Uusimmat

Steelseries julkaisi CS:GO Neon Rider -teemaiset versiot pelihiirestä ja hiirimatoista

08.05.2020 17:52 Muropaketin toimitus

Neon Rider -teemavärityksen saavat Steelseriesin tuotteista Sensei Ten -pelihiiri sekä Qck L- ja QcK Prism XL -hiirimatot.

SteelSeries julkaisi uusia peliteemaisia hiirimattoja ja pelihiiren. Tällä kertaa tuotesarjan inspiraationa toimii CS:GO -pelin Neon Rider -aseskini. Teemakäsittelyn saavat Sensei Ten -pelihiiri sekä QcK Prism XL- ja QcK L -hiirimatot.

Sensei Ten Neon Rider Edition -pelihiirtä valmistetaan vain rajoitettu erä ja hiiret numeroidaan yksilöllisesti. QcK Prism XL -hiirimatot numeroidaan niin ikään yksilöllisesti rajoitetusta erästä johtuen. Erikoisversioissa ei nähdä pintaa syvemmälle meneviä muutoksia, eli muilta ominaisuuksiltaan hiirimatot ja hiiri ovat yhteneviä alkuperäisten kanssa.

Hiiren ja hiirimattojen toimitusten kerrotaan alkavan 12. toukokuuta. SteelSeriesin omassa verkkokaupassa hiiren erikoisversion hinnaksi on asetettu 89,99 euroa. QcK Prism XL Neon Rider Edition -hiirimaton hinta on 69,99 euroa. Pienemmän QcK L Neon Rider Edition -hiirimaton hinta on 24,99 euroa.