Uusimmat

Sony tuo DualShock 4 -ohjaimen ja PlayStation Now -palvelun PC:lle

25.08.2016 16:51 Petrus Laine

PlayStation DualShock 4 PC:lle

Microsoft on tarjonnut Xbox 360- ja Xbox One -peliohjaimiaan PC:lle jo pitkään, ja yhtiön viimeisin tempaus on tuoda suuri osa Xbox One -peleistä pelattavaksi myös PC:lle samaan hintaan. Nyt myös Sony on päättänyt lähteä mukaan leikkiin, ja houkuttelemaan PC-pelaajia asiakkaikseen.

Sony tuo lähiaikoina markkinoille DualShock 4 USB Wireless -adapterin, jolla yhtiön PlayStation 4 -ohjaimet saa toimimaan PC:llä ja Macilla helposti. Adapterin veroton suositushinta on 24,99 dollaria, ja Sony lupaa kaikkien ohjaimen ominaisuuksien toimivan myös PC:llä.

Toinen Sonyn tempauksista on tuoda lukuisia PlayStation -yksinoikeuksia pelattavaksi tietokoneella. Pelaaminen onnistuu sekä jo aiemmin julkaistulla PS4 Remote Play -sovelluksella, että pian tietokoneille julkaistavalla PlayStation Now -palvelulla. PlayStation Now on Sonyn pelistreamauspalvelu, joka sisältää kattavan valikoiman PlayStation 3 -pelejä. PlayStation Now -palvelun käyttö vaatii PC:ltä vähintään Windows 7 (SP1) / 8.1 / 10 -käyttöjärjestelmän, 3,5 GHz:n Intel Core i5- tai 3,8 GHz:n AMD A10 -prosessorin ja 2 Gt -muistia. PlayStation Now -palvelua ei olla ilmeisesti tuomassa Maceille ainakaan tässä vaiheessa.