Uusimmat

Tässä on Asrockin ja Gunnirin Intel Arc A770 -näytönohjaimet – kuvat julki

29.09.2022 18:08 Muropaketin toimitus

Vuotaja momomo_us jakoi kuvan ASRockin tulevista Intel Arc A770 näytönohjaimista.

Sekä ASRockilta että Gunnirilta on tulossa Intel Arc -näytönohjaimia. Intel isännöi Open House -tapahtumaa Taipeissa, Taiwanissa, jossa oli nähtävillä sekä ASRockin että Gunnirin Arc-näytönohjaimet – kaksi ASRockilta ja yksi Gunnirilta.

ASrockilta nähtävillä oli kolmella tuulettimella varustettu Phantom Gaming Arc A770 -näytönohjain, jossa on kaksi kahdeksannastaista PCIe-virtaliitintä, jotka voivat tuoda 300 wattia tehoa. Tämä viittaa siihen, että näytönohjaimessa on korkeampi suorituskyky kuin Intelin omassa Limited Edition -mallissa.

ASRock tarjoaa myös Challenger Arc A750 -näytönohjaimen, jossa on kaksi PCIe-virtaliitintä sekä kaksi tuuletinta. Ihan kaikkia teknisiä tietoja ei ole vielä tarjolla kummastakaan näytönohjaimesta.

Gunnir on niin ikään on valmistanut Arc A770 -näytönohjaimen, joka jälleen tuonee enemmän suorituskykyä kuin Intel Arc A770 Limited Edition. Tässäkin näytönohjaimessa on kaksi kahdeksannapaista virtaliitintä ja kolme tuuletinta. Alla kuvat.

LUE MYÖS: GeForce RTX 3060 -näytönohjaimen haastajaksi ilmoittautunut Intel Arc A770 saapuu markkinoille 12. lokakuuta – hinta selvillä

Muropaketin uusimmat