Uusimmat

Tinderiin tulee paniikkinappula, OnePlus 8 Pro tarjonnee langattoman latausmahdollisuuden, lupaavien täyslangattomien kuulokkeiden testi – ja viikon 5/2020 muut tärkeimmät tekniikkauutiset

02.02.2020 21:24 Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 5/2020 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat tekniikka-aiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut muun muassa seuraavaa:

Tinder sai uuden turvaominaisuuden – paniikkinappula käyttöön

Deittipalvelu Tinderin kautta voi tavata uusia ihmisiä. Harvoissa tapauksissa tavattava henkilö saattaa kuitenkin osoittautua jopa vaaralliseksi.

OnePlus 8 Pro tarjoaa todennäköisen langattoman latausmahdollisuuden

OnePlus on liittynyt langatonta latausta kehittävään Wireless Power Consertiumiin, mikä enteilee sitä, että tulevassa OnePlus 8 Pro -puhelimessa olisi mukana tuki langattomalle lataukselle.

Testi: Täyslangattomat Jabra Elite 75t -nappikuulokkeet – Loistovalinta erityisesti puheesta pitävälle

Laadukkaat langattomat nappikuulokkeet ovat monen arkipäivän ilo. Niitä on helppo käyttää talvellakin pipon alla ulkona liikkuessa ja niillä pääsee mukavasti uppoutumaan viihteeseen joukkoliikenteessä, mutta samalla niillä hoituu työpuhelut, ja myös avokonttorissa saa omaa rauhaa.

HMD Global saattaa hylätä Lightin erikoisen kamerateknologian tulevassa Nokia 9.2 PureView -mallissa

Nokia 9 PureView -puhelin sisälsi Lightin suunnitteleman erikoisen viitoiskameran, joka ei kuitenkaan lunastanut odotuksia. Saattaakin olla, että HMD Global hylää Lightin kamerat tulevassa Nokia 9.2 PureViewissä.

Free Software Foundationilta vetoomus Microsoftille – Windows 7 -koodi ilmaiseksi jakoon?

Free Software Foundation (FSF) on esittänyt vaatimuksen Microsoftille. Järjestö haluaisi Windows 7 -käyttöjärjestelmän lähdekoodin avoimeksi.

Täysin kiinalaisvalmisteisista Zhaoxinin x86-prosessoreista on myyty ensimmäisiä testikappaleita

Kiinalainen prosessorivalmistaja Zhaoxin on jo myynyt ensimmäisiä testikappaleita yhtiön uusista x86-prosessoreista. Yhtiön virallinen tavoite on edelleen kiriä kiinni AMD:n ja Intelin suorituskykyetu vuonna 2021.

Muropaketin uusimmat