Uusimmat

Thermaltake esitteli Nemesis Switch -pelihiiren

03.07.2017 09:53 Muropaketin toimitus

Thermaltake laajentaa pelihiirien tarjontaansa uudella Nemesis Switch -pelihiirellä. Hiiri on suunnattu erityisesti MOBA- ja MMO-pelejä pelaaville.

Ensimmäisen kerran Computex-messuilla nähty Nemesis Switch -pelihiiri sai vahvistuksen hinnoittelulle ja toimitusaikataululle.

Oikeakätisille muotoillussa pelihiiressä on peräti 12 näppäintä. MMO-pelihiirille ominaiseen tapaan kahdeksan näppäintä on sijoitettuna vasempaan kylkeen. Pääpainikkeissa käytetään Omronin Gaming-kytkimiä, joille luvataan 50 miljoonan klikkauksen käyttöikää.

Sensori on Pixartin optinen PMW-3360-sensori. Sensorin maksimitarkkuudeksi ilmoitetaan 12000 DPI. Hiiren muistiin pystyy tallentamaan viidet eri asetukset käsittäen makrot, tarkkuuden ja valoasetukset. RGB-valaistuksen saa määritettyä yksilöllisesti kylkeen, logoon ja rullaan. Asetusten hallinnointi tapahtuu Thermaltaken oman ohjelmiston kautta.

Thermaltaken mukaan Nemesis Switch -pelihiiret tulevat saataville vuoden 2017 kolmannen vuosineljänneksen aikana, ja tuotteen suositushinta on 50 dollaria. Euroopassa hinta asettunee 50–60 euron väliin.