Uusimmat

Nvidian GeForce RTX 2070 Super -näytönohjaimen referenssimalli kuvavuodossa

28.06.2019 11:52 Muropaketin toimitus

Uusi näytönohjainmallisto ei saa merkittävää kasvojen kohotusta, sillä ainoana erona aiempiin referenssinäytönohjaimiin on nimen perään lisätty Super-teksti.

Nvidian uusien Super-lisänimellä varustettujen näytönohjainten julkistus tapahtuu jo muutaman päivän päästä. Odotetusti vuotojen määrä ennen julkistusta kiihtyy huippuunsa.

VideoCardz sai ensimmäisenä käsiinsä kuvan, jossa esiintyy GeForce RTX 2070 Super -näytönohjain. Kuvan perusteella voidaan todeta, ettei merkittäviä muutoksia ole lähdetty tekemään. Käytännössä kotelointiin on lisätty vain Super-teksti näytönohjaimen mallinimen yhteyteen.

Uusista näytönohjaimista on luvassa varsin runsas kattaus eri näytönohjainvalmistajilta. Asia paljastui jälleen kerran Euraasian Kauppakomission rekisteröinneistä.

Asukselta on rekisteröinnin perusteella tulossa näytönohjaimia ROG Strix-, Dual-, TUF- ja Turbo-sarjoihin kaikista kolmesta näytönohjainmallista. Lisäksi GeForce RTX 2060 Super -näytönohjaimesta on luvassa yksi malli Phoenix-sarjaan.

Gigabyteltä on niin ikään rekisteröinnin perusteella tulossa reilusti uusia malleja. Näytönohjaimia saataneen ainakin Aorus-, Gaming-, Turbo-, Windforce- ja Mini-ITX -sarjoihin.

Myös Palit on suorittanut rekisteröinnin. Nimeämiskäytännöstä johtuen sarjojen tulkinta tuotenimistä päätellen on kuitenkin hankalaa. Listasta voidaan kuitenkin todeta, että kaikista kolmesta eri mallista tullaan saamaan omat versionsa.

Tiistaina viimeistään selviää, milloin Super-lisänimelliset näytönohjaimet alkavat rantautumaan kauppoihin.