Uusimmat

Neumannilta hintava audiointerface ammattilaiselle tai intohimoiselle harrastajalle – monipuolinen tuki etäohjaukseen

09.04.2023 09:27 Muropaketin toimitus

Etenkin huippuluokan mikrofoneistaan tunnettu Neumann tuo markkinoille audiointerfacen ammattilaisille tai asiaansa vakavasti vihkiytyneille harrastajille.

Neumann on tuomassa markkinoille 32-bit/192KHz -laadun MT 48 -audiointerfacen, johon voi paitsi liittää mikrofoneja (Phantom Power -tuki) niin myös käyttää sitä tietokoneen audiolähteenä ja äänentoiston hallintalaitteena.

Neumann lupaa laatua, josta se on tunnettu myös mikrofoniensa saralla. Yritys kertoo muun muassa AD/DA-muuntimen olevan huippulaadukas.

Neumann MT 48:ssa on DSP-prosessori, joka tarjoaa työkaluja miksaamiseen kuten kehittyneen taajuuskorjaimen, kaiun ja dynamiikkaprosessoinnin.

Laitteessa on fyysisiä painikkeita, mutta myös kosketusnäyttö laitteen ohjaukseen. Ohjausta helpottaa iso, pyöreä fyysinen säädin. Vielä lisämahdollisuuksia tuo mahdollisuus ohjata tuotetta tietokoneelta tai tabletilta Remote Control App -sovelluksella. Pääsyn laitteeseen saa myös verkkoselaimen kautta. Tuotteessa on vielä MIDI-tuki.

Liitäntäosastolta löytyy kaksi optista liitäntää, joita voi hyödyntää sekä ADAT että S/PDIF. Lisäksi tuettuna on AES67 Ethernetin-liitännän kautta.

Laitteessa on vielä USB-C x 2, kaksi mikkisisääntuloa, kaksi instrumenttisisääntuloa, neljä linjasisääntuloa, neljä linjaulostuloa ja kaksi kuulokeliitäntää. Linjaulostulot ovat stereoliitäntöjä, joka mahdollistaa kahdeksan monokanavaa.

Neumann MT 48 on jo listattuna joillakin jälleenmyyjillä, mutta tiettävästi sitä löytyy toimitettavaksi asti vasta aikaisintaan toukokuussa. Ohjehinta on 1995 euroa.

Muropaketin uusimmat