Uusimmat

SilentiumPC julkaisi kolme Armis AR6 -miditornikoteloa

19.02.2020 10:42 Muropaketin toimitus

Ulkomittojen puolesta Armis AR6X -kotelot ovat keskenään identtisiä. Eroavaisuuksia syntyy mukana toimitettavista RGB-led-tuulettimista.

SilentiumPC:n miditornikoteloiden valikoima kasvaa kolmella uudella mallilla. Ne ovat Armis AR6Q EVO TG ARGB, Armis AR6X TG RGB ja Armis AR6X EVO TG ARGB. Ulkomitoiltaan kolmikko on keskenään yhteneväinen.

Joukosta selkeimmin erottuva malli on Armis AR6Q EVO TG ARGB, jonka etupaneeli on sisarmalleista poiketen muovinen. Etupaneelin koristeeksi on suotu koko etupaneelin mittainen RGB-led-nauha. Kahdessa sisarmallissa etupaneeli on karkaistua lasia. Yhteistä kaikille malleille on karkaistua lasia oleva vasen kylkipaneeli.

Riippumatta mallista, kotelon ulkomitat ovat 470 x 221 x 443 millimetriä. Ulkomittojen puitteissa koteloon mahtuu E-ATX-, ATX-, mATX- tai Mini-ITX -emolevy. Prosessoricoolerin korkeusrajoitus on 162 millimetriä ja näytönohjaimen pituusrajoitus 360 millimetriä.

Kotelosta löytyy kaksi 2,5 tuuman asemille omistettua asennuspaikkaa. Lisäksi kotelosta löytyy kaksi hybridikelkkaa, joihin saa asennettua kaksi 3,5 tuuman kiintolevyä tai kaksi 2,5 tuuman asemaa.

Armix AR6 -miditornikoteloiden toimitukset ovat alkaneet. Muovisella etupaneelilla varustetun  Armis AR6Q EVO TG ARGB suositushinta on 65 euroa. Kirkkaammin valaistujen  Armis AR6X TG RTB ja Armis AR6X EVO TG ARGB -koteloien suositushinnat ovat 83 euroa.