole viimeiseen vuoteen täällä toteuttanut kukaan muukaan ja vastuuta on kannettu sitäkin vähemmän.

Tai no, on siellä joku mystinen taustahahmo randomilla jotain tehnyt kun kerran viestejä ja jopa kokonaisia ketjuja katoaa välistä, mutta mitään kommenttia ei ole irronut kysyttäessäkään, että kuka ja miksi niin tekee. En pidätä hengitystä, että läpinäkyvyyttä olisi tulossa jatkossa senkään vertaa.

Smörf

Aikansa kutakin sanoi pässi kun teuraalle vietiin. Sääli vain että humaanin kertalaukauksen sijaan, Muro jätetään kitumaan ilman raajojaan. :(

Siitä nyt ei ole vielä mitään varmuutta mitä murolle tapahtuu, mutta oletusarvo on kieltämättä vahvasti negatiivinen. Kertalaukauksessa taas ei olisi mitään järkeä lypsävän lehmän kohdalla.

Henkilökohtaisesti minulle on ihan sama miten tuo uutispuoli paskoutuu, kunhan jättäisivät foorumin rauhaan.

Pelkästään katsomalla sivun oikeassa laidassa näkyviä domen "otsikoita" näkee mihin ollaan menossa. "tätä yllättävää faktaa et tiennyt tietokoneista" "kuluttaako tietokoneesi liikaa sähköä: tässä syy" "tällä niksillä puhdistat tietokoneesi pölystä"

Osoittaa kyllä täydellistä typeryyttä ja asiantuntemattomuutta antaa kenkää porukalle, joka on vuosia touhunnut atk-raudan parissa ja korvata heidät 20v-nulikoilla, jotka kirjoittavat arvosteluja tv-sarjoista ja mikroaaltouuneista.

No nyt kävi sitten näin. Hyvää jatkoa io-median porukalle ja toivottavasti "tavataan" samoissa merkeissä jonkun toisen domainin alla (minä sisällön kuluttajana, te tuottajana). Kyllä tähän maahan useampikin asiantunteva IT-aiheinen sivusto mahtuu. Toivottavasti tämä murobbs:n puoli pysyy jatkossakin hyvänä tiedon lähteenä, niin hyvässä kuin pahassa. Miltä minusta tuntuu-ketju (yleinen keskustelu & räpellys ja testaus) on jo pitkään ollut vähän kuin villi länsi ja varmasti jokaisen moderoijan painajainen, mutta IT-puolella vanha kunnon yhteenpuhaltamisen henki elää ja voi hyvin. Toivottavasti näin jatkossakin.

Kieltämättä tulee aika deja-vu Mikrobitin "uudistumisesta" mieleen.

Mutta toivottavasti Sampsalla on tulevaisuudensuunnitelmat kunnossa.

Kiitokset ja hyvät jatkot io-median koko porukalle. Onhan muro alkuperäisestä paljon muuttunut, nykyään paljolti vain uusien komponenttien esittelyä ja pikaista arvostelua/kellotusta. Itse en ole ahkerana kirjoittelijana täällä ollut, mutta sivustoa senkin edestä luettu.

Vähän kuulostaa sille, että Otava tahtoo massojen pariin tietotekniikkakuluttajien kustannuksella. On vähän sellainen pieni kutina, että nyt ollaan tähtäämässä jonnekin, missä kilpailua on enemmän tarpeeksi, ja sen takia ollaan valmiita menettämään olemassaolevat käyttäjät. Ennustan Muron hidasta kuolemaa.

Toivon toki olevani väärässä, mutta synkältä näyttää Muropaketin tulevaisuus, kun entiset toimittajat pistetään kerralla pihalle ja uutta suuntaa haetaan ilmeisesti Domen ripuloinnista.

Mutulla veikkaisin tätä jonkun business-miehen neronleimaukseksi, eli tyyppiesimerkkinä erikoistuneesta sivustosta yritetään lypsää lisävoittoja laajentamalla sen kohdeyleisöä ja samalla vieraannutetaan sen alkuperäiset käyttäjät.

Kiitos kuitenkin näistä vuosista.

Oli kivaa niin kauan kuin oli… kivaa.
Dome on ripulia omasta mielestäni.

Onneksi on sentään vielä yksi hyvä sisällöntuottaja ja se on Skrolli lehti.
Kiitos sampsalle. Sitä ihan varttui muron äärellä. :)

Kopsattu suoraan oikean laidan Dome:sta:

Olen missannut taas yhden klikkiotsikon ja "tämä" yllätyskäänne on taas aivan paskaa (muron toimituksen vaihdos siis). Tuskin malttavat jättää muroBBS:ää millään tapaa rauhaan, eli RIP.

Vai muuttuu tämäkin sitten "pelilehti" paikaksi, kaikille ei mitään ratkaisuksi.

Toivottavasti joku lataa jo murobbs:ää talteen ja avaa sitä muualle?

Määrä ei korvaa laatua ja siihen on hyvä syy miksi minäkään en Domea lue.

RIP Muro

Kannattaa sulkea Räpellys ja testaus -alue mahdollisimman nopeasti, jos haluatte välttyä ylimääräiseltä vaivalta. :)

huh yllättävä uutinen mutta ehkäpä kumminki odotettavissa ollut… kiitoksia vuosista, oman internet aikani tätä sivustoa lukenut(rekannu vasta vuosien seuraamisen jälkeen). Onhan tässä ny ollu jo monta vuotta havaittavissa semmosta "tosi" harrastajien artikkeleiden/testaamisen häviäminen, muistaa hyvin vielä esim Ati Radeon x850pro flässääminen XT PE mallii tai athlonin kellottaminen kynällä :cool:

Tosiaan noi uutisetkin on usein luettu jo kun ne tänne saapuu tarkoittaen just tommosia "main stream" tietotekniikka uutisia, amppareiden IT puolelta kun tulee nopeesti näkyviin.

Mutta toivon todella suuresti että tämä murobbs säilyy samassa hengessä tulevaisuuteen, onhan tää ny iha ykkös all in one foorumi. Aiheesta ku aiheesta löytyy topikka ja juttua, muron etusivua ei ole ekana tullut pitkään aikaa enää avattua, kyllä se on ollu eka murobbs auki ja sitten jos tuossa sivu ikkunassa on ollu joku kiinnostava juttu niin mennyt lukemaan.

Anonymo

Kannattaa sulkea Räpellys ja testaus -alue mahdollisimman nopeasti, jos haluatte välttyä ylimääräiseltä vaivalta. :)

Sellainen 20-30 % käyttäjämäärän puhdistus lienee tarpeellinen uutta avarakatseista Oikean Totuuden foorumia rakentaessa. :)

Elvis Jagger

Ei ole, mutta jos haluat lopettaa kirjoittelun niin sitten vaan lopetat kirjoittelun. Sen siitä teet siitä jonkun numeron.

Joo mä oon. :smoke:

Taisit vetää jonku hyper-autismikohtauksen päälle tai jotain. En yhtään ihmettele, kun ottaa huomioon missä ollaan.

Huvittavaa tosin kuinka nostat itseäsi esille viestissä, jonka syytät nostavan esille. Ymmärrän. Et ole tyhmä, kunhan vain trollaat. Sait meikäläisen retkuun, pisteet siitä.

Nyt kuitenkin alkuperäiseen kysymykseen: miten tunnuksen saa pois? Joku jo totesi, että foorumi, sen käyttäjät ja heidän viestihistoria on se suurin valuutta, jonka Edomen turvelot tässä saavat. Eli onko jotain oikeasti konkreettista toimenpidettä taklata nuo tiedot heiltä pois. Tällä kertaa jos joku autisti haluaa tulla pätemään, niin laskekaa kymmeneen ja käykää vaikka katsomassa jakso Big Bang Theoryä tjsp. ennen vastausta.

Anonymo

Kannattaa sulkea Räpellys ja testaus -alue mahdollisimman nopeasti, jos haluatte välttyä ylimääräiseltä vaivalta. :)

Eivätköhän ne kävijät katoa jo muutenkin. Viimeinen sammuttaa valot.

lapsus linguae

Eivätköhän ne kävijät katoa jo muutenkin. Viimeinen sammuttaa valot.

No sinne vaan sitten aktiivisesti moderoimaan, ettei pääse vuotamaan muille alueille. :kahvi:

Kyllä on ollut huumori koetuksella muron mainosten kanssa. Jos tänne sisältöön jotain jonne/normo-tason paskaa vielä tulee niin saa muro tosiaan jäädä.:smoke:
Tuhat android uutista tulee itselläkin heti ekana suodatettua, jotta saisi aateekoo uutiset näkyviin. Juha Kokkoselle kyllä :kippis: mielenkiintoisista ja mielestäni neutraaleista luuri-revikoista!
Saas nähdä jaksaako foorumilla enää roikkua. Kiitos Sampsalle ja kaikille kauppapuolen kanssamuroille :kahvi:

Mä vaihtamassa voittavaa joukkuetta:D

Jos ei kyseessä tiimin oma päätös poistua kuvioista niiin ei voi muuta kuin ihmetellä täydellistä harkintakyvyn pettämistä:confused:

ukenukem

Mä vaihtamassa voittavaa joukkuetta:D

Jos ei kyseessä tiimin oma päätös poistua kuvioista niiin ei voi muuta kuin ihmetellä täydellistä harkintakyvyn pettämistä:confused:

Joo, kyllä Otava nyt kusi omiin Muroihinsa

Juuh eli nyt kun en Jukka O. Kauppisen paskasti kirjoitetu paska-artikkelit päätyy vielä jollain todennäköisyydellä muroon, taitaa olla aika heittää hyvästit :kahvi:

jaha muro tekee mikrobitit… alkaa oleen aika laittaa pillit pussiin ja homma pakettiin, kauan tätä kestikin vaikka sisäsltöä onkin jo pitkän aikaa terrorisoitu mobiiliuutisilla.

ehkä tämä avaa mahdollisuuden jollekkin uudelle saitille nousta muron tilalle

taattua oravamediapaskaa taas tuutin täydeltä

ps. tää uutinen olis ollu vitun hyvä 1.4, mutta nyt ei kyllä huumori riitä

Elikkä nyt siis muron etusivulla alkaa näkymään Domen ripulia, mitä ei kukaan täysjärkinen ilman vakavaa arviointikykyä heikentävää tilaa pysty lukemaan. Kiitokset Samsalle & kumppaneille kaikesta, mitä olette muron eteen tehneet!

Otava on huolellisesti perehtynyt lehtitalojen historiaan ja tutkinut mitenkävi kun MikroBitti ja Hifi yhdistettiin ja Otava on täysinvarma että lopputulos tulee olemaan yhtähyvä.

Eli meidän täytyy alkaa suunnitella mistä suomalaisesta PC rauta sivusta aletaan kehittää korvaaja Muropaketille, koska Muropaketti menee pilalle seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi jonkajälkeen se on päätynyt sellaisen omistajan haltuun (perinteinen tapa yritysmailmassa on että yrityksen alkuperäinen perustaja ostaa sen raunion takaisin ja korjaa tehdyt virheet) joka tajuaa yritää perua tehdyt tuhot.

Konsolipelit, elokuvat ja sekalainen viihde ei nyt vain sovi yhteen PC rauta asioiden kanssa (jo nykyinen kännykkäjuttujen tunkeminen Muropaketin juttujen sekaan on tarpeeksi häiritsevää).

DocWeird

Keskustelupalstan korvaamista Arsebook Comments (butt)plugin:llä odotetaan käyttäjien toimesta kieli pitkällä…

Tuohonliittyen joku jolla on tarvittavat resursit tehkää varmuuskopio koko MuroBBS:n sisällöstä koska on todellinen vaara että kunnollinen BBS ajetaan alas ja tilalle tulee jotain tuollaista jaskaa.

Sampsa ja kumppanit ovat rakentaneet Muroa niin kovalla tahdilla viimevuosina, että tuskimpa vain lopettavat sivustoa. Se siirtynee nyt muualle. On tullut lisää uutisia, taskumuroa, hintavertailua jne. Nyt ilmeisesti IO-media ja Otava eivät päässeet sopimukseen jatkosta syystä tai toisesta. Sopimuksessa on aina huom. kaksi puolta ja IO-media on voinut tietoisesti irrottautua. Emme tiedä vielä. Voi olla heille parempaa bisnestä irrottautua.

Hyvä sivusto aina ollut. Suomen paras tietotekniikka aiheinen. Mielestäni tasokasta uutisointia. Uusi ulkoasu nyt ei ollut kyllä mikään parannus vaan huononnus. Ja jos ei jostain aiheesta tykkää, niin helpostihan ne voi ohittaa ja nappikin löytyy mobiilipuolen sivuuttamiseen. Kiitos kaikesta ja eiköhän me nähdä jatkossa toisessa osoitteessa. IO-media ei ole ilmoittanut lopettavansa? Otavalle jäi Dome ja Muropaketti tuotemerkki, no sehän selittää jo paljon.

Nut

Sampsa ja kumppanit ovat rakentaneet Muroa niin kovalla tahdilla viimevuosina, että tuskimpa vain lopettavat sivustoa. Se siirtynee nyt muualle. On tullut lisää uutisia, taskumuroa, hintavertailua jne. Nyt ilmeisesti IO-media ja Otava eivät päässeet sopimukseen jatkosta syystä tai toisesta. Sopimuksessa on aina huom. kaksi puolta ja IO-media on voinut tietoisesti irrottautua. Emme tiedä vielä. Voi olla heille parempaa bisnestä irrottautua.

Hyvä sivusto aina ollut. Suomen paras tietotekniikka aiheinen. Mielestäni tasokasta uutisointia. Uusi ulkoasu nyt ei ollut kyllä mikään parannus vaan huononnus. Ja jos ei jostain aiheesta tykkää, niin helpostihan ne voi ohittaa ja nappikin löytyy mobiilipuolen sivuuttamiseen. Kiitos kaikesta ja eiköhän me nähdä jatkossa toisessa osoitteessa. IO-media ei ole ilmoittanut lopettavansa? Otavalle jäi Dome ja Muropaketti tuotemerkki, no sehän selittää jo paljon.

Sampsa kirjoitti muualla, että tuli täytenä yllätyksenä.

Itse olen lukenut muropakettia jostain 2004 tienoilta… tuntui hassulta luoda tunnukset vasta vuosien seuraamisen jälkeen. Niihin aikoihin innostus näihin juttuihin oli aivan eri mittaluokassa ku nyt. Voin kuvitella, koska Sampsa on samaa ikää kanssani, että hänellä on saattanut myös suurin innostus hakeutua muihin juttuihin.

Ehkä Sampsan kannattaisi kuitenkin perustaa uusi sivu ja hyödyntää se, että hänen nimensä on tavallaan Brändi, jota ei voi myydä, mutta voi realisoida rahaksi muulla tavalla. Itse ainakin seuraan uteliaana perässä. Onhan näiden juttujen seurailu jäänyt kuitenkin vähän elämäntavaksi… intohimon laimentumisesta huolimatta. Kovin suuria odotuksia ei ole tuon uuden ristisiitoksen suhteen. Saatan ihan hyvin poistaa tunnukset.

strepsilli

Oli kivaa niin kauan kuin oli… kivaa.
Dome on ripulia omasta mielestäni.

Onneksi on sentään vielä yksi hyvä sisällöntuottaja ja se on Skrolli lehti.
Kiitos sampsalle. Sitä ihan varttui muron äärellä. :)

Mutta tuossahan olisikin ideaa tehdään Skrollille oma foorumi jota käytetään normaalin foorumikäytön lisäksi uutisten/artikkelien julkaisuun (vähempi ylläpitoa kun ei ole erillistä nettisivustoa) sille foorumille voisi tulla Jimm's yms sponssiketjut ja muuten sisältö pyrittäisiin saamaan vastaamaan muron osaa MuroBBS sisällöstä (tämä vaatii tietenkin vuoisia mutta pakko aloittaa jostain).

Toinen vaihtoehto on se että kun MikroBitti on nyt Talentumin ohjauksessa alkanut korjata linjaansa Talentum tekisi sen MikroBitin alle myös kunnollisen BBS foorumin.

Ompa surullisia uutisia. Itse ollut seuraamassa muropakettia heti ensi hetkistä lähtien. Minulle Sampsa = mr muropaketti.

Toivottavasti Sampsa laittaa uuden sivuston pystyyn.

deussu

Taisit vetää jonku hyper-autismikohtauksen päälle tai jotain. En yhtään ihmettele, kun ottaa huomioon missä ollaan.

Huvittavaa tosin kuinka nostat itseäsi esille viestissä, jonka syytät nostavan esille. Ymmärrän. Et ole tyhmä, kunhan vain trollaat. Sait meikäläisen retkuun, pisteet siitä.

Nyt kuitenkin alkuperäiseen kysymykseen: miten tunnuksen saa pois? Joku jo totesi, että foorumi, sen käyttäjät ja heidän viestihistoria on se suurin valuutta, jonka Edomen turvelot tässä saavat. Eli onko jotain oikeasti konkreettista toimenpidettä taklata nuo tiedot heiltä pois. Tällä kertaa jos joku autisti haluaa tulla pätemään, niin laskekaa kymmeneen ja käykää vaikka katsomassa jakso Big Bang Theoryä tjsp. ennen vastausta.

Rustaa skripti joka editoi jokaisen MuroBBS:n tekemäsi postauksen muotoon 123456 (minimi 6 merkkiä).

Joku osaava voisi vaikka autoimatisoida tuon niin että tekee nettisivun jolle täytyy antaa vain oma MuroBBS tunnuksensa ja salasanansa niin se automaagisesti täyttää kaikki postaukset 123456 ripsulla.

Tuo ei tietenkään poista niitä tunnuksia eikä viestihistoriaa mutta se poistaa viestit eli sen arvokkaan sisällön.

Voi voi… olipas surullisia uutisia.
Kiitos näistä vuosista Sampsa Kurri! Toivon myös todella, että perustat uuden sivuston.
Menestys olisi varmasti taattua, sitä ei täällä kukaan voi kiistää.
Pahoin pelkään myös, että tämä oli lopun alkua tälle sivustolle ja varmasti tulen etsimään korvaavan saitin jos testit menee mainostelun puolelle ja ovat hyvin pintapuolisia.
Sekä myös se, että tänne tungetaan sekaan kaikkea leffa, peli ym. huttua.

Toivotaan että jatkuu pääsääntöisesti samantapaisena eikä siirrytä juuri tuohon mikrobitti ym… versioon missä mentiin metsään pahasti.
Kiitos kuitenkin sampsalle monesta hyvistä lukuhetkistä ja toivotaan että sampsasta kuullaan tulevaisuudessa jossain muodossa.

Täältäkin ehdottomasti ääni uudelle sivustolle foorumeineen. Otava saa jäädä nuolemaan näppejään.

Ja tosiaankin olis hupaisaa saada skripti tai vastaava, joka tuhoaa sisällön omista foorumipostauksista, vaikka en täällä mikään kauhean aktiivinen olekaan ollut. Parempi tosin vois olla, jos skripti arpois muutaman suomenkielisen sanan joka postaukseen, jotta muokattuja viestejä olisi vaikeampi moderaattoreiden löytää ja poistaa. Sitten kun vielä sais lähes kaikki käyttämään kyseistä skriptiä.

Marti77

Toivotaan että jatkuu pääsääntöisesti samantapaisena eikä siirrytä juuri tuohon mikrobitti ym… versioon missä mentiin metsään pahasti.
Kiitos kuitenkin sampsalle monesta hyvistä lukuhetkistä ja toivotaan että sampsasta kuullaan tulevaisuudessa jossain muodossa.

Käytännössä kaikki jotka pystyisi tekemään samantasoista sisältöä on MuroBBS puolella aktiivisia nyt kun IO Median porukka on ilmoittanut poistuvansa eikä kukaan MuroBBS aktiiveista ole ilmoittanut saaneensa pestiä Otavamedialta Muropaketin sisällöntekoon vaikuttaa siltä että ei tule olemaan ketään riittävän osaavaa henkilöä Otavamedian palveluksessa joka pystysi tekemään sitä sisältöä.

Jaha, että io-media tarkoittaa Kurrin poistumista kuvioista, ja että yhdistetään johonkin dome.fi-höpösivustoon (en ole käyttänyt). Vaikuttaa siltä, ettei vaikuta hyvältä tälle sivustolle. Mielenkiinnolla jään odottelemaan tarjoaako Sampsa tälle vaihtoehtoa, vois kiinnostaa enemmän kuin nykyinen suuntaus.

domen marginaalihomot tekemään animusta 180artikkelia/d

Toivottavasti saa filtterit myös, vain rautauutiset kiinnostaa. Vitut random peleistä ja telkkusarjoista tuplavitut

Mitenkä tuo AfterDawn:in Hardware.fi sen sisältöhän on suomennettu Tomsilta minkälainen se on voisiko sitä alkaa seuraamaan Muropaketin korvikkeena
(en ole seurannut muita suomalaissivuja kuin Muropaketti niin nyt on käynnissä uuden soumalaisivun etsintä korvaamaan Muropaketti).

