Uusimmat

Silverstone esitteli FARA H1 M -mATX-kotelon

07.01.2021 18:05 Muropaketin toimitus

FARA H1 M -koteloon voi asentaa mATX-, Mini-DTX- tai Mini-ITX -emolevyn. Kompaktimman koon lisäksi kotelossa on panostettu myös ilmankiertoon.

Silverstone laajentaa kotelokattaustaan uudella FARA H1 M -mATX-kotelolla. Kompakteja kokoonpanoja silmällä pitäen kehitetyssä kotelossa on panostettu erityiosesti ilmankiertoon. Siitä kielii muun muassa verkkoetupaneeli ja ilmankierron salliva kattopaneeli.

Kotelon ulkomitat ovat 210 x 392 x 366 millimetriä. Kotelon kanssa yhteensopivia emolevyjä ovat mATX, Mini-DTX ja Mini-ITX. Kotelo asettaa näytönohjaimelle 320 millimetrin pituusrajoituksen, kun etupaneelissa ei ole tuulettimia asennettuna. Prosessoricoolerille kotelo asettaa 160 millimetrin korkeusrajoituksen.

Massamuisteja varten virtalähdesuojan alta löytyy asennuskehikot kahdelle 3,5 tuuman kiintolevylle, joista toiseen on mahdollista asentaa 2,5 tuuman asema. Lisäksi 2,5 tuuman asemia varten on varattu kaksi omaa asennuspaikkaa.

I/O-paneeliin on sijoitettu yksi USB 3.0 -liitäntä, kaksi USB 2.0 -liitäntää ja kaksi 3,5 millimetrin liitäntää kuulokkeita ja mikrofonia varten.

Kotelon mukana toimitetaan yksi 120 millimetrin tuuletin, joka on esiasennettuna kotelon takapaneeliin. Etupaneelista löytyy paikat joko kahdelle 120 tai 140 millimetrin tuulettimelle. Kattopaneeliin on mahdollista asentaa kaksi 120 millimetrin tuuletinta.

Toistaiseksi Fara H1 M -mATX-kotelon saatavuudesta tai hinnoittelusta ei ole tarkempaa tietoa.

Muropaketin uusimmat