Uusimmat

Nvidia kommentoi RTX 4090 -näytönohjaimen sulamisongelmaa

14.11.2022 09:45 Muropaketin toimitus

Uutisoimme vastikään, että Corsairin virtalähdeasiantuntija JonnyGurun mukaan GeForce RTX 4090 -näytönohjaimen käyttämän 12VHPWR-liitännän ja johtojen sulamisongelma voisi johtua huolimattomasti kiinnitetyistä liittimistä.

Ongelma ei kuitenkaan välttämättä selviä sillä, että liitin on varmistetusti hyvin paikallaan. Tähän viittaa Redditissä käyty keskustelu, jossa ainakin yksi näytönohjain on kärsinyt liittimen sulamisongelmasta, vaikka väitetysti liitin on ollut hyvin paikoillaan.

Käyttäjän ongelmat alkoivat hänen pelatessaan peliä Cyberpunk 2077. Hän haistoi palaneen käryä, jonka jälkeen hän katkaisi tietokoneen virransyötön. Tämän jälkeen hän huomasi liittimen sulaneen, vaikka sitä ei ollut suuremmin taitettu ja se oli paikoillaan. Vahinkoa tuli sekä hänen näytönohjaimeensa että adapterikaapelin liitäntään.

Nvidia kommentoi liittimistä raportoituja ongelmia, ja he kertoivat seuraavansa tilannetta. He kyllä tutkivat asiaa, mutta mitään tarkempaa kerrottavaa ei vielä ole. Ensimmäisistä raportoiduista tapauksista on nyt kulunut useita viikkoja.

LUE MYÖS: Asiantuntija väittää Nvidian käyttämän virtaliitännän sulamisongelman johtuvan käyttäjän virheestä