IcePen

Mitenkä tuo AfterDawn:in Hardware.fi sen sisältöhän on suomennettu Tomsilta minkälainen se on voisiko sitä alkaa seuraamaan Muropaketin korvikkeena
(en ole seurannut muita suomalaissivuja kuin Muropaketti niin nyt on käynnissä uuden soumalaisivun etsintä korvaamaan Muropaketti).

mato78.comissa on kanssa välillä ihan mielenkiintoista luettavaa.

Mitähän tapahtuu henkilötiedoille joita on kertynyt muropaketin olemassaolon aikana?
Poistetaanko kaikki ennen vuotta 2000 -tunnukset, koska silloin ei ollut sopimusehtoja?
Minä en ole ainakaan antanut lupaa tietojeni käyttämiseen missään tarkoituksessa.

Odotan nykyisen ylläpidon pikaista vastausta tähän ketjuun.

Jes! Ehkä nyt kun Sampsa & Co ei ole laittamassa kapuloita rattaisiin, niin saadaan vihdoin se Tapatalk-tuki!

Hienosti rullaa edelleen random-varjomoderointi, kun tästäkin ketjusta katoaa kamaa ilman sen kummempia ilmoituksia. :D

Näköjään sinne eräälle autofoorumille ei ainakaan saa linkittää.

Viinasta

Mitähän tapahtuu henkilötiedoille joita on kertynyt muropaketin olemassaolon aikana?
Poistetaanko kaikki ennen vuotta 2000 -tunnukset, koska silloin ei ollut sopimusehtoja?
Minä en ole ainakaan antanut lupaa tietojeni käyttämiseen missään tarkoituksessa.

Odotan nykyisen ylläpidon pikaista vastausta tähän ketjuun.

Lue räbän puolelta vastaukseni.EU tietosuoja-asetuksen mukaan käyttäjällä on oikeus tulla "unohdetuksi".On vain harvoja aloja (esim. pankit) joilla on velvollisuus pitää dataa tallessa.

Muilta osin uusi asetus on aika tiukka ja sanktioita seuraa (teoriassa) jos sitä ei noudata. Jos siis miettii poistumista niin omien tietojen ja viestihistorian poistopyyntö samalla.

Mielenkiinnolla odotan miten pyyntöön reagoidaan ja miten lakitulkitaan.Tulisiko murosta Suomen ensimmäinen ennakkotapaus johon tietosuojavaltuutettu joutuu antamaan virallisen kantansa lain osalta :D

Edit. Sopimusehdotkaan eivät suoraan voi mennä lain yläpuolella jos ne ovat "vastoin" lakia.EU laki on vielä sen verran tuore että sopimusehdoissakaan siitä tuskin päivitystä on.

IcePen

Tuohonliittyen joku jolla on tarvittavat resursit tehkää varmuuskopio koko MuroBBS:n sisällöstä koska on todellinen vaara että kunnollinen BBS ajetaan alas ja tilalle tulee jotain tuollaista jaskaa.

+1

Osaako joku tehdä siterippiä tms. foorumista? Tää on pakko säilyttää, ennen kuin nää uudet aa-pinat sotkee koko homman.

Lexy

Mielenkiinnolla odotan miten pyyntöön reagoidaan ja miten lakitulkitaan.Tulisiko murosta Suomen ensimmäinen ennakkotapaus johon tietosuojavaltuutettu joutuu antamaan virallisen kantansa lain osalta :D

Kyllä uusi avarakatseinen ylläpito @Muropaketin toimitus varmasti noudattaa lain kirjainta. :)

Spoiler
Avopaa

Jes! Ehkä nyt kun Sampsa & Co ei ole laittamassa kapuloita rattaisiin, niin saadaan vihdoin se Tapatalk-tuki!

Ääni tälle!
Ja jos eivät mene foorumia pilaamaan niin en minä ainakaan täältä lähe mihinkään! :)
Muutenkin tullu tota pääsivua niin vähän luettua, että ei sillä niin väliä.

IcePen

Tuohonliittyen joku jolla on tarvittavat resursit tehkää varmuuskopio koko MuroBBS:n sisällöstä koska on todellinen vaara että kunnollinen BBS ajetaan alas ja tilalle tulee jotain tuollaista jaskaa.

56k modeemi ja muroa imuroimaan vai mites menikään aikanaan!? :D

omegasupreme

Osaako joku tehdä siterippiä tms. foorumista? Tää on pakko säilyttää, ennen kuin nää uudet aa-pinat sotkee koko homman.

Täällä on tosiaan niin paljon arvokastakin viestihistoriaa kaiken skeidan seassa, että jonnekin tämä pitäisi saada talteen, ennen kuin Amppareiden/Otavamedian valopäät päättävät että sisältöä, leiskaa ja käytettävyyttä pitää vähän "säätää".

Amatheas

Toivottavasti ei ole kilpailukieltoa sopimuksissa tai mitään muutakaan mikä tuota estäisi/hidastaisi. Toisaalta rohkenen silti epäillä, että tuolle polulle lähdettäisiin. Saatan toki olla väärässä :).

Kilpailukieltoahan ei saa vaatia sopimuksessa, mikäli se rajoittaa toisen osapuolen elinkeinon harjoittamista, eli käytännössä tuotahan he eivät voi vaatia…. :coffee:

Kilpailukiellon kyllä voi vaatia jos siitä maksetaan asianmukainen korvaus. Kyseessä ei tietenkään voi olla mikään rajaton aika, vaan yleensä korkeintaan yksi vuosi.

Aprillipäivä meni jo.. Tai on edessä :(

kipander

Lopun alkua :/

Tai vähintään tason tipahdus. Rima on aika korkealla jo nyt.

Kuningashillo^2

Onkos Suomessa mitään tietotekniikka-aiheista vaihtoehtofoorumia olemassa, jos business-miehet nyt ahneuksissaan pilaavat muron?

Kiitokset Sampsalle ja hyvää onnea tulevaisuuden projekteissa.

Ei näin kattavaa.

Jaahas vai tällaisia uutisia :( Todella sääli kyllä. Toivottavasti Sampsa ja kumppanit laittavat uutta sivustoa pystyyn, jossa meno jatkuisi entistä vahvempana.

R.I.P Muropaketti. Mukavaa oli kaikki nämä vuodet.

Sit vaan aktiiviharrastelijat kasaamaan uutta foorumia jonnekin kun iltalehti otsikointi täyttää sivuston

Turha varmaan enää odotella mitään kellitys tai sen syvällisempää artikkelia kun niitä ei ole kukaan tekemässä?

Mitäs v*ttua. Sampsalle ja muille hyvät jatkot. Toivottavasti Otavamedia palkkaa teidät tekemään jatkossakin tarkemmat artikkelit. Mikäli tuonne alkaa tulemaan noita clicker otsikoita, niin erotkoon MuroBBS kokonaan koko Otava-paskasta.

IcePen

Tuohonliittyen joku jolla on tarvittavat resursit tehkää varmuuskopio koko MuroBBS:n sisällöstä koska on todellinen vaara että kunnollinen BBS ajetaan alas ja tilalle tulee jotain tuollaista jaskaa.

Esim tuolla pitäisi saada aika paljon talteen, mutta mitenhän iso muro on..?
http://www.httrack.com/

PekoniMuuri

Esim tuolla pitäisi saada aika paljon talteen, mutta mitenhän iso muro on..?
http://www.httrack.com/

Kerätään muron voimin kolehti tarpeeksi isolle palvelimelle. Jokainen iskee 1-5e niin sillähän jo saa ihan muutaman teran tallennustilaa. :D

Täytyy sanoa, että meni yöunet, kun tämän luki…

IcePen

Rustaa skripti joka editoi jokaisen MuroBBS:n tekemäsi postauksen muotoon 123456 (minimi 6 merkkiä).

Joku osaava voisi vaikka autoimatisoida tuon niin että tekee nettisivun jolle täytyy antaa vain oma MuroBBS tunnuksensa ja salasanansa niin se automaagisesti täyttää kaikki postaukset 123456 ripsulla.

Tuo ei tietenkään poista niitä tunnuksia eikä viestihistoriaa mutta se poistaa viestit eli sen arvokkaan sisällön.

Käydään tuhoamassa kaikki buddha patsaat ja muut kulttuurillisesti arvokkaat teokset samaan syssyyn, eiks je?

Haistakaa vittu.

Kaikkea hyvää Sampsalle ja muille, kiitos hyvistä vuosista. :kippis:

Tähänastisten reaktioiden perusteella voisin veikata Otavan tehneen omastakin mielestään vähän virheellisen arvion. Yleensä uudistuksille löytyy vähintäänkin ymmärtäjiä ja jopa tukijoitakin, mutta nyt ei ole tainnut näkyä ensimmäistäkään.

En tuomitse uutta sivustoa ennalta, mutta selvää on, että Otavamedian tulisi rekrytä todella osaavaa porukkaa tilalle tekemään rautatestejä ja uutisia vähän monimutkaisemmista asioista kuin pelkistä uusista VR-laseista. Koska näillä sivustoilla on taloudellisesti aika tiukkaa, tuskinpa uusia henkilöitä tullaan palkkaamaan.

Foorumeihin tällä ei välttämättä ole vaikutusta, aika turha juttuhan tuo uutisten kommenttiosion ja foorumeiden linkki on sinänsä ollutkin.

Itseasiassa pitää kiittää vielä muutamaa toimittajaa, eli kiitos Kokkosen Juhalle, Jäntille (jpjantti), Antille ja muille.

Ja tottakai itse Sampsalle!

Edelleen, Oravamedia voi haistaa vitun ja toimitukselle kiitos näistä vuosista!

Noniin, siihen jääkin sitten suomenkielisten tietotekniikkauutisten ja artikkeleiden seuraus :facepalm:

Kävin jo räbään postaamassa että tunnukseni saa poistaa tai bannata.

omegasupreme

+1

Osaako joku tehdä siterippiä tms. foorumista? Tää on pakko säilyttää, ennen kuin nää uudet aa-pinat sotkee koko homman.

Täällä oli joskus käyttäjä ja sittemmin moderaattori nimimerkillä wardog tjsp. jolla voisi olla asiasta enemmän kerrottavaa (suuri imutus) :D

@-merkki ei enää löydä joten tunnari lienee joskus poistettu

9700 Pro

Kävin jo räbään postaamassa että tunnukseni saa poistaa tai bannata.

Olisko nyt ton draamaamisen kanssa ettei jokaisen tartte erikseen uhota poistumisestaan? Lopettaa vaan täällä käymisen, loggaa ulos, sulkee välilehden ja poistaa kirjanmerkeistä.

PekoniMuuri

Esim tuolla pitäisi saada aika paljon talteen, mutta mitenhän iso muro on..?
http://www.httrack.com/

Et sie tuolla saa kuin staattisen kopion. Eli ei se toimi kuin sen hetkisen sisällön backuppaamiseen. Mitkään toiminnallisuudet ei toimi. Tarvitte tietokannan ja foorumin PHP-koodit.

Mutta en tajua mikä pointti tässä on? :D että voitte jatkaa itse oman foorumin pitämistä?

Jashoo.. vielä mulle tuli TM lehti.. ehkäpä mää katkaisen sen protestina.

Ramones

Käydään tuhoamassa kaikki buddha patsaat ja muut kulttuurillisesti arvokkaat teokset samaan syssyyn, eiks je?

No annoin lähinnä esimerkin tuomiopäivän skenaariosta siltävaralta jos joku Otavan päätäjä olisi tarpeeksi fiksu ja lukisi tätä ketjua ja tajuaisi ajatella että he nyt pelaavaat todella isoilla riskeillä eikä hommaa ole varaa mokata.

En tosissani toivo että kukaan tekisi tuo koska MuroBBS:n sisältö on hyvin arvokas jo pelkästää historiallisena dokumenttina tietotekniikka harrastuksen kehityksestä suomessa ja sen lisäksi jopa vanhimmilla postauksilla on vieläkin käyttöarvoa ihan joka päiväisessä käytössä (kunhan olisi kunnollinen haku joka mahdollistaisi niiden tehokkaan löytämisen/käytön).

Pahaltahan tuo kuullostaa, mutta odotellaan nyt josko murobbsia ajeta ihan heti alas..

Eikös sillä io medialla ollutkin joku oma bbs kun nyt aloin muistelemaan? Siis silloin kun Sampsa sen perusti..

Kiitos kaikesta, se oli mukavaa niin pitkään kun sitä kesti. Todennäköisesti tällä liikkeellä saadaan kyllä säästöjä ja kun katsotte dome.fi uutisointia ja sen tasoa, niin ymmärrätte kyllä miksi.

9700 Pro

Itseasiassa pitää kiittää vielä muutamaa toimittajaa, eli kiitos Kokkosen Juhalle, Jäntille (jpjantti), Antille ja muille.

Kiitos paljon omasta puolestani. Viimeiset 10 vuotta on tätä hommaa tullut välillä hyvinkin rajallisilla resursseilla mutta suurella intohimolla tehtyä, vaikka työnkuva onkin vuosien varrella muuttunut harrastuksesta päivätyöksi. On ollut erittäin antoisaa olla pyörittämässä tätä saittia Sampsan johdolla. Päivääkään en vaihtaisi pois:comp:

Juha Kokkonen

Kiitos paljon omasta puolestani. Viimeiset 10 vuotta on tätä hommaa tullut välillä hyvinkin rajallisilla resursseilla mutta suurella intohimolla tehtyä, vaikka työnkuva onkin vuosien varrella muuttunut harrastuksesta päivätyöksi. On ollut erittäin antoisaa olla pyörittämässä tätä saittia Sampsan johdolla. Päivääkään en vaihtaisi pois:comp:

Juha, no mitäs sitten? Jotain uutta saittia pystöön?

Nonniin. Nyt on kaikki Otavamedian lehtitilaukset katkaistu. Sihvoselle & Sampsalle laitettu myös spostia suoraan.

Kiitokset Sapsalle, Juhalle, Kaotikalle, Jäntille Antille… yms jotka ovat vaivautuneet artikkeleja työstämään. Uudistuksen astuessa voimaan vuoden vaiheessa laitan kotireitittimeen eston edome.fi/muropaketti.com, jottei täältä tule vahingossakaan mainostuloja koko tauloudesta sivustolle.

Otavan tilaukset saa näppärästi poikki soittamalla 09-156 665.

SUOSITTELEN lämpimäsit jokaista äänestämään lompakolla (tilaukset poikki jos on), ja kirjoittelemalla suoraa palautetta mr. Sihvoselle.

kautium

Siitä nyt ei ole vielä mitään varmuutta mitä murolle tapahtuu, mutta oletusarvo on kieltämättä vahvasti negatiivinen. Kertalaukauksessa taas ei olisi mitään järkeä lypsävän lehmän kohdalla.

Henkilökohtaisesti minulle on ihan sama miten tuo uutispuoli paskoutuu, kunhan jättäisivät foorumin rauhaan.

Kyllä, raajatonkin lehmä lypsää vielä hyvällä tuurilla vielä pari purkkia, joten eikai sitä voi lopettaa. Ihme aktivisti kun niskalaukausta edes ehdottaa, eihän siltä puutu kuin pari raajaa. :D

Kiitoksia Sampsalle ja kumppaneille minunkin puolesta. Hienoa duunia olette tehneet.

Melkein alusta saakka palstalla onkin tullut pyörittyä. Sharedocin Ahtlon seikkailut aikoinaan antoi itselleni ylikellotuskipinän, hieno ketju oli.

Odotellaan mitä tulevaisuus tuo mukanaan. Odotellaan ja hieman pelätään.

Sampsa voisi pistää hinta.fi sivustolle pystyyn foorumin niin siirrtyään sinne.
Siitä tulisi myös looginen paikka aateekoo:n myymiseen, kun voi tarkistaa uuden ja vanhan tavaran hinnan samasta sivusta.

G-MIES JERRY COTTON

Olisko nyt ton draamaamisen kanssa ettei jokaisen tartte erikseen uhota poistumisestaan? Lopettaa vaan täällä käymisen, loggaa ulos, sulkee välilehden ja poistaa kirjanmerkeistä.

Joo, meno on kuin jossakin facebookissa. Ensin vähän kiukutellaan ja perään mainostetaan lapsellisesti isoon ääneen kuinka haluaa että tunnus poistetaan jne. Jeejee, kiviäkin kiinnostaa.

Jos ja kun ei meno miellytä, niin sitten vaan lakkaa käyttämästä sivustoa ja sillä siisti. Ei sitä tunnusta ole mikään pakko saada lukkoon ja vielä vähemmän on järkeä näissä "hei, rakennetaan skripti, joka poistaa kaikki viestit" -ideoissa.

Nykymuotoinen muro tulee vuoden lopussa tiensä päähän ja onhan tämä siinä mielessä melkoisen urpoa toimintaa Otavamedialta, mutta toisaalta ei meillä kenelläkään ole vielä tietoa tulevasta. Ko. konsernin muun toiminnan huomioiden luvassa on puhdasta ribalipaskaa, mutta saas nyt nähdä.

Vierailija

Sampsa voisi pistää hinta.fi sivustolle pystyyn foorumin niin siirrtyään sinne.
Siitä tulisi myös looginen paikka aateekoo:n myymiseen, kun voi tarkistaa uuden ja vanhan tavaran hinnan samasta sivusta.

Toinen sivusto/foorumi on ollut pystyssä jo pidempään, mutta sillä ei ole mitään tekemistä IT:n kanssa, vaan se keskittyy autoihin (ja räbäämiseen). Osoitetta ei kuitenkaan saa täällä ilmeisesti mainita, koska sen sisältävät viestit poistetaan.

Huvittavaa sinäänsä, jos Otavamedia tosiaan pelkää että IT-foorumin käyttäjät siirtyvät suoraan jollekin autofoorumille jos sen osoite mainitaan. :D

weega

Juha, no mitäs sitten? Jotain uutta saittia pystöön?

Täytyy nyt hetki seisahtua ja vetää henkeä ja miettiä, että mitäs sitä oikeasti haluaisi seuraavaksi elämässään tehdä :rolleyes: Aika pitkä rypistys ollut kuitenkin myös meikäläisellä tämän sivuston parissa.

Kyllähän tätä kestikin :).
Vähän tulee mieleen kitinät kun plaza osti muropaketin pois (jonnet ei muista). Silti täällä vaan vielä ollaa.

edit: harmi että vanha foorumitunnus on joskus siirroissa hävinnyt

No voi vitsi. No pitää tämä loppuvuosi naatiskella ja sitten ens vuonna odotella ja toivoa että jotain uutta olisi tulossa…

:(

Akseli

Kyllähän tätä kestikin :).
Vähän tulee mieleen kitinät kun plaza osti muropaketin pois (jonnet ei muista). Silti täällä vaan vielä ollaa.

edit: harmi että vanha foorumitunnus on joskus siirroissa hävinnyt

vertailet nyt appelsiineja ja omenoita, silloin muinoin Sampsa & co pysyivät tuottamassa sisällön, kun omistaja vaihtui, nyt omistaja ei vaihdu vaan koko sisällöntuotanto heitetään mäkeen

Kaotika

vertailet nyt appelsiineja ja omenoita, silloin muinoin Sampsa & co pysyivät tuottamassa sisällön, kun omistaja vaihtui, nyt omistaja ei vaihdu vaan koko sisällöntuotanto heitetään mäkeen

Olisi kyllä kiva tietää missä hengessä siellä on käyty keskusteluita ja miksi? Ja tietenkin myös, että mikä on Otavamedian suunnitelma jatkossa.

Kasvoivatko sampsan/io-median vaatimukset liian suuriksi ja onko muro tällaisenaan vain kuluerä omistajalle, vain mistä tässä koko paskassa on kyse?

kautium

Olisi kyllä kiva tietää missä hengessä siellä on käyty keskusteluita ja miksi? Ja tietenkin myös, että mikä on Otavamedian suunnitelma jatkossa.

Kasvoivatko sampsan/io-median vaatimukset liian suuriksi ja onko muro tällaisenaan vain kuluerä omistajalle, vain mistä tässä koko paskassa on kyse?

Asia on käsitelty siltä osin, mitä kerrottavaa on tässä virallisessa tiedotteessa ja minun jäähyväisissäni:

https://murobbs.muropaketti.com/threads/jaeaehyvaeiseni-muropaketille.1334381

Otavan Uudet Liiketoiminnat Oy ilmoitti yhteistyön päättämisestä ja kuten tiedotteessa lukee, kehittävät tekemistä uudella tavalla. Myös Dome.fi yhdistyy Muropakettiin.

