Uusimmat

Steve Jobsilla 6 viikkoa elinaikaa?

17.02.2011 15:39 Ville Suvanto

Steve Jobs lähetti tammikuun puolivälissä kirjeen yrityksen työntekijöille, jossa hän kertoi jäävänsä jälleen sairaslomalle. Jo aiemmin, vuoden 2009 keväällä hän oli useita kuukausia syrjässä Applen päivittäisistä rutiineista. Syyksi kerrottiin Jobsin terveydentilaan vakavasti vaikuttava hormoniepätasapaino, minkä seurauksena hän sai maksasiirrännäisen. Vuonna 2004 Jobs selviytyi haimasyövästä.

Nyt National Enquirer -lehti on julkaissut kuvia Steve Jobsista aamupalalla vaimonsa Laurene Powellin kanssa, joiden perusteella Jobs on laihtunut huomattavasti. Kuvat on otettu 8. helmikuuta – juuri ennen kuin Jobs siirtyi hoitoon Stanford Cancer Center -sairaalaan, jossa häntä tiettävästi hoidetaan uusiutuneen haimasyövän takia. Hurjimpien huhujen mukaan Jobsin terveydentila olisi huomattavasti huonompi, kuin mitä julkisuuteen on annettu ymmärtää, ja Applen toimitusjohtajalla saattaisi olla ainoastaan kuusi viikkoa elinaikaa. Elinikäennusteen takana on tohtori Samuel Jacobson, joka on kuvien perusteella kertonut Jobsin olevan jo terminaalivaiheessa.

Mail Online, Paper publishes shocking pictures of skeletal Steve Jobs claiming ’cancer-stricken Apple boss may have just six weeks to live’

Gizmodo, Steve Jobs Has ”6 Weeks to Live,” Says the National Enquirer