Uusimmat

Philips Hue tiukentaa yhteistyötään Samsung SmartThingsin kanssa

Kuva: Philips Hue

29.03.2024 13:13 Muropaketin toimitus

Philips Hue laajentaa yhteistyötään Samsung SmartThingsin kanssa ja tuo lisää ominaisuuksia Philips Hue Sync TV -sovellukseen.

Philips Hue -tuetteiden taustalta löytyvä Signify laajentaa yhteistyötään Samsungin kanssa älykodin SmartThings -alustalla. Yhteistyön myötä optimoidaan vuorovaikutus Philips Hue Sync TV -sovelluksen, Samsung-televisioiden ja SmartThings-ekosysteemin kanssa.

Yli vuoden ajan käyttäjät ovat voineet yhdistää yhteensopivan Samsung-television Philips Hue -valoihin luodakseen valaistuskokemuksia kotinsa elokuvailtoihin. Keväällä 2024 Philips Hue Sync TV -sovellus julkaistaan uusilla markkinoilla, siihen lisätään kuukausitilausvaihtoehto ja sen voi integroida SmartThings -mobiilisovellukseen.

SmartThingsin ekosysteemiin yhdistämisen ansiosta Samsungin käyttäjät voivat käyttää Sync TV -sovellusta älypuhelimillaan ja muilla SmartThingsin kanssa yhteensopivilla laitteilla. Sovelluksessa käyttäjät voivat säätää asetuksia älypuhelimillaan pysäyttämättä televisiokuvaa. SmartThings-sovelluksella käyttäjät voivat valita eri asetusten välillä ja käynnistää tai pysäyttää synkronoinnin, tai nappia painamalla asettaa automaatioita usealle laitteelle ja näin luoda täydellisen tunnelman elokuvailtoihin.

Kuva: Philips Hue

Sovelluksessa on pian saatavilla uusi Music mode-ominaisuus niille Philips Hue Sync TV -sovelluksen käyttäjille, joilla on sen kanssa yhteensopiva vuoden 2024 Samsung TV-malli. Ominaisuus tulee olemaan saatavilla yhteensopiville vuosien 2022 ja 2023 valmistetuille TV:ille myöhemmin tänä vuonna. Tämän ominaisuuden myötä Philips Huen valot synkronoituvat nyt televisiossa toistetun kuvaan sijasta ääneen.

Philips Hue Sync TV -sovellus on saatavilla Samsung Q60 -sarjan tai uudemmille QLED-televisioille, jotka on valmistettu vuonna 2022 tai sen jälkeen. Philips Hue Sync TV -sovelluksen integraatio SmartThings-sovellukseen ja kuukausitilaukset ovat saatavilla keväällä 2024. Käyttäjät saavat ominaisuudet käyttöönsä ladattuaan Sync TV -sovelluksen tai päivitettyään sen uusimpaan versioon.

Kuva: Philips Hue

Philips Hue Sync TV -sovellus tulee olemaan saatavilla kuukausitilauksena sekä kertamaksuna. Kuukausitilauksen hinta on 2,99 euroa ja se tukee enintään kolmea saman talouden Samsung-televisioita.