Vai tällainen käänne. Omalla kohdallani Muron arvostus hiipui jo aikaa sitten, kun artikkelien ulostulo alkoi venyä aina pidemmälle ja pidemmälle ajankohtaisuudesta. Henkilökohtaisesti en jaksa kiinnostua jostain näytönohjainartikkelista, jonka on jo lukenut ulkomaisilta sivustoilta kaksi viikkoa aikaisemmin. Tähän tietysti vaikuttaa sivuston ulkopuoliset asiat myös, mutta kyllä se oikean sisällön (testiartikkelit) tuottaminen on todella laiskaa ollut jo vuosien ajan.

Kevyet mullat Murolle silti, ehkäpä tästä jotain hyvääkin vielä seuraa.

Sothis

Vai tällainen käänne. Omalla kohdallani Muron arvostus hiipui jo aikaa sitten, kun artikkelien ulostulo alkoi venyä aina pidemmälle ja pidemmälle ajankohtaisuudesta. Henkilökohtaisesti en jaksa kiinnostua jostain näytönohjainartikkelista, jonka on jo lukenut ulkomaisilta sivustoilta kaksi viikkoa aikaisemmin. Tähän tietysti vaikuttaa sivuston ulkopuoliset asiat myös, mutta kyllä se oikean sisällön (testiartikkelit) tuottaminen on todella laiskaa ollut jo vuosien ajan.

Kevyet mullat Murolle silti, ehkäpä tästä jotain hyvääkin vielä seuraa.

Ei meillä ole ollut (koskaan) resursseja kilpailla isoja ulkomaalaisia sivustoja vastaan, eikä se ole edes ollut realistista sillä jo testikappaleiden saaminen tänne Suomeen on jo ihan tarpeeksi haastavaa vs esim USA. Parhaamme on kuitenkin yritetty tehdä Suomen mittakaavassa.

Vierailija

Saisiko sen sääntöihin myös sitten. On helvetin vaikeaa kirjoittaa esimerkiksi leffa-arvostelua leffasta Autot, mikäli tuo sana on jollekkin herkkä kohta. Aivan kuten eräälle moderaattorille sana "siro".

Jos saataisiin pidettyä tämä ketju aiheessa, kun ihan merkittävää asiaa kuitenkin on. Siivosin offtopicit.

Buuuu! Domen sisältö on aina ollut ihan paskaa.

Kylläpä tuli nyt paska fiilis. Kiitos Sampsa sulle mitä muropaketin eteen olet tehnyt. Kiitos ja kumarrus.

Voisiko nick "Muropaketin Toimitus" astua esiin omalla nimellään, kun kerran tykkää harrastaa haamumoderointia ja sensuuria täällä?!

Toivottavasti tuotetestit jatkuvat tällä sivulla vielä vuodenvaihteen jälkeenkin yhtä mielenkiintoisina kuin tähänkin asti. Mutta senpä aika näyttää. Toivotaan parasta.

No voihan kettu. Ensin ajattelin että jos Dome ja Muropaketti yhdistyy, selvitään siita koska Muron hienot artikkelit jatkuvat. Mutta sitten että IO-Media ja Sampsa lähtee, no eihän siitä tule mitään.

Muroa vetämässä pitäisi kuitenkin olla joku propellihattu-ylikellottaja-supernörde.

Suuret kiitokset Sampsalle, vuodesta -99 olen itsekin Muroa seurannut vähintään viikottain.

Odotan ja niitä "arvostelimme tuotteen joka on edullinen. Arvaa mikä!"

Tämähän voi olla Sampsalle jopa hyväksi. Jos uusi sivusto tulee suosituksi niin mahdollisesti pääsee tienaamaan kunnolla. Se olisi kyllä suotavaa.

In_Flamer

Et sie tuolla saa kuin staattisen kopion. Eli ei se toimi kuin sen hetkisen sisällön backuppaamiseen. Mitkään toiminnallisuudet ei toimi. Tarvitte tietokannan ja foorumin PHP-koodit.

Mutta en tajua mikä pointti tässä on? :D että voitte jatkaa itse oman foorumin pitämistä?

Ei kai siinä muuta kuin keskusteluiden/viestihistorian säilyttäminen, kun ei ole uskoa, että Otavamedian uuvatit siitä välittävät, saati että pystyisivät sitä järkevästi tulevaisuudessa tarjoamaan muutenkaan.

Tosin onhan netissä jo olemassa kaikenlaisia aikakonepalveluita (kliks), vaikka toki niissäkin on aina vaarana että lakkaavat joku kaunis päivä toimimasta ja hakuhan noissa ei toimi tietenkään.

Onhan tän paketin viestihistoriat kadonneet useampaan otteeseen jo. Harvoin niitä vanhoja kaipaa muuten kuin nostalgiamielessä.

ps. Tässä on vuorokauden sisään ilmoittanut moderoinnin lopettamisesta useampi moderaattori kuin tiesin täällä edes aktiivisesti hommissa olevan :D

G-MIES JERRY COTTON

Onhan tän paketin viestihistoriat kadonneet useampaan otteeseen jo. Harvoin niitä vanhoja kaipaa muuten kuin nostalgiamielessä.

HW-puolella on aika paljon sellaista keskustelua mihin tulee palattua satunnaisesti. Lähinnä vinkkejä eri tilanteisiin tai hyväksi havaittuihin tuotteisiin jne. Ja lisäksi omista viestestä tulee aina välillä kaivettua tietoa milloin on ostanut mitäkin.

Nostalgiapuoli toki sitten vielä erikseen. Onhan se kiva katsoa sitten joskus 10v päästä mitä kaikkea sitä on tullut höpistyä aikoinaan. :D

Kylläpä tuli puuntakaa. Ja aivan hirveä päätös. Toivottavasti Sampsa ja kumppanit oikeasti laittavat jonkun oman sivuston pystyyn jonkin firman rahoittamana. Muropaketti on kuitenkin ollut laadukasta luettavaa (poislukien keskustelufoorumeilla jatkuvat AMD vs Nvidia sodat… noh niitähän on tosin jokaisella aiheesta kattavilla foorumeilla). Kiitokset koko toimitukselle laadukkaasta työstä vuosien varrella, joilla pienillä resursseilla on saatu tuotettua erittäin laadukasta sisältöä.

En vain vieläkään ymmärrä miten voidaan odottaa että sivusto menee eteepäin vaihtamalla koko tiimi kerralla. Vähän tuntuu että tässä käy kuin Top Gearissa, jossa koko päämiehistö vaihtui, tuhoton koko ohjelman ilmapiirin.

Toivottavasti Sampsa ja kumppanit vielä törmätään ainakin muilla keskustelufoorumeilla.

Itse lukijana vuodesta 2000.

Rubbish

Eihän tässä hätää ole. Uuden johtajan kellotushistoria on aika kovaa luettavaa.
https://www.linkedin.com/in/lauri-sihvonen-54a0b985

launched the first Finnish magazine website with paywall functions

My work as a producer in Seura weekly…

Ilta-Sanomat TV-lehti is a weekly magazine covering all topics around Finnish television in addition to printing the TV program info of everything that's aired during the week. I made interviews with celebs, visited shooting locations, wrote criticism about current TV programs and did everything in between.

Ei tarvi hirveänä arvuutella minkälaista paskaa tästä sivusta on tulossa

Murheellista.

Ilmeisesti Otavalla ei ole opittu mitään siitä mitä naapurikonsernissa tapahtui MikroBitille, vaan dumpataan pihalle se ainoa taho (lue: Sampsa & co), joka tuotti saitille jotain seuraamisen arvoista sisältöä.

Tällä ratkaisulla Otava kävelee niin toimittajien kuin lukijoidenkin yli… eli heidän, jotka ovat tehneet Muropaketti.com:ista sen brändin joka se nykyään on, ja jonka varaan Otava tuntuu aikalailla laskevan.

Tilalle sitten näköjään pukataan uutta Murobittiä… eiku Mikropakettia… eiku… No, sellaista 'entistä merkittävämpää sisältömediaa', eli ilmeisesti Otavan versiota siitä Mikrobitin reinkarnaatiosta, jossa saatiin aikaiseksi geneerinen, hajuton ja mauton kodinelektroniikan yleismedia joka ei palvellut eikä kiinnostanut ketään alkuperäisten, ei MikroBitin eikä siihen yhdistettyjen julkaisujen, aihepiirien harrastajaa.

Haloo, te Otavan pahvit: yhdistetty muro+dome ilman kunnollisia, ammattitaidolla toteutettuja, kotimaisesta näkökulmasta tehtyjä rautapuolen artikkeleita (joiden ansiosta Muropaketista on tullut se mitä se on), ei hyvältä vaikuta.

Muropaketin jatkoa ajatellen ja TV-Shoppia siteeraten:
'Varo halpoja kopioita.'

Toivotaan että murobbs pysyisi edelleen toimivana yhteisönä.

Hei kaikki!

Voin ruveta vääntämään arskaa kun wanhat parrat lähtevät muualle päristelemään.

Palkkatoive 2 tonnia arska. Kipuraja 1995€.

Miten domen mokuttava ja feministinen linja tulee näkymään tulevaisuudessa?

Nerdbuster

Miten domen mokuttava ja feministinen linja tulee näkymään tulevaisuudessa?

Ketä kiinnostaa, kun ei täällä ole vuodenvaihteen jälkeen kukaan uutisia lukemassa?

deussu

Ketä kiinnostaa, kun ei täällä ole vuodenvaihteen jälkeen kukaan uutisia lukemassa?

Joo hyvin mahdollista. Kuullostaa ihan vitun tyhmältä idealta ottaa jostain Hymystä tai Iltalehdestä ketään tänne töihin. Vähintään insinööri pitäisi johtajan olla.

Seuraavaksi varmaan toimittajaksi päätyy nainen koska pc-politiikka? Miten maahanmuuttajat aiotaan huomioida uudessa murossa? Nämähän ovat domen porukoita kiinnostavia aiheita :kahvi:

Nerdbuster

Joo hyvin mahdollista. Kuullostaa ihan vitun tyhmältä idealta ottaa jostain Hymystä tai Iltalehdestä ketään tänne töihin. Vähintään insinööri pitäisi johtajan olla.

Seuraavaksi varmaan toimittajaksi päätyy nainen koska pc-politiikka? Miten maahanmuuttajat aiotaan huomioida uudessa murossa? Nämähän ovat domen porukoita kiinnostavia aiheita :kahvi:

Uusi eksoottinen tapa kellottaa tietokonetta irakilaisittain!

Näin muslimit selaavat nettiä – katso kuvat!

Vihapuheen tunnistaminen keskustelufoorumilla – ohjeet ja menetelmät

:think:

Osaakohan Lauri tietotekniikkajournalismin ammattilaisena sanoa paljonko laitetaan keskimäärin piitahnaa modeemin väliin?

Joo'o, ei hyvältä näytä jos Domen nykysisällöstä voi mitään päätellä.

Pitäisköhän Skrollin pistää foorumi pystyyn?

Tuntuu vähän siltä että on kokouspöydässä valkokaulukset väpättäen ihmetelty powerpoint kakkuja kuinka kaksi nörttisivustoa vie resursseja niin paljon. Siellä yksi salkkusankari ideoinu edellisen talousseminaarin leikkausvinkkejä ja tässä tulos. :hammer:

Enpä tiiä…

Miten muuten, eikös tommosen weppisivuston median jakamiseen tai vaikka koko sivuston hostaamiseen voisi käyttää jotain bittorrent tyylistä tekniikkaa. Kaikki käyttäjät jakaisivat omaa kaistaa. Taitaa olla utopiaa? :think:

Kiitos Sampsalle ja kumppaneille menneistä vuosista :psmoke:

Murobbs rest in ribs.

King-Tiger

En tuomitse uutta sivustoa ennalta, mutta selvää on, että Otavamedian tulisi rekrytä todella osaavaa porukkaa tilalle tekemään rautatestejä ja uutisia vähän monimutkaisemmista asioista kuin pelkistä uusista VR-laseista. Koska näillä sivustoilla on taloudellisesti aika tiukkaa, tuskinpa uusia henkilöitä tullaan palkkaamaan.

Eiköhän tuo aiemmin tehty uutislistauksen väkisin floodaaminen lelupuhelimilla ja leikkuulaudoilla kerro kaiken riittävän Oravan aikeista ja siitä mitä tulee kun Domenkin viihdepaskat kaadetaan mukaan samaan soppaan.
Saisi olla kyllä aika ihmeidentekijä kokki että siitä saisi jotain syömäkelpoista.
Tosin ettei vain tehnyt Sadoma Magazines Oravalle riittävän halvan tarjouksen Mikroaaltouunipiltin ex-toimittajista.

Jää kyllä ikävä muroa. . . Vaikka aika tuore seuraaja olenkin(2010)

Ps Tietääkö kukaan onko @Kaotika lla minkään laisia someja tai vastaavia.

Frobe

Ps Tietääkö kukaan onko @Kaotika lla minkään laisia someja tai vastaavia.

Onhan mulla vaikka minkälaisia

Kaotika

Onhan mulla vaikka minkälaisia

En itse ainakaan onnistunut löytämään. :kippis:

Jos nykyinen ostetun sisällön malli maksaa enemän kuin sivu tuottaa, voi hyvinkin olla mahdollista että Otava ei haekaan tällä muutoksella mitään muuta kuin että muro saadaan nätisti ajettua alas ja siirrytään kevyempään viihdelinjaan sisällöissä yhdistämällä Muro ja Dome. Käytännössä yhdistyminen jää markkinoinnilliseksi sanahelinäksi, ja todellisuudessa Muro häviää ja Dome porskuttaa eteenpäin.

blobbo

Jos nykyinen ostetun sisällön malli maksaa enemän kuin sivu tuottaa, voi hyvinkin olla mahdollista että Otava ei haekaan tällä muutoksella mitään muuta kuin että muro saadaan nätisti ajettua alas ja siirrytään kevyempään viihdelinjaan sisällöissä yhdistämällä Muro ja Dome. Käytännössä yhdistyminen jää markkinoinnilliseksi sanahelinäksi, ja todellisuudessa Muro häviää ja Dome porskuttaa eteenpäin.

Näinpä se juurikin menee. Onneksi on AfterDawn, jonne itse siirryn mikäli murobbs hajoaa.

Vähän kaksipiippuset tuntemukset. Joko tulee ihan hyvää sisältöä tai sitten perse edellä puuhun. Se jää nähtäväksi. Kerkesinhän tätä foorumia selaillakin vaan vajaa 5v.

Vierailija

Sampsa voisi pistää hinta.fi sivustolle pystyyn foorumin niin siirrtyään sinne.
Siitä tulisi myös looginen paikka aateekoo:n myymiseen, kun voi tarkistaa uuden ja vanhan tavaran hinnan samasta sivusta.

Kuka omistaa kyseisen sivuston.

Frobe

En itse ainakaan onnistunut löytämään. :kippis:

Kun ottaa huomioon millaisia YV viestejä täällä MuroBBS:ssä tulee tietyiltä käyttäjiltä (ihan tilaamatta) ymmärrän täysin että Kaotika ei halua mainostaa omia some kontaktejaan täällä.

Toivottavasti samalla splittaavat nuo mobiiliuutisetkin omaan erilliseen feediinsä eroon TT-uutisista. Ei helvetti jos jatkossa vielä pelitkin ja elokuvat samaan feediin, niin sitten kyllä on aika siirtyä seuraamaan Tomppaa tai jotain muuta ulkomaista toimijaa…

IcePen

Kuka omistaa kyseisen sivuston.

Suomen Hintavertailu Oy (Sampsa)

IcePen

Kun ottaa huomioon millaisia YV viestejä täällä MuroBBS:ssä tulee tietyiltä käyttäjiltä (ihan tilaamatta) ymmärrän täysin että Kaotika ei halua mainostaa omia some kontaktejaan täällä.

Juu ja jos ottaa huomioon tuon @Kaotika n arvostuksen vihreiden lasien silmissä.

BFWaldo

Vähän kaksipiippuset tuntemukset. Joko tulee ihan hyvää sisältöä tai sitten perse edellä puuhun. Se jää nähtäväksi. Kerkesinhän tätä foorumia selaillakin vaan vajaa 5v.

…niin mietippä tää kaveria kellottamassa täälä celeronia ja kirjottamassa asiasta artikkelia
https://www.linkedin.com/in/lauri-sihvonen-54a0b985 :kahvi:
Kyseinen kaveri ei ole edes uskaltanut tulla murobbs:ään esittäytymään tai tehdä tunnusta.

Nyt kun sisällöntuottaja on vaihdettu, olisi kiva tietää, kuka tai ketkä täällä moderoivat tällä hetkellä ja jatkossa?

Mitäs vittua. Ihme päätös. Kiitos sampsalle ja muille kirjoittajille, jokainen artikkeli tuli luettua. Toivottavasti homma jatkuu jossain muualla. :)

Jani Jokeri

Nyt kun sisällöntuottaja on vaihdettu, olisi kiva tietää, kuka tai ketkä täällä moderoivat tällä hetkellä ja jatkossa?

Moderaattoreista on ilmoittanut lähtevänsä ainakin Sampsa, minä, Suvanto ja Satai Vesa

Eli kohta foorumilla saa temmeltää rauhassa ja pitkään ennen kuin kukaan ehtii reagoimaan raportoituihin viesteihin tai käyttäjiin?

Uusi moderaattorihaku olisi varmaan piakkoin paikallaan, ennen kuin ylläpito joutuu laittamaan lapun luukulle moderoimattoman foorumin vuoksi :D

nosedigger

Eli kohta foorumilla saa temmeltää rauhassa ja pitkään ennen kuin kukaan ehtii reagoimaan raportoituihin viesteihin tai käyttäjiin?

Uusi moderaattorihaku olisi varmaan piakkoin paikallaan, ennen kuin ylläpito joutuu laittamaan lapun luukulle moderoimattoman foorumin vuoksi :D

Eipä paljon vahinkoa satu ku ei nuita lähteviä paljon modehommissa ole nähty pitkiin aikoihin kunnolla.

TuBBe

Kuulostaapas hyvältä.
[​IMG] [​IMG]

Tämä kuvastaa parhaiten omaakin ajatusta, mitä nyt tapahtuu..

Kiitoksia kaikille, jotka ovat olleet tuottamassa Muropaketti formaattia ja toivottavasti tämä on vain uuden alku.
Lukijana vuodesta 2000 ja ei taida olla montaakaan päivää, etten olisi täällä notkunut..

Aika etsiä uusi paikka..

*Pyyhkii silmänsä hiirimaton reunaan ja menee kellarista etsimään AMD.n prossua, josta kerroinlukko avattiin lyijykynällä..*

jipii

Eipä paljon vahinkoa satu ku ei nuita lähteviä paljon modehommissa ole nähty pitkiin aikoihin kunnolla.

Hatusta heittämällä 95% tai yli moderaattorin hommista ei näy käyttäjille kuin korkeintaan kadonneina viesteinä

Kaotika

Hatusta heittämällä 95% tai yli moderaattorin hommista ei näy käyttäjille kuin korkeintaan kadonneina viesteinä

Täällä hoidettu tapa on ollut aika ikävä.
Yleensä lukitaan ja kerrotaan syy, hoks syy.

Edes täällä olisi voinut mainita miksi jokin meni lukkoon tahi banniin…

Satai Vesa

Itse ainakin ilmoitin eilen poistuvani kuvioista.

Itse laitoin vastaavan ilmoituksen tänään.

Laitoin äsken samanlaista viestiä eteenpäin, että katoan muualle. Kiitos ja hei :kahvi:

Onkos MuroBBS virallisesti osa Muropakettia vai onko foorumi edelleen sampsan hallinnassa?

Lone Wolf

Onkos MuroBBS virallisesti osa Muropakettia vai onko foorumi edelleen sampsan hallinnassa?

Se selviää kun kelaa sivun alareunaan.

bLindy

Onhan sillä tunnus ihan omalla nimellään
@Lauri Sihvonen tuus jutteleen

'

Kyllähän tuo kaveri on jo osoittanut, ettei hänellä ole mitään annettavaa tähän skeneen. Taitaa olla parhaillaan miettimässä uusia klikkiotsikoita domeen tai sitten kirjoittaa pää höyryten partakonearvostelua, joka julkaistaan murossa heti tehosekoitin ja mehulinko artikkelin jälkeen tammikuun tokalla viikolla.

