Uusimmat

Thermaltake esitteli DistroCase 350P- ja Core P8 TG -kotelot

07.06.2020 11:26 Muropaketin toimitus

DistroCase 350P on kotelotyypiltään miditornikotelo ja sen erikoisuus on se, että kotelon oikea kylki toimii vesisäiliönä. Core P8 TG on täystornikotelo, joka ei säästele karkaistun lasin suhteen.

Computex-messujen siirtyminen syksyyn aiheutti sen, että monien valmistajien alkukesään kaavaillut julkistukset jäävät toteutumatta. Jotkin valmistajat päätti järjestää messujen tilalla virtuaalisen tilaisuuden.

Yksi näistä oli Thermaltake, joka esitteli omassa Thermaltake Expo -tilaisuudessa muun muassa uusia koteloita. Virallisen julkistuksen saivat esimerkiksi DistroCase 350P- ja Core P8 TG -kotelot.

Kaksikosta erikoisempaa suunnittelua edustaa DistroCase 350P, jossa kotelon oikea kylki toimii vesisäiliönä. Vesisäiliöön on myös esiasennettu D5-pumppu. Luonnollisesti säiliön yhteyteen on ympätty RGB-led-valaistus maksimoimaan kotelon näyttävyys.

Kotelon ulkomitat ovat 567 x 333 x 490 millimetriä. Yhteensopivat emolevykoot ovat ATX-, mATX- ja Mini-ITX. Prosessoricoolerille kotelo asettaa 130 millimetrin korkeusrajoituksen ja 320 millimetrin pituusrajoituksen näytönohjaimelle.

Koteloon saa asennettua kaksi 3,5 tuuman kiintolevyä tai niiden sijaan neljä 2,5 tuuman asemaa. Lisäksi kotelosta löytyy yksi ylimääräinen asennuspaikka 2,5 tuuman asemalle.

Perinteisempää kotelosuunnittelua edustaa Core P8 TG -täystornikotelo. Kotelon vasen kylkipaneeli sekä katto- ja etupaneeli ovat karkaistua lasia. Kotelon ulkomitat ovat 626 x 260 x 660 millimetriä. Koteloon saa mahtumaan E-ATX-, ATX- mATX- tai Mini-ITX -kokoisen emolevyn. Prosessoricoolerin suurin sallittu korkeus on 180 millimetriä. Näytönohjaimelle pituusrajoitus on 320 millimetriä.

Ulkomittojen puitteissa koteloon saa asennettua suurimmillaan 480 millimetrin jäähdyttimen etupaneeliin tai oikeaan kylkeen. Kattopaneelissa on tilaa suurimmillaan 420 millimetrin jäähdyttimelle.

Koteloon saa mahtumaan enimmillään seitsemän 2,5 tuuman asemaa. Vaihtoehtoisesti koteloon voi asentaa kolme 3,5 tuuman kiintolevyä ja yhden 2,5 tuuman aseman.

Core P8 TG- ja DistroCase 350P -kotelot tulevat saataville kesäkuun aikana. Toistaiseksi tarkempi hinnoittelu on vahvistamatta.