Uusimmat

Razerilta neljä uutta mekaanista BlackWidow X -näppäimistöä

29.03.2016 12:10 Juha Kokkonen
blacwidow-x-ultimate-290316

BlackWidow X Ultimate

Pelilaitevalmistaja Razer on laajentanut näppäimistötarjontaansa neljällä uudella BlackWidow X -sarjan mallilla. Kyseessä on täysin uusi mallisarja, johon kuuluvat näppäimistöt ovat karsittuja versioita alkuperäisista BlackWidow-sarjan malleista. X-malleista on poistettu mm. erilliset makronäppäimet sekä näppäimistön muovinen suojakuori, jonka alta on paljastunut näkyville metallinen runkorakenne.

BlackWidow X -näppäimistöt tulevat saataville sekä täysikokoisena että tenkeyless-kokoisena versiona. Lisäksi valaistus on tarjolla monivärisenä (RGB) Chroma-versiona sekä huomattavasti edullisempana yksivärisenä vihreäksi valaistuna versiona. Kaikissa malleissa käytetään Razerin omia mekaanisia kytkinmalleja, joiden lisäksi edullisemmat vihreäksi valaistut mallit tulevat saataville myös sinisillä Cherry MX -kytkimillä. Kaikki uutuusmallit tukevat 10KRO:ta, täysin ohjelmoitavia näppäimiä sekä makrojen tallentamista lennosta.

BlackWidow X Chroma Tournament Edition

BlackWidow X Chroma Tournament Edition

Uudet BlackWidow X -mallit tulevat saataville välittömästi. Monivärivalaistut Chroma-versiot maksavat 189,99 ja 149,99 euroa, kun taasen yksiväristen mallien suositushinnat ovat 119,99 ja 79,99 euroa. Jälkimmäisten Cherry MX -kytkimillä varustetut versiot ovat vielä 10 euroa edullisempia. Lisätietoja uutuuksista löytyy valmistajan tuotesivuilta.