@Lauri Sihvonen tuus linkkaan parit valitoidut kellotustulkset tai raportoimaan vaikka näyttiksestä, joka on päivitetty pykälää tehokkaampaan biossia vaihtamalla. :psmoke::psmoke::psmoke::psmoke::psmoke::psmoke::psmoke::psmoke::psmoke::psmoke: Pelikoneen 3d-mark tuloksetkin kelpaisi. Veikkaan, että macbook air intel näyttiksellä…
Naurattaa koko jätkä jo etukäteen, ei taida ymmärtää, että muro on io-media ja sampsa.

Parempi kait alkaa hiljentymään ja regata tunnus sinne autoaiheiselle sivustolle…

jipii

Eipä paljon vahinkoa satu ku ei nuita lähteviä paljon modehommissa ole nähty pitkiin aikoihin kunnolla.

Helpposanoa kun et ole nähnyt kuinkapahaksi se äityy kun ei oikeasti ole moderointia.

Sais tuo uusi toimitus tulla esiin ja kertoa miten aikovat homman hoitaa kun vuosi vaihtuu.

Vierailija

'
Naurattaa koko jätkä jo etukäteen, ei taida ymmärtää, että muro on io-media ja sampsa.

Siinä olet oikeassa, että Muro = Sampsa ja varmasti ainakin väliaikainen alamäki alkaa/on alkanut.

Mutta miten ihmeessä Sihvonen ja hänen ymmärryksensä liittyy mihinkään? Hänet on palkattu tähän työhön. Hänellä on esimiehet joidenka tehtävä on ymmärtää kuka on oikea ihminen hoitamaan kyseistä virkaa.

Jos nyt koitetaan kuitenkin käyttäytyä kuin aikuiset eikä purkaa vihaa kuin pikku lapset konsanaan.

Onhan se perseestä, että Sampsa ns. syrjäytettiin omasta luomuksestaan, mutta niinhän tehtiin Steve Jobsillekkin ja monelle monelle muullekkin. Semmoista se meininki on osakeyhtiöissä. Ja taustalla on varmasti paljon asioita joita emme tiedä eikä meidän kuulukkaan tietää.

ps. @Sampsa ansaitsisi "Founder" statuksen nikkinsä alle tuon tylsän viivan tilalle. @Muropaketin toimitus voisi sen siihen järjestää, ihan vain kunnioituksen vuoksi. :psmoke:

jipii

Eipä paljon vahinkoa satu ku ei nuita lähteviä paljon modehommissa ole nähty pitkiin aikoihin kunnolla.

Samaa mieltä mutta aika näyttää…

Miksi jotkut olettaa, että Toimituksella olisi ajatuksena edes yrittää jatkaa kellotusuutisten kirjoittelua? Ei se tehtävään valittujen vika ole, että heitä käsketään kirjoittamaan uutisia niistä leivänpaahtimista ja konsolipeleistä. Muropaketin alkuperäisen uutissisällön "alasajoon" lienee Otavalla varsin hyvät syyt, jotka lienevät taloudellisia.

Toivon tosiaan, että Muropaketti lopetetaan kokonaan. Mielummin kunniakas kuolema nopeasti kuin perseraiskattuna Otavan toimesta.

RommiRusina

Toivon tosiaan, että Muropaketti lopetetaan kokonaan. Mielummin kunniakas kuolema nopeasti kuin perseraiskattuna Otavan toimesta.

^^:kippis:

Juffex

Mutta miten ihmeessä Sihvonen ja hänen ymmärryksensä liittyy mihinkään? Hänet on palkattu tähän työhön. Hänellä on esimiehet joidenka tehtävä on ymmärtää kuka on oikea ihminen hoitamaan kyseistä virkaa.

Jos nyt koitetaan kuitenkin käyttäytyä kuin aikuiset eikä purkaa vihaa kuin pikku lapset konsanaan.

Termi päätoimittaja on ilmeisesti täysin tuntematon? No onneksi voimme käyttäytyä kuin aikuiset, eikä minun tarvitse selittää tätä kuin kolmevuotiaalle.

Vierailija

'

Kyllähän tuo kaveri on jo osoittanut, ettei hänellä ole mitään annettavaa tähän skeneen. Taitaa olla parhaillaan miettimässä uusia klikkiotsikoita domeen tai sitten kirjoittaa pää höyryten partakonearvostelua, joka julkaistaan murossa heti tehosekoitin ja mehulinko artikkelin jälkeen tammikuun tokalla viikolla.

@Lauri Sihvonen tuus linkkaan parit valitoidut kellotustulkset tai raportoimaan vaikka näyttiksestä, joka on päivitetty pykälää tehokkaampaan biossia vaihtamalla. :psmoke::psmoke::psmoke::psmoke::psmoke::psmoke::psmoke::psmoke::psmoke::psmoke: Pelikoneen 3d-mark tuloksetkin kelpaisi. Veikkaan, että macbook air intel näyttiksellä…
Naurattaa koko jätkä jo etukäteen, ei taida ymmärtää, että muro on io-media ja sampsa.

Parempi kait alkaa hiljentymään ja regata tunnus sinne autoaiheiselle sivustolle…

Vahvasti samaa mieltä.

Kantsisko nyt kuitenkin laittaa jäitä hattuun ennen kuin ryhtyy työntekijöitä lynkkaamaan tulevaisuuden huonosta työstä? Tuskin Sihvonen näitä kauppoja on junaillut tai päättänyt Sampsan sopimuksen päättämisestä.

FireFly classic

Termi päätoimittaja on ilmeisesti täysin tuntematon? No onneksi voimme käyttäytyä kuin aikuiset, eikä minun tarvitse selittää tätä kuin kolmevuotiaalle.

Kukas sen päätoimittajan on palkannut vai meinaatko, että on palkannut itse itsensä.

Jahve3

Muistutuksena kaikille, mitä HYVÄÄ murobbs on ajan saatossa saanut aikaan.

– Joulupata keräys (2003) toiseksi suurin yhteispotti
– Joulupata keräys (2012) suurin yhteispotti
– 2009 Murobbs auttoi Wincapita huijauksen selvityksessä, ja KRP kiitti tästä kirjallisesti Muropakettia

Tapaus Hillomies on jäänyt myös etäisesti mieleen

Juffex

Kukas sen päätoimittajan on palkannut vai meinaatko, että on palkannut itse itsensä.

En ymmärrä ulinaa. Päätoimittajan tehtävänkuvassa ei pitäisi olla mitään epäselvää. Missä se peräänkuuluttamasi aikuismainen suhtautuminen nyt oikein on?

Tege

Lähteekö nuo yritykset myös pois vai jäävätkö?

Se riippuu ihan siitä, onko sivustolla jatkossa käyttäjiä joilta voi kuvitella saavansa rahaa.

G-MIES JERRY COTTON

Kantsisko nyt kuitenkin laittaa jäitä hattuun ennen kuin ryhtyy työntekijöitä lynkkaamaan tulevaisuuden huonosta työstä? Tuskin Sihvonen näitä kauppoja on junaillut tai päättänyt Sampsan sopimuksen päättämisestä.

Pitäskö nyt laittaa jäitä hattuun, ennenkuin alkaa puhumaan työntekijöiden lynkkauksesta?

Sihvosen CV kertoo karua kieltä minkälainen ammatillinen osaamistausta on päätoimittajalla. Se on jopa ihan puhdas fakta josta ei tarvi edes G-miehen kiistellä. Tietenkin on mahdollista, että Sihvonen on kovakin kaappinörtti rautaisella asiantuntemuksella, mutta vähänpä epäilen….

Sä se kyllä jaksat joka asiasta kiihtyä nollasta sataseen sekunnissa tai parissa :smoke:

Kahtellaanhan nyt.

FireFly classic

En ymmärrä ulinaa. Päätoimittajan tehtävänkuvassa ei pitäisi olla mitään epäselvää.

Ei ole ei epäselvää. Hän ei ole palkannut itseään vaan hänelle on tarjottu/hän on hakenut kyseiseen tehtävään. Se ei kerro edelleenkään, että onko hän oikea henkilö hoitamaan kyseistä virkaa, mutta hänet palkanneiden tahojen mielestä on. Turhapa sitä on täällä etukäteen angstailla, että osaako hän hommansa vai ei tai ymmärtääkö mistään mitään.

Perusteluja voit varmaan lähteä kysymään osakeyhtiön hallituksen jäseniltä jos kiinnostaa.

Juffex

Turhapa sitä on täällä etukäteen angstailla, että osaako hän hommansa vai ei tai ymmärtääkö mistään mitään.

Tällä argumentilla voi vain arvailla mitä ihmettä sinäkin teet keskustelupalstalla. Mitä ihmettä täällä on tarkoitus tehdä, jos ei saa edes spekuloida saitin tulevaisuutta palkatun henkilöstön osaamiseen perustuen? Vanhasen opein keskeneräisistä asioista ei keskustella ja valmistuneista ei enää tarvitse?

Eikös tämä palsta kuitenkin elä vähän omaa elämäänsä irrallaan tuosta etusivulla vellovasta uutisvirrasta? Henkilökohtaisesti en ole edes käynyt varmaan kuukausiin etusivulla, koska en oikeastaan pidä nykyisenkään toimituksen tavasta muotoilla juttujaan helvetin raskaslukuisiksi. Käyn vain täällä foorumin puolella viihdyttämässä itseäni. Jos uutiset muuttuvat geneeriseksi roskaksi, niin karkottaako se ihmisiä pois foorumilta? Minne te sitten menisitte? Ja minä sentään käyn täällä enimmäkseen yk:n keskusteluiden sekä myyntipalstan vuoksi enkä ottamassa osaa kiihkeisiin keskusteluihin taisteluparista Nvidia vs. AMD tai Microsoftin edesottamuksista.

Toisaalta juuri oman käyttäytymismallini pohjalta tiedostan sen, että keskustelualue on varmasti se osa sivustoa, jonka "monetisoinnin" eli kaupallistamisen uusi toimitus saa vastuulleen. Siinäkin tapauksessa tulen jatkamaan täällä käymistä, koska haluan todistaa jälleen yhden kukoistaneen valtakunnan kuihtuvan ja kuolevan hiljalleen pois.

Ei vinkuvat hyttyset, jos menevät tähän foorumiin koskemaan. Niin laaja kattaus tietoa ja asiaa vuosien varrelta. Jos deletään, niin…

Mikä sivusto nousee Muropaketin ja MuroBBS:n manttelinperijäksi? Se on jo tässä vaiheessa selvää että MuroBBS suljetaan nykyisessä muodossaan ja uusi Muropaketin nimellä ratsastava roskasivusto taistelee samassa sarjassa Staran ja Findancen kanssa.

Tege

Lähteekö nuo yritykset myös pois vai jäävätkö?

Yrityksille on eduksi että on käytettävissä tämän foorumin ketjun kaltainen yhteys asiakkaisiin, eli kysymys on siitä katoaako yrityksen asiakkaat tästä foorumista ja nouseeko tilalle joku toinen foorumi johon ne asiakkaat siirtyisivät (hinta.fi alla oleva foorumi olisi ilmeinen paikka yrityksille jotka myyvät tuotteita joiden hintatiedot löytyy hinta.fi sivuilta).

All-Bran

Mikä sivusto nousee Muropaketin ja MuroBBS:n manttelinperijäksi? Se on jo tässä vaiheessa selvää että MuroBBS suljetaan nykyisessä muodossaan ja uusi Muropaketin nimellä ratsastava roskasivusto taistelee samassa sarjassa Staran ja Findancen kanssa.

Muropaketin manteliperijäksi nousu on suht helppoa (mikäli Muropaketin juttujen/uutisten taso romahtaa Dome tasolle) mutta MuroBBS on hankalasti korvattavissa koska sitä sisältöä ja käyttäjämäärää ei voi polkasta tyhjästä joten jos idiootit tuhoaa BBS:n ja korvaa sen jollakin muualla käytetyllä paskeella se on kansallisen tason metetys ihan historiallisena dokumenttinakin eikä pelkästää toimivana laajan käyttäjäkunnan omaavana BBS:änä.

Eli jos Otava ei aio hoitaa MuroBBS:n ylläpitoa vastuulisesti jatkossakin toivon vakavasti että he antavat sen sellaiselle taholle joka ymmärtää miten tärkeästä asiasta on kyse ja jos Otava tuhoaa MuroBBS:n tietokannan silloin pitäisi aloittaa tutkinta että millä rikosnimikkeellä siitä voidaan laittaa vastuuseen.

All-Bran

Mikä sivusto nousee Muropaketin ja MuroBBS:n manttelinperijäksi? Se on jo tässä vaiheessa selvää että MuroBBS suljetaan nykyisessä muodossaan ja uusi Muropaketin nimellä ratsastava roskasivusto taistelee samassa sarjassa Staran ja Findancen kanssa.

Kaikesta muusta olen samaa mieltä, mutta mikään ei vielä sentään ainakaan vielä viittaa foorumin merkittävään muuttumiseen tai kuolemaan. Kuihtuminen voi olla edessä tai sitten ei, mutta ei sitä nyt pelkästään sillä voi kuitenkaan päätellä, että jokunen räbääjä kaikkoaa marttyyrinä ja että ajurijulkaisuista kertovien artikkeleiden kirjoittajaksi tulee joku geneerinen copypaste-botti.

Enkä tällä yhtään vähättele niitä oikeasti asiantuntevia artikkeleita mitä murossa on kautta aikojen silloin tällöin nähty, mutta kun maailma nyt vaan on tällainen rikkinäinen paska mikä se on.

IcePen

Yrityksille on eduksi että on käytettävissä tämän foorumin ketjun kaltainen yhteys asiakkaisiin, eli kysymys on siitä katoaako yrityksen asiakkaat tästä foorumista ja nouseeko tilalle joku toinen foorumi johon ne asiakkaat siirtyisivät (hinta.fi alla oleva foorumi olisi ilmeinen paikka yrityksille jotka myyvät tuotteita joiden hintatiedot löytyy hinta.fi sivuilta).

Otavamediaa tuskin kiinnostaa paskaakaan joku Jimms tai vastaava. Nämä ovat olleet vain yksi piskuinen yhteistyö muiden joukossa. Hinta.fi taas on sampsan sivuprojekti, jolla on sen suhteen enemmän pelissä, mutta se ei käsittääkseni liity Otavamedian tekemisiin mitenkään.

Minua ei kiinnosta viestihistorian katoamisen lisäksi loppujen lopuksi mikään muu kuin että pitäisivät foorumin about nykyisellään (ehkä jopa paremmalla moderoinnilla), niin ihan sama mitä paskaa se uutispuoli on. Jos foorumin(kin) paskovat, niin sitten massojen on pakko siirtyä muualle ja toivotaan että sille on tarjolla vähintään samanlainen alusta (ja käyttäjäkunta) jossakin muualla.

kautium

Otavamediaa tuskin kiinnostaa paskaakaan joku Jimms tai vastaava. Nämä ovat olleet vain yksi piskuinen yhteistyö muiden joukossa. Hinta.fi taas on sampsan sivuprojekti, jolla on sen suhteen enemmän pelissä, mutta se ei käsittääkseni liity Otavamedian tekemisiin mitenkään.

Minua ei kiinnosta viestihistorian katoamisen lisäksi loppujen lopuksi mikään muu kuin että pitäisivät foorumin about nykyisellään (ehkä jopa paremmalla moderoinnilla), niin ihan sama mitä paskaa se uutispuoli on. Jos foorumin(kin) paskovat, niin sitten massojen on pakko siirtyä muualle ja toivotaan että sille on tarjolla vähintään samanlainen alusta (ja käyttäjäkunta) jossakin muualla.

BBS:n säilymisen akilleenkantapää on moderointi nyt näyttä että nykyisiltä modeilta katosi halut joten pitäisi saadaa uusia modeja tilalle ja vähän epäilen että entisellä vapaaehtoispohjalta ilman palkaa/korvausta se voi olla hankalaa (ellei Otava äkkiä todista että ovat kykeneviä pitämääm BBS:n ja Muropaketin tason yllä).

IcePen

BBS:n säilymisen akilleenkantapää on moderointi nyt näyttä että nykyisiltä modeilta katosi halut joten pitäisi saadaa uusia modeja tilalle ja vähän epäilen että entisellä vapaaehtoispohjalta ilman palkaa/korvausta se voi olla hankalaa (ellei Otava äkkiä todista että ovat kykeneviä pitämääm BBS:n ja Muropaketin tason yllä).

Vaikka Kaotika mitä väittää, niin entisistä modeista suurin osa on ollut inaktiivisia jo vuosikausia ja loputkin pari ovat hoitaneet hommia ihan miten sattuu ja milloin huvittaa (koska talkootyö).

En millään jaksa uskoa, että moderointi tai siihen liittyvä kommunikointi käyttäjien suuntaan voisi tästä enää paljon kehnommaksi muuttua. Monta muuta asiaa voi mennä huonompaan suuntaan, mutta ei se.

kautium

Vaikka Kaotika mitä väittää, niin entisistä modeista suurin osa on ollut inaktiivisia jo vuosikausia ja loputkin pari ovat hoitaneet hommia ihan miten sattuu ja milloin huvittaa (koska talkootyö)

Mulle jäi se kuva, että osalla modeista on muutenkin agenda ja keskittyvät kyttäämään ns. vääriä postauksia ja rankaisemaan niistä. Yksi mode taitaa kaljoissaan päivystää vain yhdessä ketjussa yk:lla. Sieltä nappasin itsekin bannia, kun erehdyin moden suojeluksessa olevaa trollia kritisoimaan henkilökohtaisella tasolla.

ChickenLegs

Mulle jäi se kuva, että osalla modeista on muutenkin agenda ja keskittyvät kyttäämään ns. vääriä postauksia ja rankaisemaan niistä. Yksi mode taitaa kaljoissaan päivystää vain yhdessä ketjussa yk:lla. Sieltä nappasin itsekin bannia, kun erehdyin moden suojeluksessa olevaa trollia kritisoimaan henkilökohtaisella tasolla.

Nämä "moden suojeluksessa olevat trollit" ovat samanlainen foliohattujen urbaani legenda vuosien varrelta kuin natsien avaruusasema kuun takana.

Jos sellainen tilanne eksyy ajatusmaailmaan, niin kannattaa välittömästi käydä katsomassa peiliin ja miettiä, että meniköhän kaikki ihan oikein omallakaan kohdalla. Tai siis korjataan sen verran, eli se pitää ajatella menneessä muodossa "jos eksyi", sillä foorumin tulevaisuudestahan ei tiedetä vielä mitään muuta kuin että kamaa vain katoaa vähin äänin ja sillä siisti.

kautium

Nämä "moden suojeluksessa olevat trollit" ovat samanlainen foliohattujen urbaani legenda vuosien varrelta kuin natsien avaruusasema kuun takana.

Trolleista en tiedä, mutta muutama nimeltämainitsematon aktiivikirjoittelija saa suoltaa täällä millaista ripulia tahansa, modejen seuratessa vierestä. Postasin muutaman edellemainitun nickin palauteketjussa, mutta joku haamumoderoi nimet pois. Hyvään forumkulttuuriin mielestäni kuuluu, että keskustelijoita kohdellaan tasavertaisesti ja myös oppositioon jäävät mielipiteet sallitaan.

kautium

Minua ei kiinnosta viestihistorian katoamisen lisäksi loppujen lopuksi mikään muu kuin että pitäisivät foorumin about nykyisellään (ehkä jopa paremmalla moderoinnilla), niin ihan sama mitä paskaa se uutispuoli on. Jos foorumin(kin) paskovat, niin sitten massojen on pakko siirtyä muualle ja toivotaan että sille on tarjolla vähintään samanlainen alusta (ja käyttäjäkunta) jossakin muualla.

Minä en oikein jaksa uskoa, että foorumi jaksaisi elää, jos muu saitti käytännössä vedetään alas. Tai vielä pahempaa, muutetaan "kattavaksi sisältömediaksi", jolloin foorumille rekkautuu entistä enemmän random Jonnea, Liisaa ja Veskua. Vaikka toimituksellinen sisältö on ehkä jo nähnyt propellihattumielessä aallonharjansa en vähättelisi liikaa sen merkitystä. Kun uutisia ja ajoittaisia artikkeleita sekä näistä keskustelua ei ole, saattaa alkaa yllättävänkin paljon sitä ydinkäyttäjäryhmää kaikkoamaan. Kun tämä aiheeseen vihkiytynyt osasto alkaa lähteä,
tästä voi seurata sitten se dominoefekti, ettei jäljellä pian ole kuin murto-osa porukasta. Vaikka keskustelualueita on kaikenlaisia, kyllähän se kova rautapuoli on edelleen se muroa eteenpäin vetätävä ja käyttäjiä keräävä ydin.

Otavan kannalta järjettömintä on, ettei siellä tajuta ettei muropaketilla ole brändiarvoa minään niksipirkkana ja nyt tosiaan taidetaan tehdä vain Darwinit.

