Uusimmat

Thermaltake esitteli View 71 TG Snow Edition -täystornikotelon

18.06.2018 13:15 Muropaketin toimitus

Suurikokoisen kotelon kummatkin kyljet sekä katto- ja etupaneeli ovat sävytettyä, karkaistua lasia. Kotelon valteiksi voidaan laskea niin massamuistien kuin jäähdytyksen laajennettavuus.

View 71 TG Snow Edition -täystornikotelo on väripäivitys alkuperäiseen View 71 TG -täystornikoteloon verrattuna. Alkuperäisessä koteloversiossa runko on tumma ja lasipaneelit sävyttämättömiä. View 71 TG Snow Edition -kotelossa runko on valkoinen ja lasipaneelit sävytettyjä. Valkoista väriä vaalitaan myös mukana toimitettavissa Riing 14 White -tuulettimissa, jotka ovat varustettu valkoisilla led-valoilla.

Kotelon ulkomitat ovat 592 x 274 x 577 millimetriä. Painoa kotelolle on kertynyt 18,9 kilogrammaa. Kotelosta löytyy asennuspaikat Mini-ITX-, mATX-, ATX- ja E-ATX –emolevyille.

Laajennettavuudesta kertoo massamuisteille varatut paikat. Näkyvillä on kiintolevykehikko, johon saa kiinnitettyä neljä 3,5 tuuman kiintolevyä. Emolevyn taakse 3,5 tuuman kiintolevyjä saa mahtumaan kolme kappaletta. Kiintolevykehikosta löytyy kiinnityspaikat myös 2,5-tuumaisille asemille ja niitä saa asennettua kehikkoon yhteensä neljä. Emolevyn taakse 2,5 tuuman asemia saa mahtumaan peräti kuusi.

Myös vesijäähdytykselle on varattu runsaasti tilaa. Koteloon pystyy asentamaan 420 millimetrin jäähdyttimen etupaneeliin, kattoon tai oikeaan kylkeen. Lasipaneelin ja kotelon välissä on pieni rako, joten ilmankierto ei ole estynyt runsaasta karkaistun lasin määrästä huolimatta. Mikäli vesijäähdytys ei houkuttele, koteloon saa mahtumaan 190 millimetriä korkean prosessoricoolerin. Näytönohjaimelle pituusrajoitus on 310 millimetriä, kun kiintolevykehikko on paikallaan. Kehikon ollessa poissa, kotelo sallii 410 millimetrin näytönohjaimen asennuksen.

Kotelon I/O-paneelista löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää sekä kaksi USB 2.0 -liitäntää. Näiden lisäksi paneelista löytyy HD Audio -liitännät kuulokkeita ja mikrofonia varten.

Thermaltake ei ole vahvistanut toistaiseksi View 71 TG Snow Edition -koteloiden saatavuutta eikä hinnoittelua. Hinta todennäköisesti asettuu samalle tasolle kuin mustassa sisarmallissa. Tällä hetkellä View 71 TG -koteloiden hinnat alkavat 150 eurosta.

Muropaketin uusimmat