Uusimmat

Team Group julkaisi nestejäähdyttimen SSD-asemille

Kuva: @ Team Group

27.11.2023 18:19 Muropaketin toimitus

Tuote on valmistettu ympäristöystävällisillä prosesseilla.

Team Groupin pelibrändi T-Force julkaisi T-Force Siren GD120S AIO -nestejäähdytysratkaisun, joka on tarkoitettu M.2 2280 -tyyppisille SSD-asemille. Team Groupin mukaan tuote käyttää patentoitua teknologiaa.

Tuote tarjoaa luvatusti erinomaisen jäähdytystehon, jonka ansiosta SSD-asemat pysyvät optimaalisen alhaisessa lämpötilassa, joka takaa vakaan ja suorituskykyisen toiminnan.

Team Groupin mukaan Siren GD120 mahdollistaa PCIe 5.0 SSD -asemien pysymisen alle 54 celsiusasteen lämpötilassa kovallakin kuormituksella. Tämä on tervetullutta, sillä nopeimmat SSD-asemat ovat taipuvaisia korkeisiin lämpötiloihin.

Kaksoisputkilla varustettu vesilohko on valmistettu tarkkuusalumiiniseoksesta, ja se hyödyntää kaksikerroksisia lämpötyynyjä. Ne mahdollistavat SSD-aseman tiukan kiinnityksen jäähdyttimen kuparipohjaan.

Pumppu puolestaan käyttää keraamista akselirakennetta ja kolmea hiljaista moottoria. Jäähdytystehon varmistajana toimii 120 millimetrin radiaattori, jonka kaverina toimii ARGB- ja PWM -ominaisuuksin varustettu 120-millimetrinen tuuletin.

Tuote on valmistettu ympäristöystävällisillä prosesseilla, ja se tulee myyntiin ensin Pohjois-Amerikan Amazoniin. Hintataso ei ole selvillä.