Osa porukasta tosiaan vetelee hieman kummallisia johtopäätöksiä foorumin alasajosta. Sehän on päivänselvä juttu, että Muron arvokkain osuus on jo vuosikausia ollut MuroBBS. Ei Otava foorumia aio tuhota, täältähän ne mainostulot saadaan.

Eiköhän siellä ole laskeskeltu että Muron/Domen toimittamisen (uutiset ja artikkelit) kustannukset ovat liian suuret hyötyyn nähden, joten ne minimoidaan kunhan MuroBBS vain saadaan pysymään pystyssä. Onnistuuko se, sitä ei tiedä, mutta Otavan kannalta tuskin on väliä pyöriikö täällä HC-kellottelijoita vai sekalaisempaa käyttäjäkuntaa jos sivulatauksia vain tulee samaan tahtiin.

Scrimp

Osa porukasta tosiaan vetelee hieman kummallisia johtopäätöksiä foorumin alasajosta. Sehän on päivänselvä juttu, että Muron arvokkain osuus on jo vuosikausia ollut MuroBBS. Ei Otava foorumia aio tuhota, täältähän ne mainostulot saadaan.

Eiköhän siellä ole laskeskeltu että Muron/Domen toimittamisen (uutiset ja artikkelit) kustannukset ovat liian suuret hyötyyn nähden, joten ne minimoidaan kunhan MuroBBS vain saadaan pysymään pystyssä. Onnistuuko se, sitä ei tiedä, mutta Otavan kannalta tuskin on väliä pyöriikö täällä HC-kellottelijoita vai sekalaisempaa käyttäjäkuntaa jos sivulatauksia vain tulee samaan tahtiin.

Mutta meillä on jo Suomi24. Miten Muro eroaa siitä, tietotekniikkapuolen alasajon jälkeen?

Murosta tulee samanlainen hajuton ja mauton foorumi, jossa on jokaiselle vähän kaikkea, eli ei kenellekkään mitään.

kautium

Vaikka Kaotika mitä väittää, niin entisistä modeista suurin osa on ollut inaktiivisia jo vuosikausia ja loputkin pari ovat hoitaneet hommia ihan miten sattuu ja milloin huvittaa (koska talkootyö).

En millään jaksa uskoa, että moderointi tai siihen liittyvä kommunikointi käyttäjien suuntaan voisi tästä enää paljon kehnommaksi muuttua. Monta muuta asiaa voi mennä huonompaan suuntaan, mutta ei se.

Oleko viimevuosina käynyt Räpellys ja Testaus alueella ja käyttänyt sitä aluetta siihenkäyttötarkoitukseen mihin se on alunperin tarkoitettu eli BBS:n editointi ominaisuuksien testaamiseen, minä tein kerran tuon virheen sen jälkeen näitä räveltäjiä alkoin tunkea muihinkin alueisiin/ketjuihin joihin kirjoitin jotain tai joita seurasin niin että näkyvyytenin oli päällä BBS:ssä eli ne ketjut alkoi täyttyä jaskalla.

Joudun käyttämään poltetunmaan taktiikkaa yhdessä Domen alaisessa ketjussa että sai sen jaskan loppumaan, ilmeisesti Domen puolella ei ole moderointia edes sen vertaa kuin Muron puolella olevissa ketjuissa.

Eli sinä vain luulet että täällä ei ole riittävän hyvää moderointia kun et ole nähnyt mitä seuraa siitä kun moderoinnin taso on vielä huonompi (räpellys alueelta löytyy paljon porukaa joka mielellään toimisi kaikissa muissakin ketjussa tottumallaan tavalla).

FireFly classic

Minä en oikein jaksa uskoa, että foorumi jaksaisi elää, jos muu saitti käytännössä vedetään alas. Tai vielä pahempaa, muutetaan "kattavaksi sisältömediaksi", jolloin foorumille rekkautuu entistä enemmän random Jonnea, Liisaa ja Veskua. Vaikka toimituksellinen sisältö on ehkä jo nähnyt propellihattumielessä aallonharjansa en vähättelisi liikaa sen merkitystä. Kun uutisia ja ajoittaisia artikkeleita sekä näistä keskustelua ei ole, saattaa alkaa yllättävänkin paljon sitä ydinkäyttäjäryhmää kaikkoamaan. Kun tämä aiheeseen vihkiytynyt osasto alkaa lähteä,
tästä voi seurata sitten se dominoefekti, ettei jäljellä pian ole kuin murto-osa porukasta. Vaikka keskustelualueita on kaikenlaisia, kyllähän se kova rautapuoli on edelleen se muroa eteenpäin vetätävä ja käyttäjiä keräävä ydin.

Otavan kannalta järjettömintä on, ettei siellä tajuta ettei muropaketilla ole brändiarvoa minään niksipirkkana ja nyt tosiaan taidetaan tehdä vain Darwinit.

Näinhän se on että jos tämä BBS alkaa täyttyä Kotimikrolehden tasoisista kysymyksistä "Miten käynnistään Googleni" (kun tarkoitus on kysyä miten laitan tietokoneeseeni virrat päälle) hyvin moni vanhanporukkanjäsen kuten minä nostaa kytkintä turhautuneena ja etsii jonkin muun paikan missä keskustella muusta kuin Googlen käynnistämisestä.

IcePen

Oleko viimevuosina käynyt Räpellys ja Testaus alueella ja käyttänyt sitä aluetta siihenkäyttötarkoitukseen mihin se on alunperin tarkoitettu eli BBS:n editointi ominaisuuksien testaamiseen, minä tein kerran tuon virheen sen jälkeen näitä räveltäjiä alkoin tunkea muihinkin alueisiin/ketjuihin joihin kirjoitin jotain tai joita seurasin niin että näkyvyytenin oli päällä BBS:ssä eli ne ketjut alkoi täyttyä jaskalla.

Joudun käyttämään poltetunmaan taktiikkaa yhdessä Domen alaisessa ketjussa että sai sen jaskan loppumaan, ilmeisesti Domen puolella ei ole moderointia edes sen vertaa kuin Muron puolella olevissa ketjuissa.

Eli sinä vain luulet että täällä ei ole riittävän hyvää moderointia kun et ole nähnyt mitä seuraa siitä kun moderoinnin taso on vielä huonompi (räpellys alueelta löytyy paljon porukaa joka mielellään toimisi kaikissa muissakin ketjussa tottumallaan tavalla).

En minä luule yhtään mitään. Se nyt vaan on fakta, että murossa on totaalisen paska moderointi ja sillä siisti. Ei se täysin olematonta ole ollut, mutta paskaa.

Ja räpellys ja testaus nyt ei todellakaan ole mikään oikea testausalue. Luulisi tuon olevan selvää 16v sitten rekisteröityneelle. :D

Räbääjistä osa siirtyi sinne autofoorumille ja loput jatkavat täällä. Mutuilen, että Otavamedia tulee poistamaan koko alueen kunhan aloittavat uuden linjan pakottamisen kunnolla.

kautium

En minä luule yhtään mitään. Se nyt vaan on fakta, että murossa on totaalisen paska moderointi ja sillä siisti. Ei se täysin olematonta ole ollut, mutta paskaa.

Ja räpellys ja testaus nyt ei todellakaan ole mikään oikea testausalue. Luulisi tuon olevan selvää 16v sitten rekisteröityneelle. :D

Räbääjistä osa siirtyi sinne autofoorumille ja loput jatkavat täällä. Mutuilen, että Otavamedia tulee poistamaan koko alueen kunhan aloittavat uuden linjan pakottamisen kunnolla.

Siinä vaiheessa kun räbä katoaa teen minä niin sanotut intergalaktiset tähtijunat.

Lexy

Siinä vaiheessa kun räbä katoaa teen minä niin sanotut intergalaktiset tähtijunat.

Voisiko joku ystävällisesti selittää mikä ihmeen idea tuossa räbässä nykyisellään on ja miksi se on niin monelle tärkeä? Ymmärtäisin, jos se oikeasti olisi alue testausta varten, mutta kun ei. Siellä on ihan omat juttunsa. Porukka postailee ketjuissa jotain tiettyä giffiä peräkkäin ja välillä copypastetaan toisen käyttäjän rekisteröitymistiedot ja toisen viestit omaksi viestiksi, ja tätä kaavaa toistellaan hamaan tappiin asti. Miksi? Tuo on yksi mun netinselaushistorian ufoimmista paikoista johon olen törmännyt. Ei mitään järjkeä.

Cutty

Voisiko joku ystävällisesti selittää mikä ihmeen idea tuossa räbässä nykyisellään on ja miksi se on niin monelle tärkeä? Ymmärtäisin, jos se oikeasti olisi alue testausta varten, mutta kun ei. Siellä on ihan omat juttunsa. Porukka postailee ketjuissa jotain tiettyä giffiä peräkkäin ja välillä copypastetaan toisen käyttäjän rekisteröitymistiedot ja toisen viestit omaksi viestiksi, ja tätä kaavaa toistellaan hamaan tappiin asti. Miksi? Tuo on yksi mun netinselaushistorian ufoimmista paikoista johon olen törmännyt. Ei mitään järjkeä.

Aikuiset ihmiset jotka haluaa jauhaa paskaa.Ei siinä ihmeellisempää ole.Suurin osa ulkopuolisista luulee että siellä norkoilee työttömät "elämäm joku" tyypit mutta livenäkin kun heitä tavannut niin hyvin päinvastainen on totuus.

Mitä tulee mainittuihin kohteisiin niin kaikessa pitkälle viedyssä muodostuu oma alakulttuurinsa joka ei aukea ulkopuolisille heti.Nuo ovat juuri niitä asioita jotka "vaan pitää tietää".

Jos töissä,kotona ja tosi elämässä pitää olla fiksua ja filmaattista niin tuolla saa vapaasti jauhaa paskaa ilman hienostelua tai YK:n autistien korjauksia.Ja parasta on se että 48h ja kaikki siltä vedetään pöntöstä alas.

Lexy

Aikuiset ihmiset jotka haluaa jauhaa paskaa.Ei siinä ihmeellisempää ole.Suurin osa ulkopuolisista luulee että siellä norkoilee työttömät "elämäm joku" tyypit mutta livenäkin kun heitä tavannut niin hyvin päinvastainen on totuus.

Mitä tulee mainittuihin kohteisiin niin kaikessa pitkälle viedyssä muodostuu oma alakulttuurinsa joka ei aukea ulkopuolisille heti.Nuo ovat juuri niitä asioita jotka "vaan pitää tietää".

Jos töissä,kotona ja tosi elämässä pitää olla fiksua ja filmaattista niin tuolla saa vapaasti jauhaa paskaa ilman hienostelua tai YK:n autistien korjauksia.Ja parasta on se että 48h ja kaikki siltä vedetään pöntöstä alas.

Tuhannesti tämä.

Cutty

Voisiko joku ystävällisesti selittää mikä ihmeen idea tuossa räbässä nykyisellään on ja miksi se on niin monelle tärkeä? Ymmärtäisin, jos se oikeasti olisi alue testausta varten, mutta kun ei. Siellä on ihan omat juttunsa. Porukka postailee ketjuissa jotain tiettyä giffiä peräkkäin ja välillä copypastetaan toisen käyttäjän rekisteröitymistiedot ja toisen viestit omaksi viestiksi, ja tätä kaavaa toistellaan hamaan tappiin asti. Miksi? Tuo on yksi mun netinselaushistorian ufoimmista paikoista johon olen törmännyt. Ei mitään järjkeä.

Hehheh. Vai että VIP-alue. Eikös tuolla pyöri lähinnä syrjäytyneet sillan alla asuvat vajakit ja muut aloittelevat pikkurikolliset?

no aika vaikea uskoa että pitäis paikkansa. onhan siellä ehkä "enemmän"käyttäjiä mutta suuri osa onkin semmosta porukkaa että ei uskois niiden olevan mitään töissä käyviä ja muita joilla olis edes vara pistää euroa mihinkään kun taas esim muron rautapuolta lukee jossa menee tuhansia euroja koneisiin jne. ehkä olen väärässä mutta tuo r&t on mielestäni vaan jotenki siltojen alla asuvien kaltaista jengiä. voihan tämäkin täysin väärin olla mutta semmonen kuva ja ajatus jääny mieleen ko vähänki vilkaissu tuonne alueelle. vajakkeja täynnä tjsp.

Tässäpä tämä erään toisen käyttäjän toimesta lyhyesti kerrottuna.

Cutty

Voisiko joku ystävällisesti selittää mikä ihmeen idea tuossa räbässä nykyisellään on ja miksi se on niin monelle tärkeä? Ymmärtäisin, jos se oikeasti olisi alue testausta varten, mutta kun ei. Siellä on ihan omat juttunsa. Porukka postailee ketjuissa jotain tiettyä giffiä peräkkäin ja välillä copypastetaan toisen käyttäjän rekisteröitymistiedot ja toisen viestit omaksi viestiksi, ja tätä kaavaa toistellaan hamaan tappiin asti. Miksi? Tuo on yksi mun netinselaushistorian ufoimmista paikoista johon olen törmännyt. Ei mitään järjkeä.

Vaikka jutut siellä vaikuttaa häröiltä niin tyypit on samanhenkisiä ja kavereita keskenään vaikka vittuilevat toisilleen toisinaan,ainakin suurin osa.
Ja onhan ne järjestäneet hyväntekeväisyyskeräyksiä Jouluina tms. mihin ovat saaneet kerättyä ihan mukavasti joten sanoisin että parempia ihmisinä kuin muut murot vaikka ymmärrän että jutut ihmetyttää.

Zombies

Vaikka jutut siellä vaikuttaa häröiltä niin tyypit on samanhenkisiä ja kavereita keskenään vaikka vittuilevat toisilleen toisinaan,ainakin suurin osa.
Ja onhan ne järjestäneet hyväntekeväisyyskeräyksiä Jouluina tms. mihin ovat saaneet kerättyä ihan mukavasti joten sanoisin että parempia ihmisinä kuin muut murot vaikka ymmärrän että jutut ihmetyttää.

Oman kokemuksen mukaan räbässä on kahdenlaista porukkaa. Fiksuja tyyppejä päästämässä höyryjä ja sitten niitä jotain elämäm koululaisia jotka vetää tosissaan. En tiedä kummat ovat tällä hetkellä niskan päällä. Ensimmäisten osalta meininki on ihan hauskaa, jälkimmäinen porukka taas on sen verran sankareita ettei sinne itse jaksa mennä sekaan. Eikä varsinkaan koska tämä jälkimmäinen poppoo ei tunnut myöskään ymmärtävän pitää sitä räbäilyä rävässä toisin kuin ensinmainittu.

FireFly classic

Oman kokemuksen mukaan räbässä on kahdenlaista porukkaa. Fiksuja tyyppejä päästämässä höyryjä ja sitten niitä jotain elämäm koululaisia jotka vetää tosissaan. En tiedä kummat ovat tällä hetkellä niskan päällä. Ensimmäisten osalta meininki on ihan hauskaa, jälkimmäinen porukka taas on sen verran sankareita ettei sinne itse jaksa mennä sekaan. Eikä varsinkaan koska tämä jälkimmäinen poppoo ei tunnut myöskään ymmärtävän pitää sitä räbäilyä rävässä toisin kuin ensinmainittu.

Näinhän se vähän on.

Ja oli se kakkostyypin räbääjäkin nyt sitten millainen ihminen muuten tahansa, niin joukossa tyhmyys sanonnan mukaan tiivistyy ja siksi räbässäkin tökkii eniten se että yleinen käytös siellä muistuttaa ikävän usein jotain koulukiusaajan stereotypiaa. Porukalla kaivetaan tylsyyden tilalle vaikka väkisin esiin joku henkilö tai asia jota sitten härkitään ja raadellaan ja kehitellään hassunhauskoja lauta/räbämeemejä. Ja mitä heikompi toinen osapuoli on puolustautumaan, niin sitä parempi vaan. Ja kun ei tämä rajoitu aina edes sinne räbään, vaan vuotaa muuallekin ja pahimmillaan jopa ihmisten yksityiselämään.

Toki siellä on paljon kaikenlaista harmitonta tuuletusta ja hauskaakin menoa, mutta tuo välistä liian suureen arvoon nouseva "hälläväliä ja kaikki paskaksi, höhöhö" -asenne tosiaan vähän tökkii, eikä sitä saa nollattua millään joulupatakeräyksellä kerran vuodessa. Räbälle on paikkansa, mutta en ihmettelisi vaikka Otavamedian kampaviineriporukka uudistusvimmassaan vetäisi sen tämän foorumin osalta kokonaan pöntöstä alas, kuten saattavat tehdä koko paskalle muutenkin.

Kaikelle on aikansa ja paikkansa. Osa ottaa liian tosissaan kaiken. Sitten on niitä jotka vain haluaa trollailla. Sitten kun yrität etsiä jotain järkevää eloa tuleekin vain olo että paskat ja selain kiinni :)

http://muropaketti.com/taskumuro/mo…tuu-kayttajien-ehdoilla-tata-kaikkea-luvassa/

Ihan hyvä kirjoitus, mutta se on sitten eri asia mitä lopulta tapahtuu käytännössä. IO-median pudottaminen kuvioista ei ainakaan herätä erityistä luottamusta rauta-artikkeleiden suhteen jatkossa, mutta saas nyt nähdä.

Loppuviikosta on tulossa joku käyttäjäkysely, mutta ajoitus on vähän kehno, kun sinne tulee ihan varmaan kasapäin tahallisia trollivastauksia murosta jo nyt ovet paukkuen lähteneiltä.

On kyllä nerokas päätös :facepalm:

Ongelma: Tarvitaan uusia kävijöitä sivulle.

Ratkaisu: Lopetetaan se ainut osa, joka on erottanut muropaketin edukseen toisista vastaavista suomalaisista saiteista, eli oma it-alan sisällöntuotanto, ja korvataan se "sisätömedialla" ja luotetaan että geneeriset höttövideot jotenkin riittävät profiloimaan juuri muropaketin muita samanlaisia höttösaitteja paremmaksi.

Liittyiköhän se taannoinen verkkoyhteisöllisyystutkimus myös tähän? Tuloksien soveltamisessa on riskinä, että jos murobbs:ää aletaan taivuttamaan joksikin sellaiseksi mikä se ei käyttäjien mielestä kuulu olla, niin vaihtoehtoja aletaan miettimään nopeammin kuin Otavan kuuluisa näkymätön haamumode (joka myös on hieno esimerkki nykyisen omistajan suoraselkäisestä toiminnasta) pystyy reagoimaan.

seebra

On kyllä nerokas päätös :facepalm:

Ongelma: Tarvitaan uusia kävijöitä sivulle.

Ratkaisu: Lopetetaan se ainut osa, joka on erottanut muropaketin edukseen toisista vastaavista suomalaisista saiteista, eli oma it-alan sisällöntuotanto, ja korvataan se "sisätömedialla" ja luotetaan että geneeriset höttövideot jotenkin riittävät profiloimaan juuri muropaketin muita samanlaisia höttösaitteja paremmaksi.

Liittyiköhän se taannoinen verkkoyhteisöllisyystutkimus myös tähän? Tuloksien soveltamisessa on riskinä, että jos murobbs:ää aletaan taivuttamaan joksikin sellaiseksi mikä se ei käyttäjien mielestä kuulu olla, niin vaihtoehtoja aletaan miettimään nopeammin kuin Otavan kuuluisa näkymätön haamumode (joka myös on hieno esimerkki nykyisen omistajan suoraselkäisestä toiminnasta) pystyy reagoimaan.

+1

klikki bait uutisointia ja höttöä, ei minua kiinnosta mikään mb tms tyylinen potaska tai kuinka kasaat tietokoneen artikkelit. Tai vastaavasti, näin putsaat tietokoneen. Näin sitä ja tätä. Myös kaiken tuhrun tunkeaminen etusivulle uutisina on silkkaa ribaletta. Siihen päälle jos vielä lisää mainoksia niin avo. Kiitos ja näkemiin.

Jos haluan lukea it alan juoruja tms baitti uutisia, avaan anandtechin / fudzillan / endgadgetin.

Muron pilaaminen vastaavanlaisella kääk uutisoinnilla kyllä ajaa tämän alas ja äkkiä.

