Uusimmat

Simply NUC esitteli edullisen Zircon-minitietokoneen – käyttää Intelin N95-suoritinta

Kuva: @ Simply NUC

05.10.2023 16:57 Muropaketin toimitus

Simply NUC julkisti Zirconin, joka on mini-PC:n Intelin N95-suorittimella. Yritys lupaa Zirconin myötä asettaa uuden standardin kohtuuhintaiselle tietojenkäsittelylle kompaktissa formaatissa.

Simply NUC:n toimitusjohtaja Jonny Smith sanoi seuraavasti: ”Zirconin poikkeuksellinen suorituskyky edulliseen hintaan ja räätälöintimahdollisuudet tekevät siitä ratkaisun yrityksille, jotka haluavat maksimoida laskentakapasiteettinsa maksamatta liikaa.”

Tuote on varustettu kahdella HDMI 2.0 -portilla, neljällä USB Type-A-, USB Type-C-portilla sekä 2,5Gb Ethernet -portilla. Suorittimena toimii neliytiminen ja nelisäikeinen Intel Alder Lake-N (N95), jonka tehostuskellotaajuus on 3,4 gigahertsiä ja TDP 15 wattia.

Simply NUC tarjoaa erikoisuutena ulkonäön kustomoinnin, jonka avulla yritykset voivat tuoda brändiään esille Zirconien kautta. VESA-standardi puolestaan mahdollistaa minitietokoneen kiinnityksen näyttöihin, työpöytiin tai seiniin.

Zirconin lähtöhinta on 199 dollaria (189 euroa), ja se toimitetaan konfiguroituna kahdeksalla gigatavulla DDR4-3200 RAM-muistia ja 256 gigatavun SATA SSD-levyllä. Tuotteessa on vuoden takuu.