Uusimmat

Ray-Banin ja Metan yhteisluomus on pian myynnissä Suomessa

Kuva: @ Ray-Ban

09.10.2023 16:06 Muropaketin toimitus

Ray-Ban ja Meta esittelivät viime viikolla uuden sukupolven älylasit vuotuisessa Meta Connect -tapahtumassa. Uudet älylasit saapuvat ensi viikolla myös valittuihin Instrumentarium-myymälöihin.

Ray Ban Meta -älylaseilla on mahdollista muun muassa ottaa valokuvia ja kuvata videoita, kuunnella musiikkia sekä vastata puheluihin ja lähettää viestejä. Älylaseissa on lisäksi suoratoistotoiminto, jolla on mahdollista jakaa sisältöä suorana lähetyksenä sosiaaliseen mediaan.

Älylaseissa on 12 megapikselin kamera, jolla voi ottaa valokuvia tai tallentaa 1080p-videoita. Käytössä on myös kaiuttimet, sekä kirkas ja näkyvä LED-tietosuojavalo, joka palaa aina älylaseilla kuvattaessa.

Älylasit on rakennettu käyttäen uusinta optista linssiteknologiaa, joten niihin on saatavilla monipuolisesti yksilöllisen tyylin ja näkötarpeen mukaiset linssit. Myös yksityisyys on otettu huomioon älylasien suunnittelussa –

Älylaseja on saatavana Ray-Banin ikonisella Wayfarer-kehyksellä kolmessa eri värissä ja kahdessa eri koossa joko aurinkolaseina tai silmälasilinsseillä omilla vahvuuksilla. Ray-Ban Meta -älylasien hinta on alkavat 329 eurosta. Hinta sisältää myös kompaktin latauskotelon.

Muropaketin uusimmat