Tässä vähän valmiiksi "todella mielenkiintoisia" juttuvinkkejä uudelle toimitukselle (annoin myös ehdotuksia myyvistä otsikoista ja henkilöistä jotka voivat tehdä jutut teille)

1. Kuinka ATK integroi maahanmuuttajat – katso hienot lopputuotokset ohjelmointikoulusta!
Totuus: Hello world arabiaksi, tehty basicillä

2. Naiset IT-alalla – Kuka kukin on ja mikä heidän vaikutus on nykyteknologialle
Totuus: Linda "the true motherfuckin hacker ruby on rails" Liukas

3. Agiilisti tuloksiin – lue vinkit seuraavalla Supercellille!
Totuus: start-up jonnet applen läppärit kourassa ilman oikeaa bisnesvisiota tai edes ymmärrystä teknologiasta kunhan framework on valmiina "koodausta" varten

4. Kodin laitteet ja vaaran verkot
Totuus: Jarno Limnell ja Petteri Järvinen kertovat kuinka jääkaappi käynnistää 3. maailmansodan kyberhyökkäyksenä mutta teknologisesti kumpikaan ei osaa ottaa kantaa mitä taustalla tapahtuu saati antaa relevantteja vinkkejä.

"Kyselyssä kaikkein aktiivisimmat Muropaketin käyttäjät toivoivat avoimissa vastauksissaan erityisesti lisää sisältöä viihde-elektroniikasta."

Milloin lynkkauspartio lähtee liikkeelle ja aloittaa käyttäjistä joilla suurin post count? :hammer:

Haaskis

"Kyselyssä kaikkein aktiivisimmat Muropaketin käyttäjät toivoivat avoimissa vastauksissaan erityisesti lisää sisältöä viihde-elektroniikasta."

Milloin lynkkauspartio lähtee liikkeelle ja aloittaa käyttäjistä joilla suurin post count? :hammer:

Veikkaisin että mulla on suurin post count ja olen aika varma etten kyllä mitään viihde-elektroniikkoja ole toivonut :comp:

Kaotika

Veikkaisin että mulla on suurin post count ja olen aika varma etten kyllä mitään viihde-elektroniikkoja ole toivonut :comp:

Ettei olisi kissa hyppinyt näppiksellä kyselyn aikana ;)

Viihde-elektroniikka kyllä kiinnostaa, mutta ei murossa. Sitä varten on omat paikkansa. BBS:n puolella aihetta sivutaan riittävästi joka tapauksessa.

Clickbait-uutisointi on syytä myös unohtaa samoin tein.

Ei noita muista mitä noita pistänyt. Muistelisin vain että enemmän syvällisempiä artikkeleita ja diy settiä.

Toivottavasti uudessa järjestelyssä ei tuohon nätti tyttö säikeeseen kajota. Murottajat ei kestä enään jos siitä luovutaan toistamiseen :D

Litiumtomu

Viihde-elektroniikka kyllä kiinnostaa, mutta ei murossa. Sitä varten on omat paikkansa. BBS:n puolella aihetta sivutaan riittävästi joka tapauksessa.

Clickbait-uutisointi on syytä myös unohtaa samoin tein.

Mua voisi toki kiinnostaa, jos ne on tehty kunnon propellipää meiningillä. Mutta ei niinkuin nykyinen taskumuro joka sekin on liikaa sitä perus mikrobitti/tm linjaa. Mitkään "täs oli ihan kiva kuva" artikkelit ei vois vähempää kiinnostaa. Korkeintaan kerran silloin viidessä vuodessa kun moista on ostamassa. Huvikseen moisten seurailu on melkolailla turhaa touhua.

FireFly classic

Mua voisi toki kiinnostaa, jos ne on tehty kunnon propellipää meiningillä. Mutta ei niinkuin nykyinen taskumuro joka sekin on liikaa sitä perus mikrobitti/tm linjaa. Mitkään "täs oli ihan kiva kuva" artikkelit ei vois vähempää kiinnostaa.

Njoo, esimerkiksi kattava artikkeli Android-telkkujen/digiboksien puukotuksesta esimerkkeineen ja mahdollisuuksineen olisi kyllä mielenkiintoinen.

Oli muuten ihan peeceestä tämä Muropaketin käyttäjätutkimus.

Ihan hakemalla haettiin niitä all in one uutisaiheita ja monessa kohtaa piti vaan vastata ettei mikään vaihtoehdoista ja miksi: Kun ei vaan kiinnosta :)

Pelkän kyselyn perusteella ei ole vaikea arvata että saamme jatkossa pesukone, televisio sekä viihdeelektroniikka-aiheisia uutisia.

Ei oikeastaan väliä kun ei nykyisetkään ole erityisemmin kiinnostaneet.

Muropaketti = MuroBBS, ilman Muropakettia.

nosedigger

Oli muuten ihan peeceestä tämä Muropaketin käyttäjätutkimus.

Ihan hakemalla haettiin niitä all in one uutisaiheita ja monessa kohtaa piti vaan vastata ettei mikään vaihtoehdoista ja miksi: Kun ei vaan kiinnosta :)

Pelkän kyselyn perusteella ei ole vaikea arvata että saamme jatkossa pesukone, televisio sekä viihdeelektroniikka-aiheisia uutisia.

Ei oikeastaan väliä kun ei nykyisetkään ole erityisemmin kiinnostaneet.

Muropaketti = MuroBBS, ilman Muropakettia.

Juu minua jurppi siinä kyselyssä sama asia, se käytännössä pakotti vastaamaan että haluan sellaista sisältöä jota en tosiasissa halua kun ei ollut en halua tätä sisältöä ollenkaan vaihtoehtoa.

Toinen ongelma on paljon syvällisempi kun voisin halutakkin jutuja alkuperäistä median sisältöä sivuavasta aiheesta jos se olisi tehty samalla menttaliteetilla/syvyydellä kuin sen median alkuperäiset jutut on tehty.

Esimerkki kun ilmoitettiit että Mikrobittiin tulee televisio testejä, oletin ilman muuta että testataan sitä miten ne toimii HTPC käytössä näytölaiteena myös pelaamisen kannalta mitä saatiin arvostelu siitä miten EPG toimii (EPG:n toiminta on yks hailee kun käytetään HTPC kokoonpanoa kun ei niitä TV:n "äly" (lue älyttömyys) ominaisuuksia silloin ollenkaan käytetä).

Eli jos saatte vastauksen kyselyynne että joku haluasi Muropaketiin jotain laajempaa sisältöä sen vastauksenantaja todennäköisesti olettaa että se sisältö tehdään sillä tavalla ja sillä laatutasolla johon on Muropaketissa totuttu eli vaikka haluaisi jotain sisältöä joka löytyisi Domesta hän ei halua sitä Domen sisältöä koska jos hän sitä haluaisi hän jo lukisi sen Domesta (Muropaketti 300000 Dome 100000 ja Domen juttuja jotka tungettu Muropaketiin luetaan paljon vähempi kuin Muropaketin varsinaisia juttuja on se hiton kumma kun nykyajan media päätäjät ei enää osa laskea 1+1=2).

Eli jos käytätte kyselyänne verukkeena sisällön laatutason laskulle tapahatuu sama kuin tapahtui Mikrobitille te tapatte Muropaketin ja siitä saamanne tulovirran.

Eli koska olen käytännössä täysin varma Otavan näyttöihin perustuen että jos vastaan että saisi tulla muutakin sisältö seurauksena on 100% varmuudella sisällön laatutason romahdus siksi vastaan ei mitään muuta sisältöä ja poistakaa jo tunkemannekin paska Muropaketista.

Otavamedia on sitovasti todistanut että se kykenee vain vessanpöntön sisällön (silllon kun sitä on käytettty mutta ei vedetty) tasoiseen juornalismiin silloin kun on kyse sen sisällön laadusta.

————————————————————–
(Muropaketti 300000 Dome 100000 ja Domen juttuja jotka tungettu Muropaketiin luetaan paljon vähempi kuin Muropaketin varsinaisia juttuja, on se hiton kumma kun nykyajan media päätäjät ei enää osa laskea 1+1=2)
luvut nähtyään ja 1+1=2 laskun suoritetuaan kelletahansa päättelykykyiselle (on muuten todistettu että pulut on päätelykykyisiä) päätäjälle pitäisi olla päivänselvää että Domen ja Muropaketin yhdistäminen on Dome+Muropaketti=KATASTROFI.

Tämän selvemmin ei asiaa kykene ilmaisemaan joten jos se tapahtuu teette sen yhdistämisen täysin teitoisina sen seurauksista (se toinen vaihtoehto on että olette tyhmempiä kuin pulut).

————————————————
Edit.

Eli jos haluatte lisätä Domen artikkeleja Muropakettiin teidän on palkattava pätevä henkilö joka tutkii niiden artikkelien lähdemateriaalin uusiksi (ja jos lähdemateriaalki on liian heikkotasoista etsii parempaa) ja kirjoittaa sen pohjalta uuden kunnollisen Muropaketin tason mukaisen artikkelin (ette voi käyttää jo Domessa käyttämäänne henkilöstöä tähän koska he eivät kykene tuottaman riittävän laadukasta sisältöä).

No niin nyt on sitten tehty pulullekin ohjeet joten pulukin saattaa kyetä suoriutumaan tästä Muropaketin uudistuksesta ilman katastrofia (nyt sitten kysymys kuuluu haluatko olla tyhmempi kuin pulu).

IcePen

Juu minua jurppi siinä kyselyssä sama asia, se käytännössä pakotti vastaamaan että haluan sellaista sisältöä jota en tosiasissa halua kun ei ollut en halua tätä sisältöä ollenkaan vaihtoehtoa.

Eikös tuossa pystynyt jättämään kokonaan valitsemattakin. Itse ainakin menin parista sivusta ohi valitsematta mitään vaihtoehtoa kun ne eivät kiinnostaneet.

kaksi viimeista kysymysta osoittivat ettei tassa kylla muropaketin henkilokunta naita kysymyksia ole laatinut

WanhaPatu

Eikös tuossa pystynyt jättämään kokonaan valitsemattakin. Itse ainakin menin parista sivusta ohi valitsematta mitään vaihtoehtoa kun ne eivät kiinnostaneet.

Niin tein minäkin mutta se ei ole sama kuin negatiivine vastaus se on vain vastaamatta jättäminen eli se ei ole ei se on entiedä/envälitä.

Ja niin kuin aikaisemmin sanoin vaikka jokin sisältö voisi kiinnostaa niin loppujen lopuksi olennasta ei ole se mistä se sisältö on vaan sen sisällön laatu eli vaikka Domessa olisi sisältöjä yksitäisistä aiheista jotka voisivat kiinnostaa niin se Domen laatutaso niille sisällöille on täysin ala-arvoinen joten siksi ne sisällöt ei käy.

Jos taso menee samaan kuin Dome, niin menee tämäkin media piiloon Amppareissa. Toi kysely oli tosiaan surkea, pakkojohdattelua siihen mitä tuleman pitää, halusi tai ei. Täytyy alkaa etsimään vaihtoehtoja seuraavaks.

nacho

En tiedä onko vika minussa, mut toi oli ihan kamalaa luettavaa.

Se oli vähän niinkuin pointtina. Eli Muro ilmeisesti keskittyy kääntämään hipsterilehtien artikkeleja suomeksi :D

nokita

Kappas, no sinne sitten… https://

Siis ihan oikeasti, 8min kirjoitettu viesti ja nyt hahmo bannattu. Onko oikeasti tuon linkin postaaminen bannin arvoinen teko?
(poistin ko. linkin tuosta viestistä, siltä varalta että näin on)

FoCsU

Siis ihan oikeasti, 8min kirjoitettu viesti ja nyt hahmo bannattu. Onko oikeasti tuon linkin postaaminen bannin arvoinen teko?
(poistin ko. linkin tuosta viestistä, siltä varalta että näin on)

Jaa, lienee oman pyyntönsä takia sitten jos toiseen otsikkoon on luottaminen.
Silti ehkä kaipaisin modeilta vastausta, onko linkin postaaminen itsessään riittävää mainostamista joka rikkoo sääntöjä?

Hävisikö äsken oman viestin muokkausmahdollisuus vai mitä ihmettä?

julla

Hävisikö äsken oman viestin muokkausmahdollisuus vai mitä ihmettä?

kyl.

julla

Hävisikö äsken oman viestin muokkausmahdollisuus vai mitä ihmettä?

Eikö täällä pysty enää edes muokkaamaan??

julla

Hävisikö äsken oman viestin muokkausmahdollisuus vai mitä ihmettä?

Muutamat Sampsan uudelle foorumille siirtyneet alkoivat poistamaan täältä vanhaa viestihistoriaansa massoittan pienen powershell-skriptin avustamana, joten ylläpito esti sitten viestien muokkausoikeuden kokonaan kaikilta. :D

En kyllä oikein ymmärrä tuota logiikkaa viestihistorian poistamisessa, kun ainakin omalla kohdalla sieltä voi hakea kätevästi tietoa siitä milloin on ostanut mitäkin jne, joten en haluaisi että kaikki se katoaa taivaan tuuliin, vaikka kuinka toiselle foorumille pääasiallisesti siirtyisikin.

kautium

En kyllä oikein ymmärrä tuota logiikkaa viestihistorian poistamisessa

Yksi logiikka:

– käyttäjä kirjoittaa viestejä
– omistaja näyttää viestejä mahdollisimman monelle ja saa siitä rahaa
– omistaja on omahyväinen mulkku
– käyttäjä ei halua tukea omahyväistä mulkkua
– käyttäjä haluaa poistaa kirjoittamansa viestit

broglie

Yksi logiikka:

– käyttäjä kirjoittaa viestejä
– omistaja näyttää viestejä mahdollisimman monelle ja saa siitä rahaa
– omistaja on omahyväinen mulkku
– käyttäjä ei halua tukea omahyväistä mulkkua
– käyttäjä haluaa poistaa kirjoittamansa viestit

Ymmärrän tämän, mutta kuten edellisessä jo ilmaisin, siitä viestihistoriasta on usein hyötyä myös itselle. Tietenkin jos on postannut koko historian pelkästään paskaa, niin eihän sillä sitten ole väliä, mutta useimmilla sinne sekaan mahtuu myös jotain sellaista, johon saattaa haluta palata myöhemmin.

broglie

Yksi logiikka:

– käyttäjä kirjoittaa viestejä
– omistaja näyttää viestejä mahdollisimman monelle ja saa siitä rahaa
– omistaja on omahyväinen mulkku
– käyttäjä ei halua tukea omahyväistä mulkkua
– käyttäjä haluaa poistaa kirjoittamansa viestit

Tykkäisin tästä postauksesta, mutta eihän täällä voinutkaan. :rolleyes:

broglie

Yksi logiikka:

– käyttäjä kirjoittaa viestejä
– omistaja näyttää viestejä mahdollisimman monelle ja saa siitä rahaa
– omistaja on omahyväinen mulkku
– käyttäjä ei halua tukea omahyväistä mulkkua
– käyttäjä haluaa poistaa kirjoittamansa viestit

Unohdit toisen ja kolmannen kohdasta välistä kohdan jossa Sampsa myy foorumin saadakseen siitä rahaa.
Foorumihan on myyty Otavalle jo vuosia sitten eikä Otavan omistus silloin haitannut teitä lainkaan.

Tandrum

Unohdit toisen ja kolmannen kohdasta välistä kohdan jossa Sampsa myy foorumin saadakseen siitä rahaa.
Foorumihan on myyty Otavalle jo vuosia sitten eikä Otavan omistus silloin haitannut teitä lainkaan.

Ei, kohta kolme olisi pitänyt kirjoittaa:
– nykyinen omistaja on omahyväinen mulkku
:smoke:

Sampsa tuotti myynnin jälkeen sisällön, sai nyt potkut, työllisti itsensä. Jos porukka arvostaa enemmän sampsan kuin otavan sisältöä, porukka seuraa enemmän sampsan kuin otavan sivustoa

Tandrum

Unohdit toisen ja kolmannen kohdasta välistä kohdan jossa Sampsa myy foorumin saadakseen siitä rahaa.
Foorumihan on myyty Otavalle jo vuosia sitten eikä Otavan omistus silloin haitannut teitä lainkaan.

Ei omistaja ketään kiinnostakaan vaan omistajan toiminta nyt ja tulevaisuudessa.

Tandrum

Unohdit toisen ja kolmannen kohdasta välistä kohdan jossa Sampsa myy foorumin saadakseen siitä rahaa.
Foorumihan on myyty Otavalle jo vuosia sitten eikä Otavan omistus silloin haitannut teitä lainkaan.

Sampsahan myi Muropaketin jo vuonna 2000 Sonera Plazalle. Onhan näitä omistajanvaihdoksia ollut tässä vuosien aikana, eikä tää io-median forumille siirtyminen ole edes ensimmäinen kerta. Viimeks vastaavaa liikehdintää tais olla 2003/2004 vaihteen kohdilla, eli samoihin aikoihin kun alkuperäinen R&T lopetettiin.

Tosi kätevä kun ei pysty esim. vanhoja aloituspostauksia enää muokkaamaan yli 3pv vanhasta ketjusta. Tekee mm. mahdottomaksi tilanteen päivittämisen ekaan viestiin. Ovatkohan jäädyttäneet kaupalliset alueetkin, olis kova, jos ei tulis esim. jimmssiltä uusia murotarjouksia kun ylläpito on niin urpoa, että estää niiden lisäyksen.

Ainakin uusi ylläpito tekee kaikkensa ajaakseen käyttäjät io-median foorumille.

Vierailija

Tosi kätevä kun ei pysty esim. vanhoja aloituspostauksia enää muokkaamaan yli 3pv vanhasta ketjusta. Tekee mm. mahdottomaksi tilanteen päivittämisen ekaan viestiin. Ovatkohan jäädyttäneet kaupalliset alueetkin, olis kova, jos ei tulis esim. jimmssiltä uusia murotarjouksia kun ylläpito on niin urpoa, että estää niiden lisäyksen.

Ainakin uusi ylläpito tekee kaikkensa ajaakseen käyttäjät io-median foorumille.

Taidat olla ollut hetken pimennössä. Muokkaus muuttui koska porukka alkoi poistelemaan viestejään tai editoimaan asiattomia kuvia näiden tilalle.

Tege

Muokkaus muuttui koska porukka alkoi poistelemaan viestejään tai editoimaan asiattomia kuvia näiden tilalle.

Eihän se ihan oikein mennyt, mutta minkäpä luulet olleen alunperin syynä siihen?

kautium

Eihän se ihan oikein mennyt, mutta minkäpä luulet olleen alunperin syynä siihen?

Porukka otti nokkiinsa siitä mitä Otavamedia teki. Kuitenkin käytöstavat ovat käytöstapoja.

Tege

Taidat olla ollut hetken pimennössä. Muokkaus muuttui koska porukka alkoi poistelemaan viestejään tai editoimaan asiattomia kuvia näiden tilalle.

Mikä vika?

TheThh

Mikä vika?

Eihän tuossa varmaan mitään vikaa ole. Sehän vaan lähti vähän lapasesta kun niitä scriptailtiin.

Tege

Eihän tuossa varmaan mitään vikaa ole. Sehän vaan lähti vähän lapasesta kun niitä scriptailtiin.

Suosittelisin kyllä editoinnin palauttamista. Nyt Murossa on kovin vähän ominaisuuksia

täällä taas selitellään "että sellaista vain tapahtui" ja "Voi voi" mutta mitään varsinaista kantaa ei mihinkään oteta. Onneksi omien postausten kaikki kuvat on omalla sivustolla joten ne ainakin kyllä tarvittaessa saa vaihdettua kätevästi johonkin muuhun jos tilanne niin vaatii.

Vierailija

täällä taas selitellään "että sellaista vain tapahtui" ja "Voi voi" mutta mitään varsinaista kantaa ei mihinkään oteta. Onneksi omien postausten kaikki kuvat on omalla sivustolla joten ne ainakin kyllä tarvittaessa saa vaihdettua kätevästi johonkin muuhun jos tilanne niin vaatii.

Voisi alkaa postaamaan pelkkiä kuvia! Notepadista vaan kaappausta ja tänne! Näin Orava ei voi pitää viestejä panttivankina.

TheThh

Voisi alkaa postaamaan pelkkiä kuvia! Notepadista vaan kaappausta ja tänne! Näin Orava ei voi pitää viestejä panttivankina.

[​IMG]

Tege

Eihän tuossa varmaan mitään vikaa ole. Sehän vaan lähti vähän lapasesta kun niitä scriptailtiin.

Kun ei hyvällä niin sitten pahalla…simple as that.

Tämänkin sivun pitäisi palvelalla käyttäjiä, eikä käyttäjien ylläpitoa/omistajaa jne. Muutenkin koko media-ala myllerryksessä jossa kuvitellaan että sama perseily mikä on lehtien kontrollissa käynyt voisi siirtyä nettiin.

Kun epäpätevä omistaja, ylläpito ja moderaattorit tekevät kuningasratkaisuja niin mikäköhän on seuraava steppi? Metasploitia kehiin, hail maryt laulamaan vai muuta kivaa?

Lexy

Kun ei hyvällä niin sitten pahalla…simple as that.

