Uusimmat

NZXT julkaisi kolme digitaalista virtalähdettä

19.07.2018 11:59 Muropaketin toimitus

NZXT julkaisi kerralla kolme uutta virtalähdettä. E850-, E650- ja E500-virtalähteiden toimintaa voi monitoroida valmistajan omalla CAM-ohjelmistolla.

Uudet aluevaltaukset saavat jatkoa, kun NZXT julkaisi ensimmäiset virtalähteensä. Mallinimet ovat E850, E650 ja E500. Virtalähteiden erikoisuus on niistä löytyvä digitaalinen signaaliprosessori (DSP). Sen ansiosta käyttäjä voi monitoroida virtalähteen lämpötiloja ja seurata näytönohjaimen ja prosessorin virrankulutusta reaaliajassa. Monitorointi tapahtuu NZXT:n CAM-ohjelmistolla. Virtalähteen saa keskustelemaan muun kokoonpanon kanssa mukana toimitettavalla mini-USB -kaapelilla.

Virtalähteissä kerrotaan käytettävän japanilaisia, 105 celsius-asteen käyttölämpötilaan luokiteltuja kondensaattoreita. Takuuta valmistaja antaa virtalähteilleen 10 vuotta. Jokainen virtalähdemalli on täysin modulaarinen ja lisäksi niillä on kaikilla 80 Plus Gold -sertifikaatti hyötysuhteensa ansiosta.

NZXT:n E-sarjan digitaalisten virtalähteiden toimitukset alkavat 20. elokuuta. Euroopassa hinnat halvimmasta kalleimpaan ovat 120, 130 ja 150 euroa.

 

Muropaketin uusimmat