Tämänkin sivun pitäisi palvelalla käyttäjiä, eikä käyttäjien ylläpitoa/omistajaa jne. Muutenkin koko media-ala myllerryksessä jossa kuvitellaan että sama perseily mikä on lehtien kontrollissa käynyt voisi siirtyä nettiin.

Kun epäpätevä omistaja, ylläpito ja moderaattorit tekevät kuningasratkaisuja niin mikäköhän on seuraava steppi? Metasploitia kehiin, hail maryt laulamaan vai muuta kivaa?

Oot siellä media-alan myllerryksen ytimessä varmaan huomannut, että siihen osoiteriville voi näppäillä ihan minkä vaan niistä inter netin miljoonista keskustelupalstoista. Nykyisin sä vaikutat käyttävän kohtuuttoman paljon aikaa täällä vinkumiseen.

Eiköhän tässä ole syy tälle koko hässäkälle…

[​IMG]
[​IMG]

Arvatkaa kumpi on tältä vuodelta ja kumpi viime vuodelta :kahvi:

TheThh

Eiköhän tässä ole syy tälle koko hässäkälle…

[​IMG]
[​IMG]

Arvatkaa kumpi on tältä vuodelta ja kumpi viime vuodelta :kahvi:

Ei voi kyllä kuin nauraa paskasesti, ja on muuten Otavalle ihan oikein.

Joo, vaikka noille käynneille on omalla kohdalla sama sillä mainosestot on napsautettu takaisin päälle, että ei sieltä fygyä tule vaikka kuinka F5 paukuttaisin

TuBBe

Ei voi kyllä kuin nauraa paskasesti, ja on muuten Otavalle ihan oikein.

Jep. Pilaavat saitin minkä pitäisi perustua yhteisöllisyyteen :(

Melkoinen farssi alkaa tosiaan olla :kippis: Tulevaisuus on valoisa foorumilla! :rofl:

Johan on raivostuttava tuo kokoruudun mainos sivua vaihtaessa! Nyt täytyy sit etsiä joku mainosten esto palikka sillä ei tuota pakkomainontaa ja odottamista tai x: sään sohimista kestä. Ei sitten näy muutkaan mainokset, kannattaisi miettiä mainostajat sitä.

itse en ole kyllä hoksannyt mainoksia kun on estot päällä. mutta piti kokeilla ilman niin johan oli oksennus.

Toki jokaisella on omat harrastuksensa, mutta ehkä kuitenkin pitäisi miettiä ensin mitä julkaisee tänne. Kyseilelle toiminnalle löytyy omat foorumit.

PatrikSelin

Toki jokaisella on omat harrastuksensa, mutta ehkä kuitenkin pitäisi miettiä ensin mitä julkaisee tänne. Kyseilelle toiminnalle löytyy omat foorumit.

[​IMG]

Tege

Porukka otti nokkiinsa siitä mitä Otavamedia teki. Kuitenkin käytöstavat ovat käytöstapoja.

Ja Otavamedialla näitä tapoja on ollut?

CAPS LOCK – TAI SHIFT POHJASSA

Ja Otavamedialla näitä tapoja on ollut?

Turha kysymys sillä moden suusta tuohon on yksi ainoa oikea vastaus (tai sitten ei vastausta ollenkaan). mutta niinhän se on että sen lauluja laulat kenen leipää syöt (tai antamista etuoikeuksista nautit)[​IMG]

On niin täyttä vitun paskaa, että sivujen lataaminen jumittaa koko ajan. Ongelmia aiheuttaa joku täysin turha Facebookin vakoiluskripti domainissa staticxx.facebook.com ja Otavan oma cdn-palvelin eli otavafiles.fi. Pistin molemmat estoon adblockissa, mitään ei hajonnut.

CAPS LOCK – TAI SHIFT POHJASSA

Ja Otavamedialla näitä tapoja on ollut?

Vaikea sanoa, mihin tarkalleen viittaat tällä kysymyksellä? Jos viittaat foorumin tekniikkaa niin isommilla taloilla on tarkoitus tehdä linjaukset ja sen mukaan ne menee. Sitten taas viestien poisto jne. niin tämä on vaikea koska laki ei ole vielä edes voimassa ja tämän lisäksi asia on vielä uusi. En ole tuohon niinkään tutustunut mitä se oikein sisältää mutta sen mitä ymmärsin niin tuo lakimuutos/direktiivi ei paljoa eroa nykyisestä kuin sen mukaan, että EU maat päättävät sen mukaan linjauksensa yhtenäiseksi.

Tege

Vaikea sanoa, mihin tarkalleen viittaat tällä kysymyksellä? Jos viittaat foorumin tekniikkaa niin isommilla taloilla on tarkoitus tehdä linjaukset ja sen mukaan ne menee. Sitten taas viestien poisto jne. niin tämä on vaikea koska laki ei ole vielä edes voimassa ja tämän lisäksi asia on vielä uusi. En ole tuohon niinkään tutustunut mitä se oikein sisältää mutta sen mitä ymmärsin niin tuo lakimuutos/direktiivi ei paljoa eroa nykyisestä kuin sen mukaan, että EU maat päättävät sen mukaan linjauksensa yhtenäiseksi.

Onko sulla dieseltoiminen bullshit-generaattori vai mikä on käyttövoima? 34 000 viestiä eikä järjen hiventä yhdessäkään. Unohda koko juttu.

CAPS LOCK – TAI SHIFT POHJASSA

Onko sulla dieseltoiminen bullshit-generaattori vai mikä on käyttövoima? 34 000 viestiä eikä järjen hiventä yhdessäkään. Unohda koko juttu.

Täytynee sitten unohtaa, koska siteerasit viestiä mikä oli jo todella vanha ja se aihekin oli taputeltu jo muutamaan otteeseen.

Tege

Vaikea sanoa, mihin tarkalleen viittaat tällä kysymyksellä? Jos viittaat foorumin tekniikkaa niin isommilla taloilla on tarkoitus tehdä linjaukset ja sen mukaan ne menee. Sitten taas viestien poisto jne. niin tämä on vaikea koska laki ei ole vielä edes voimassa ja tämän lisäksi asia on vielä uusi. En ole tuohon niinkään tutustunut mitä se oikein sisältää mutta sen mitä ymmärsin niin tuo lakimuutos/direktiivi ei paljoa eroa nykyisestä kuin sen mukaan, että EU maat päättävät sen mukaan linjauksensa yhtenäiseksi.

Joko tutustunut jotta osais jotain sanoa, vai "tutustutaan" kun on pakko? Rupee kyllä vituttamaan tämä munaton asioiden kommentonti modejen toimesta. Linjauksia ei osata tehdä kun ei mukamas Otavan suunnalta tule ohjeistusta. Luulisbettä "osaavat" modet osais tehdä oikeat linjaukset ilman byrokratian rattaita. Voisko @LauriSihvonen jotain täälläkin kertoa? Muropaketissakaan enään kukaan omalla nimellä mitään kirjoittaa

ziltoid

Joko tutustunut jotta osais jotain sanoa, vai "tutustutaan" kun on pakko? Rupee kyllä vituttamaan tämä munaton asioiden kommentonti modejen toimesta. Linjauksia ei osata tehdä kun ei mukamas Otavan suunnalta tule ohjeistusta. Luulisbettä "osaavat" modet osais tehdä oikeat linjaukset ilman byrokratian rattaita. Voisko @LauriSihvonen jotain täälläkin kertoa? Muropaketissakaan enään kukaan omalla nimellä mitään kirjoittaa

Tarkennatko mistä linjauksesta haluat tietää?

Varoitus ja bannit tulevat sääntöjen mukaan https://murobbs.muropaketti.com/help/rules/.
Jos haluat, että viestisi jne. poistetaan linjaukseen vastauksen, niin voit olla yhteydessä [email protected] -sähköpostiin.
Moderointiin liittyvät asiat voi taas laittaa [email protected] -sähköpostiin.

Tege

Tarkennatko mistä linjauksesta haluat tietää?

Varoitus ja bannit tulevat sääntöjen mukaan https://murobbs.muropaketti.com/help/rules/.
Jos haluat, että viestisi jne. poistetaan linjaukseen vastauksen, niin voit olla yhteydessä [email protected] -sähköpostiin.
Moderointiin liittyvät asiat voi taas laittaa [email protected] -sähköpostiin.

Lukeekohan noita sähköposteja kukaan vai meneekö suoraan ö-mappiin? Jos vastaus sattuu tulemaankin niin onko ne allekirjoitettu tyyliin terveisin kasvoton-taho? Paskaksi on kyllä touhu mennyt[​IMG]

Vierailija

Lukeekohan noita sähköposteja kukaan vai meneekö suoraan ö-mappiin? Jos vastaus sattuu tulemaankin niin onko ne allekirjoitettu tyyliin terveisin kasvoton-taho? Paskaksi on kyllä touhu mennyt[​IMG]

Voin luvata, että lukee. Ainakin moderointipostiin laitetut mailit lävähtää samantien kaikkien moderaattoreiden nähtäväksi ja keskusteltavaksi.
Toimituksen postista saattaa tosiaan vastata "kasvottomampi" taho.

Jos tuntuu, että touhu on mennyt paskaksi, niin ei tämä ole mitään muuta, kuin moderaattoreiden reagoimista jatkuvaan kiusantekoon.
Niin, moderaattorit saavat paskat niskaan asioista, joihin heillä ei ole mitään vaikutusvaltaa. Me odotamme tulevia uudistuksia ihan samoilla tiedoilla, kuin rivikäyttäjätkin.

Rauhalliseen yhteiseloon tässä kuitenkin lähes kaikki pyrkivät. Ei noiden varoitusten ja bannien klikkailu tuota tyydytystä kenellekään.

Proc

Voin luvata, että lukee. Ainakin moderointipostiin laitetut mailit lävähtää samantien kaikkien moderaattoreiden nähtäväksi ja keskusteltavaksi.
Toimituksen postista saattaa tosiaan vastata "kasvottomampi" taho.

Jos tuntuu, että touhu on mennyt paskaksi, niin ei tämä ole mitään muuta, kuin moderaattoreiden reagoimista jatkuvaan kiusantekoon.
Niin, moderaattorit saavat paskat niskaan asioista, joihin heillä ei ole mitään vaikutusvaltaa. Me odotamme tulevia uudistuksia ihan samoilla tiedoilla, kuin rivikäyttäjätkin.

Rauhalliseen yhteiseloon tässä kuitenkin lähes kaikki pyrkivät. Ei noiden varoitusten ja bannien klikkailu tuota tyydytystä kenellekään.

No tässähän se ongelma niinkuin kokonaisuudessaan kulminoituu. Kukaan ei tiedä mistään mitään ja jostain kasvottomasta tuutista tulee sillointällöin uusia komentoja miten toimia[​IMG] ja modet "vain reagoi" kuten eräs isompi valtiokin kuulemma vain tekee.

Ei se kaikki käyttäjien viha teihin kohdistu mutta kun varsinaista vastuullista tahoa (eli Oravamediaa) pelottaa niin maan perkeleesti (tai sitten ovat niin ylpeitä ettei heidän arvolleen sovi) että sieltä ei saada mitenkäänlaista kommentointia asioita ja te moderaattorit nyt satutta olemaan heidän kätyreinään täällä häärimässä ja edustamassa niin olette saaneet sitten heidänkin puolesta sitä itteään niskaan.

Mutta erään laulun sanoja lainaten:
"Kenen joukoissa seisot,
kenen lippua kannat"

Ja kertokaas nyt vielä, olisiko ollut näin jälkikäteen ajateltuna helpompi poistaa niiden joidenkin käyttäjien pyynnöstä koko viestihistoria ja tunnus niin oltaisiin ehkä hieman helpommalla selvitty?

Mikäs Otavamedian väki ny luulee tällä kaikella voittavansa? Vanhat Murot häipyy ja heidän mukaansa paljon tietoa ja taitoa, jota tälläinen sivusto tarvitsee.
Ja miksi 'Toimitus* ei voi ilmoittaa kuka uutisia väkertää? Kummaksi on touhu täällä mennyt.

Onneksi 1.1.2017 ei tarvii enää täällä käydä lukemassa uutisia.

Onkohan tänne tulossa oikeita rauta-aiheen artikkeleja vai jatkuuko nykylinja paskoilla uutisilla puhelimista ja pölynimureista?

Muropaketista tehdään the Vergen kaltainen internetin paskasanko? Jos RSS-fiidiin ilmestyy yhtäkään Domen "artikkelia" se on moro.

Itse oon käynyt murossa lukemassa lähinä onecoin ja kiristyskirjelankoja sekä uutisia, kohta on taas yksi syy vähemmän käydä täällä.

No ihmettelinkin että mihis leffa- ja peliosiot ovat kadonneet. No tuollahan ne nyt näyttää olevan muiden joukossa :kippis:

Joo o. Nyt lähti Muropaketti pois kirjanmerkeistä. Alamäki ollut havaittavissa, mutta en olisi uskonut, että näin syvälle vajotaan. Kiitos näistä vuosista ja moi.

TunTuri

Eikai tämmöiseen anonyymiteettiin uutisoinnissa ois tarvinnut lähteä?

Noudattaa nykyistä linjaa johdonmukaisesti siten, että low effort-postaukset merkitään toimituksen alle, mitä tuo Domeen tasaisesti 20-40min välein päivittyvä "uutisointi" edustaa parhaimmillaan. Todellinen kysymys lähinnä kuuluu, miksei toimitukselle jaeta bannia nollapostauksista ja floodaamisesta :facepalm:

Eikö nuo kokonaan turhat rivit voisi ottaa kokonaan pois? Kai nyt osoiteriviltä näkee millä sivulla on?

Eli pois vaan kokonaan toimitus suosittelee, muropaketin toimitus ja domen toimitus. Joutaa sinne paperisilppuriin mielellään heti.

Ei kai tämä mikään toimitus niminen paikka ole? Tai jos olisi niin se lukisi jo otsikkorivillä murobbs.toimitus.com

Muutenkin miten toimitus liittyy käyttäjäystävällisyyteen? Eihän se ole mikään nimi. Nyt siis on toimitus ja "maksava asiakas". Ei mitään viihtyvyyttä.

Vierailija

Eikö nuo kokonaan turhat rivit voisi ottaa kokonaan pois? Kai nyt osoiteriviltä näkee millä sivulla on?

Eli pois vaan kokonaan toimitus suosittelee, muropaketin toimitus ja domen toimitus. Joutaa sinne paperisilppuriin mielellään heti.

Ei kai tämä mikään toimitus niminen paikka ole? Tai jos olisi niin se lukisi jo otsikkorivillä murobbs.toimitus.com

Muutenkin miten toimitus liittyy käyttäjäystävällisyyteen? Eihän se ole mikään nimi. Nyt siis on toimitus ja "maksava asiakas". Ei mitään viihtyvyyttä.

Tuo "toimitus" on nyt vain ajatuksena juuri sellaista valkokaulus bisnes-nihilistien jargonia samoin kuin nuo korulauseet "Käyttäjien ehdoilla uudistumisesta" Siis sellaista tyhjäsisältöistä markkinointi puhetta jonka tarkoitus on tuoda wow-elämystä vajukeille käyttäjille ja valaa uskoa sijoittajille rahavirtojen jatkumisesta. Juuri sellaista mitä on kaikki markkinointitilaisuudet täynnä. Tuo nimi on vähän niinkuin lidlin omat merkit, valmistajaa voidaan helposti vaihtaa jos jostain löydetään vieläkin halvemmalla joku mättämään tavaraa laariin, eli erään laulun sanoja hieman mukaillen lainaten:

"hurahuhhahhei, mistä halvimmalla saadaan sillä niin me tehdään Murosta Shangri-La"[​IMG]

Ei voisi vähemmän kiinnostaa. Yhdistykää vaikka ****** kanssa, mutta
SÄHKÖPOSTIIN EI SAA TULLA ENÄÄ YHTÄÄN SPAMMIVIESTIÄ!

Tuliko P*****E selväksi!

KIELLÄN EHDOTTOMASTI KAIKEN JONNINJOUTAVAN PASKAN LÄHETTÄMISEN SÄHKÖPOSTIIN.
Sähköpostiosoitetta EI saa myöskään IKINÄ, eikä MISSÄÄn tapauksessa antaa kolmannelle osapuolelle.

Teille: "Dome", "Muropaketti" ja "OTAVA" on asia tuotu nyt tietoon.

Se riippuu sähköpostiohjelmastasi tuleeko spammiviestejä.

Ahaa, eli clientit lähettävät siis spammia?

Tämä on juuri sitä ylimielistä haistapaska-vastaamista. Ilmeisesti asiallisesti vastaaminen on täysin tuntematon käsite?

PatrikSelin

Se riippuu sähköpostiohjelmastasi tuleeko spammiviestejä.

Oletpas nokkela.

PatrikSelin

Se riippuu sähköpostiohjelmastasi tuleeko spammiviestejä.

Eli se oikeuttaa DOMEa spammaamaan?

Kerro toki, missä asut, niin joku käy heittämässä tiilin ikkunastasi läpi.
Se on sitten ihan oma vikasi, jos ei ole tarpeeksi kestävä panssarilasi sinulla siinä.

Voi V****u, mikä idiootti!

Ja kun suoramarkkinointi ja spammaus on nut kielletty Ja TODISTETTAVASTI kielto kerrottu asianosaisille, niin vastaavat lisäsähköpastispammit ovatkin sitten rikollista toimintaa.
Sillä ei ole mitään merkitystä, onko sähköpostiohjelmassa DOME spammilistalla.

Vaikka PatrikSelinin asennevamma huokuukin läpi oikein antaumuksella, niin ei voi muuta siltikään sanoa kuin että onpas täällä melkoisesti butthurtia jostakin stanan sähköpostiviestistä.

Smanci

Todellinen kysymys lähinnä kuuluu, miksei toimitukselle jaeta bannia nollapostauksista ja floodaamisesta :facepalm:

Niin miksei toimitukselle jaeta bannia nollapostauksista?

Nämä niin kutsutut "uutiset" tai artikkelit näyttävät noudattavan samaa linjaa kaikki.. Tekstiä lause tai kaksi ja linkki, loppuun "Domen toimitus" tai "Muropaketin toimitus".
Tämäkö sitä sisältöä sitten on? Varastettua se enempi näyttää olevan vai paljonko saa lainata toisen sivuston tekstiä lähdettä mainitsematta? Ei siitä kyllä sisältöä sivustolle tule vaikka te niin väitättekin.

Idler

Niin miksei toimitukselle jaeta bannia nollapostauksista?

Nämä niin kutsutut "uutiset" tai artikkelit näyttävät noudattavan samaa linjaa kaikki.. Tekstiä lause tai kaksi ja linkki, loppuun "Domen toimitus" tai "Muropaketin toimitus".
Tämäkö sitä sisältöä sitten on? Varastettua se enempi näyttää olevan vai paljonko saa lainata toisen sivuston tekstiä lähdettä mainitsematta? Ei siitä kyllä sisältöä sivustolle tule vaikka te niin väitättekin.

Jup alkaa ottaa päähän kun sama-asia uutisoidaan Muropaketissa jo kolmattakertaa, sen voisi ymmärtää jos uutisoijan vaihtumisen takia se tulisi kahdesti mutta kolmaskerta on ihan puhdasta vittuilua lukijoille eikä muuta.

PatrikSelin

Se riippuu sähköpostiohjelmastasi tuleeko spammiviestejä.

Entisessä murossa et olisi ikinä päässyt modeksi. Syy? Kun katselee näitä vastauksiasi ja muutenkin toimintaa niin en ihmettele. Paskantärkeitä ylimielisiä kirjoituksia vailla mitään sisältöä. Onnea vaan jatkoon.

Nämä 'uudet' modet valittiin visiin silleen, että upotettiin pää kusiastiaan ja katottiin kellolla ketä kestää pitempään. Näin ainakin tuntuu, kun katselee heidän otettaan Murossa.

rehu

Nämä 'uudet' modet valittiin visiin silleen, että upotettiin pää kusiastiaan ja katottiin kellolla ketä kestää pitempään. Näin ainakin tuntuu, kun katselee heidän otettaan Murossa.

Juu, me ollaan aika sissejä..

rehu

Nämä 'uudet' modet valittiin visiin silleen, että upotettiin pää kusiastiaan ja katottiin kellolla ketä kestää pitempään. Näin ainakin tuntuu, kun katselee heidän otettaan Murossa.

Siltä vähän tuntuu kun katsoo keitä on valittu. Ei saatana jos suoraan sanotaan. Varmasti tulee olemaan pitkäikäinen tämäkin foorumi :D Onnea ja menestystä!

Heittäkää bannia, ilman varoituksia. Bannia tulee nykyään näköjään ilman niitäkin, kun nousee pissa päähän uusilla modeilla.

Edit. Kuva pois. T:ylläpito

Onko merkittävä sisältömedia vain mitattavissa uutisten määrässä? Vaikkakin ovat virheellisiä eikä @Muropaketin toimitus vaivaudu korjaamaan niitä?

Tämä esimerkkinä http://muropaketti.com/uutiset/clevo-suunnittelee-erittain-kallista-p870x-pelikannettavaa/

23min uutisen julkaisemisen jälkeen ensimmäinen kommentoija huomasi virheen, mutta edelleenkään uutista ei ole korjattu? Voiko uutisen korjata vain sen kirjoittanut henkilö joka on nyt lomalla, saikulla, krapulassa…? Pari vuorokautta alkaa olemaan jo niin pitkä aika että moni on varmasti lukenut uutisen ja tuskin palaavat lukemaan uudestaan vai huomatakseen että siinä on ollut virhe.

Sport_FIN

Onko merkittävä sisältömedia vain mitattavissa uutisten määrässä? Vaikkakin ovat virheellisiä eikä @Muropaketin toimitus vaivaudu korjaamaan niitä?

Tämä esimerkkinä http://muropaketti.com/uutiset/clevo-suunnittelee-erittain-kallista-p870x-pelikannettavaa/

23min uutisen julkaisemisen jälkeen ensimmäinen kommentoija huomasi virheen, mutta edelleenkään uutista ei ole korjattu? Voiko uutisen korjata vain sen kirjoittanut henkilö joka on nyt lomalla, saikulla, krapulassa…? Pari vuorokautta alkaa olemaan jo niin pitkä aika että moni on varmasti lukenut uutisen ja tuskin palaavat lukemaan uudestaan vai huomatakseen että siinä on ollut virhe.

Oma veikaukseni on perustuen kasvaneeseen "tuotejulkistus" uutis määrään se että ovat ostaneet joltain taholta x kpl / vk tuoteuutisten pikakäännöksiä lähteestä x ja tähän käännöstyöhön ei sisälly juttujen kirjoitusveirheiden oikominen jälkikäteen ja varsinaisen julkaisun hoitavan tahon vastuulla on vain sen uutisen julkaisujärjestelmään lataaminen eikä sitä purista mikään muu.

Minä muuten pidän näitä "on julkaistu tuote x" uutisia nolla arvoisina ne ei tuo sellaista sisältöä josta olisi hyötyä ne on vain 0 arvoista määrää ei laatua.

Eli alkaa näkyä ero sen välillä kun aikaisempi toimitusporukka oikeasti välitti aiheesta ja nykyinen välitää vain siitä pienestä rahallisesta korvauksesta jonka saavat määrän perusteella (oletan korvauksen olevan varsin pieni kun selvästikkään esim. korjoitusasuun/laatuun panostaminen ei purista).

Eli on käymässä juuri se mitä pelkäsin, Domen mentaliteeti määrä korvaa laadun on tulossa myös Muropaketin puolelle.

IcePen

Oma veikaukseni on perustuen kasvaneeseen "tuotejulkistus" uutis määrään se että ovat ostaneet joltain taholta x kpl / vk tuoteuutisten pikakäännöksiä lähteestä x ja tähän käännöstyöhön ei sisälly juttujen kirjoitusveirheiden oikominen jälkikäteen ja varsinaisen julkaisun hoitavan tahon vastuulla on vain sen uutisen julkaisujärjestelmään lataaminen eikä sitä purista mikään muu.

Minä muuten pidän näitä "on julkaistu tuote x" uutisia nolla arvoisina ne ei tuo sellaista sisältöä josta olisi hyötyä ne on vain 0 arvoista määrää ei laatua.

Eli alkaa näkyä ero sen välillä kun aikaisempi toimitusporukka oikeasti välitti aiheesta ja nykyinen välitää vain siitä pienestä rahallisesta korvauksesta jonka saavat määrän perusteella (oletan korvauksen olevan varsin pieni kun selvästikkään esim. korjoitusasuun/laatuun panostaminen ei purista).

Eli on käymässä juuri se mitä pelkäsin, Domen mentaliteeti määrä korvaa laadun on tulossa myös Muropaketin puolelle.

Toivottavasti niitä joku lukee. Ainakin Otavamedian puolesta. Eipä noita kiinnosta itse edes avata enää…

FireFly classic

Toivottavasti niitä joku lukee. Ainakin Otavamedian puolesta. Eipä noita kiinnosta itse edes avata enää…

Ketä kiinnostaa? Meinaan vaan että ei täällä ole pakko kärsiä. Vai onko tähän draamaan joku päteväkin syy..

yks-vesa-vaan

Ketä kiinnostaa? Meinaan vaan että ei täällä ole pakko kärsiä. Vai onko tähän draamaan joku päteväkin syy..

No esimerkiksi se kun ollaan kovaavauhtia menettämässä viimeinen suomalainen it harraste uutislähde joka itse tuotti kunnon sisältöä eikä vain ole ulkomaisten lähteiden kopiointi tehdas, itselleni kun tällaisella seikalla on merkitystä.

IcePen

No esimerkiksi se kun ollaan kovaavauhtia menettämässä viimeinen suomalainen it harraste uutislähde joka itse tuotti kunnon sisältöä eikä vain ole ulkomaisten lähteiden kopiointi tehdas, itselleni kun tällaisella seikalla on merkitystä.

Eli onko luvassa paljonkin draamaa? Meinaan että eikö kannata olla siellä missä on mieluisaa luettavaa sen sijaan että pistaa "olen todella todella tyytymätön" -teatterin pystyyn. En kyllä olisi uskonut että tietotekniikan harrastajista löytyy näin paljon draama queenejä.

yks-vesa-vaan

Eli onko luvassa paljonkin draamaa? Meinaan että eikö kannata olla siellä missä on mieluisaa luettavaa sen sijaan että pistaa "olen todella todella tyytymätön" -teatterin pystyyn. En kyllä olisi uskonut että tietotekniikan harrastajista löytyy näin paljon draama queenejä.

No tulet olemaan enemmän kuin kotonasi uudessa suoli24 ympäristössä sitten.

ps. Jotenkin vielä mielenkiintoisempaa sijaisloukkaantua Otavamedian puolesta kun heidän palvelustaan annetaan asiaankuuluvaa palautetta. Vai oletko osa uutta toimitusta? (enää mikään ei yllätä)

yks-vesa-vaan

Eli onko luvassa paljonkin draamaa? Meinaan että eikö kannata olla siellä missä on mieluisaa luettavaa sen sijaan että pistaa "olen todella todella tyytymätön" -teatterin pystyyn. En kyllä olisi uskonut että tietotekniikan harrastajista löytyy näin paljon draama queenejä.

Sulle varmaan koitetaan sanoa sitäkin tässä, että on varsin ikävää, että viimeinen omaa sisältöä tuottava tietotekniikka/rauta-aiheinen suomalainen sivusto lopettaa eikä tilalle tule muuta näillä näkymin.

Eli ei tässä tietyssä mielessä se vaihtaminen ole vaihtoehto. Jonkun vuoden sivustoa seuranneena tässä ollaan jossain määrin haikein mielin – Onko se sitten tätä peräänkuuluttamaasi draamaa?

Zechariah

Sulle varmaan koitetaan sanoa sitäkin tässä, että on varsin ikävää, että viimeinen omaa sisältöä tuottava tietotekniikka/rauta-aiheinen suomalainen sivusto lopettaa eikä tilalle tule muuta näillä näkymin.

Eikö se ole jo 110% varmuudella selvää, että siellä "toisella foorumilla" alkaa ihan kohta tulla sitä sisältöä?

TenderBeef

Eikö se ole jo 110% varmuudella selvää, että siellä "toisella foorumilla" alkaa ihan kohta tulla sitä sisältöä?

En tiedä kun en seuraa aktiivisesti. Hyvä jos näin on :)

yks-vesa-vaan

Eli onko luvassa paljonkin draamaa? Meinaan että eikö kannata olla siellä missä on mieluisaa luettavaa sen sijaan että pistaa "olen todella todella tyytymätön" -teatterin pystyyn. En kyllä olisi uskonut että tietotekniikan harrastajista löytyy näin paljon draama queenejä.

Hiukan luetunymmärtämistä "… menettämässä viimeinen suomalainen …" olennainen sana on se viimeinen eli ei voi siirtyä mihinkään niin kuin sinä ehdotat kun ei ole mitään paikkaa mihin voisi siirtyä.

Suomenkielisiä sivuja löytyy useitakin mutta kaikki ne käytännössä kopioi ulkomaalaisia lähteitä ilman että tuottaisivat omaa sisältöä/analyysiä uutislähteestään.

Itse odotan minkälaisia testejä uusi toimitus saa ulos, mielestäni ne ovat ne mitkä pitää toimia ja olla kokonaisuudessa parempia kuin vain uutiset.

Tege

Itse odotan minkälaisia testejä uusi toimitus saa ulos, mielestäni ne ovat ne mitkä pitää toimia ja olla kokonaisuudessa parempia kuin vain uutiset.

Eiks se vanha sanonta kuulunut "hyvää saa odottaa"
Tässä oravamedian tapauksessa sosiaaliturva kerkeää raueta ennen kuin toimitus pukkaa ulos hyvää sisältöä! Mut ei siinä, odotelkaa kaikessa rauhassa, poistelkaa viestejä sillä välin @Proc @PatrikSelin sekä jakakaa bannia niin maan perkeleesti!!

Tege

Itse odotan minkälaisia testejä uusi toimitus saa ulos, mielestäni ne ovat ne mitkä pitää toimia ja olla kokonaisuudessa parempia kuin vain uutiset.

Toki näin, mutta kyllä tuo "uutis"oksennus mitä tuolla etusivulla on, on vain yksinkertaisesti kamalaa ja uskon sen kyllä enteilevän testien osalta ihan samaa. Muutenkin, mahtaako uusi toimitus päästä mihinkään intel, nvidia, amd pressiä varten tehtyyn yksityistilaisuuteen josta kirjoittaa rapsoja..

En sitten tiedä onko oikea ketju, mutta "perjantaipullo" merkittävänä uutena sisältönä on kyllä vähintäänkin outo tapaus. Siis nimenomaan nimi, perjantaiarvonta tms. olisi ollut paljon järkevämpi. En ole lähellekään kukkahattutätiä, mutta jotenkin perjantaipullon iskeminen nuortenkin käyttämään palveluun saa niskakarvat pystyyn. Pakkoko jotain muinaismuiston tasolla olevaa perinnettä on raahata internetin ihmeelliseen maailmaan? Vielä kun ei ole edes pullo kyseessä.

Kvarkki

En sitten tiedä onko oikea ketju, mutta "perjantaipullo" merkittävänä uutena sisältönä on kyllä vähintäänkin outo tapaus. Siis nimenomaan nimi, perjantaiarvonta tms. olisi ollut paljon järkevämpi. En ole lähellekään kukkahattutätiä, mutta jotenkin perjantaipullon iskeminen nuortenkin käyttämään palveluun saa niskakarvat pystyyn. Pakkoko jotain muinaismuiston tasolla olevaa perinnettä on raahata internetin ihmeelliseen maailmaan? Vielä kun ei ole edes pullo kyseessä.

Saatika mikään sellainen arvonta, johon kaikki lyö markan-kaksi kiinni jolla se pullo ostetaan. :D

Onko muillakin kadonnut kommentti-painike uutisten alta etusivulla ja kommenttiosio + kommentit yksittäisen uutisen alapuolelta?
Erikoinen ratkaisu poistaa kommentit näkyvistä uutisten alta sekä poistaa mahdollisuus nopeaan kommentoimiseen, pakotetaan avaamaan uusi sivu (murobbs) jotta näkisi uusimmat kommentit.

Ps. En itsekään ole tyytyväinen uudistuksiin, mutta on välillä huvittavaa lukea kommentteja joiden kirjoittaja repinyt kokonaan housunsa. Ei kristus :smoke:

markspl_

Onko muillakin kadonnut kommentti-painike uutisten alta etusivulla ja kommenttiosio + kommentit yksittäisen uutisen alapuolelta?
Erikoinen ratkaisu poistaa kommentit näkyvistä uutisten alta sekä poistaa mahdollisuus nopeaan kommentoimiseen, pakotetaan avaamaan uusi sivu (murobbs) jotta näkisi uusimmat kommentit.

Ps. En itsekään ole tyytyväinen uudistuksiin, mutta on välillä huvittavaa lukea kommentteja joiden kirjoittaja repinyt kokonaan housunsa. Ei kristus :smoke:

Kyllä tuo oli noin jo paljon aikaisemmin ainakin joidenkin uutisten kohdalla. En nyt mene vannomaan mutta mielestäni oli näin.

markspl_

Onko muillakin kadonnut kommentti-painike uutisten alta etusivulla ja kommenttiosio + kommentit yksittäisen uutisen alapuolelta?
Erikoinen ratkaisu poistaa kommentit näkyvistä uutisten alta sekä poistaa mahdollisuus nopeaan kommentoimiseen, pakotetaan avaamaan uusi sivu (murobbs) jotta näkisi uusimmat kommentit.

Ps. En itsekään ole tyytyväinen uudistuksiin, mutta on välillä huvittavaa lukea kommentteja joiden kirjoittaja repinyt kokonaan housunsa. Ei kristus :smoke:

Varmaan on tarkoitus tappaa tuo kommentointi askel askeleelta kokonaan niinkuin domen puolella tehtiin. Kommentoinnista joka päivityksessä vaikeampaa ja lopussa kukaan ei kommentoi saatika lue uutisia enää.

Vuoden vaihteessa Sampsalta ja kumppaneilta alkaa tulla taas artikkeleja uudella sivustolla, siirtykää sinne älkääkä itkekö täällä.

Kieltämättä nyt häiritsee ettei kommentointia löydy tuosta uutisen alta, eikä tuosta puhekuplasta toimi :( v***tu mitä paskaa. Todella hienoo tehdä uudistuksia, jotka pilaavat käytettävyyttä. Kaikessa hiljaisuudessa taas kommentointi tuodaan takaisin, eikä mistään mainita mitään. Näin uudistetaan käyttäjien ehdoilla.

ziltoid

Kieltämättä nyt häiritsee ettei kommentointia löydy tuosta uutisen alta, eikä tuosta puhekuplasta toimi :( v***tu mitä paskaa. Todella hienoo tehdä uudistuksia, jotka pilaavat käytettävyyttä. Kaikessa hiljaisuudessa taas kommentointi tuodaan takaisin, eikä mistään mainita mitään. Näin uudistetaan käyttäjien ehdoilla.

Samaa ite tuossa tuumailin. Nythän tuo tilanne on kaikista hölmöin mahdollinen. Uutisen yhteydessä ei ole kommentointimahdollisuutta, foorumin puolella voi kommentoida, mutta aloituspostauksessa on pelkkä linkki uutiseen. Jos kerran uudistumaan lähdetään, niin tuohon looginen lisäys on pelkän linkin sijaan postata koko uutinen.

Tuosta kommentoinnista laitettu ilmoitus eteenpäin. Selkeä bugihan tuo on.

Vierailija

…aloituspostauksessa on pelkkä linkki uutiseen. Jos kerran uudistumaan lähdetään, niin tuohon looginen lisäys on pelkän linkin sijaan postata koko uutinen.

Saadaan lisää sivulautauksia kun uutinen on linkin takana. Tuskin tulee muuttumaan.

Saako tuon dome-osuuden poistettua kokonaan näkyviltä?

novoiperkele

Saako tuon dome-osuuden poistettua kokonaan näkyviltä?

Jollain css-tyylejä lennosta puukottavalla selaimen lisäosalla voisi varmaan piilotella noita.

Yrittäkäähän nyt edes pitää joku taso näissä "uutisissanne". Artikkeleissa on jatkuvasti mukana turhaa paskaa, väärää tietoa tai kirjoitusvirheitä. Osa näistä "uutisista" on viikon vanhoja ja ihme, kun ei ole vielä sanasta sanaan kopioituja. Lisäksi älykäämmät olennot yrittävät tuskaisesti korjauttaa kommenteissa artikeleita, vaan eipä tunnu soittelevan Otavan päässä. Taitaa tätäkin laitosta johtaa yksi orava, kun ei tajua edes tulla vastailemaan käyttäjien kysymyksiin ja katkeriin kommentteihin. Sampsalta sentään löytyi siihenkin suoraselkäisyyttä.

Lone Wolf

Yrittäkäähän nyt edes pitää joku taso näissä "uutisissanne". Artikkeleissa on jatkuvasti mukana turhaa paskaa, väärää tietoa tai kirjoitusvirheitä. Osa näistä "uutisista" on viikon vanhoja ja ihme, kun ei ole vielä sanasta sanaan kopioituja. Lisäksi älykäämmät olennot yrittävät tuskaisesti korjauttaa kommenteissa artikeleita, vaan eipä tunnu soittelevan Otavan päässä. Taitaa tätäkin laitosta johtaa yksi orava, kun ei tajua edes tulla vastailemaan käyttäjien kysymyksiin ja katkeriin kommentteihin. Sampsalta sentään löytyi siihenkin suoraselkäisyyttä.

Tykkäisin, jos täällä voisi kuten paremmin tehdyissä paikoissa.

Vaihtuuko muropaketin sloganiksi Rautaista keskustelua tietokoneista vuodesta 1999-2016?

Härkönen

Vaihtuuko muropaketin sloganiksi Rautaista keskustelua tietokoneista vuodesta 1999-2016?

Vai käsittämätöntä sanelua kaikesta mikä piippaa?

novoiperkele

Saako tuon dome-osuuden poistettua kokonaan näkyviltä?

Tällä filtterisäännöllä lähtee koko sivupalkki, valitettavasti elementti on yhtenäinen:

||murobbs.muropaketti.com/aulis/muro-vaalea.html

Pienen Dome-painikkeen MuroBBS-logon alta saa pois tällä:

murobbs.muropaketti.com##.PopupClosed.navTab:nth-of-type(5)

Onko tietoa miksi muropaketti.com etusivu näyttää vanhoja uutisia? Vuosiluku saattaa heitellä, esim nyt tulee 14.12.2010 uutisia. Taskumuron sivut toimivat normaalisti.

Wing

Onko tietoa miksi muropaketti.com etusivu näyttää vanhoja uutisia? Vuosiluku saattaa heitellä, esim nyt tulee 14.12.2010 uutisia. Taskumuron sivut toimivat normaalisti.

Täällä on aiheesta pitkä keskustelu. @Muropaketin toimitus tai ketään muutakaan ei vaan kovasti näytä kiinnostavan sivuston kuntoon laitto.

oisqi

Täällä on aiheesta pitkä keskustelu. @Muropaketin toimitus tai ketään muutakaan ei vaan kovasti näytä kiinnostavan sivuston kuntoon laitto.

Voihan se olla, ettei Otavamediassa yksinkertaisesti löydy tietotaitoa niin joudutaan ostamaan ylläpito jostain ulkopuolisesta firmasta.

Lähetellään korjauslistoja ja toivotaan korjaamista.

Ihanko oikeasti täällä porukkaa kiinnostaa Otavamedian liiketoiminnan kehittäminen? Itselleni riittää kun Twitterissä tulee näitä Otavamedian Suomen Kuvalehden mokuttajatoimittajia kuten Tuomo Lappalaista vastaan. Samaan remmiin kuuluu paskalehdet kuten Hymy.

King-Tiger

Ihanko oikeasti täällä porukkaa kiinnostaa Otavamedian liiketoiminnan kehittäminen? Itselleni riittää kun Twitterissä tulee näitä Otavamedian Suomen Kuvalehden mokuttajatoimittajia kuten Tuomo Lappalaista vastaan. Samaan remmiin kuuluu paskalehdet kuten Hymy.

Itsellä kiinnostaisi se että otava lopettaisi muron paskomisen ja alkaisi hoitaa hommaa niinkuin vastuullisen ylläpitäjän kuuluu, mutta tässä kohden taidetaan jo olla niin syvällä ettei paluuta ole. Lehdille aivan yksi lysti sillä ei enää tule yhtään otavamedian lehteä[​IMG]

Tietääkö joku, mikä on oikea paikka pyytää / vihjaista hyviä artikkeliaiheita tai arvosteltavia tuotteita? Siis juttuja jotka kiinnostais porukkaa. En äkkiseltään löytänyt sellasta threadia. Vai pitääkö laittaa suoraan toimitukseen postia?

Akitator

Tietääkö joku, mikä on oikea paikka pyytää / vihjaista hyviä artikkeliaiheita tai arvosteltavia tuotteita? Siis juttuja jotka kiinnostais porukkaa. En äkkiseltään löytänyt sellasta threadia. Vai pitääkö laittaa suoraan toimitukseen postia?

Toimitukseen vaan viestiä.