Uusimmat

Uusia kuvavuotoja AMD:n Radeon RX 6000 -sarjan näytönohjaimista

17.09.2020 08:06 Muropaketin toimitus

JayzTwoCents esittelee kanavallaan julkaisemassa videossa kolmea saamaansa kuvaa, joissa esiintyy AMD:n tiiserikuvassakin esiintynyt malli, mutta myös kahden tuulettimen jäähdytysratkaisulla varustettu malli.

AMD vahvisti menneellä viikolla, että se julkistaa seuraavan näytönohjainsukupolven lokakuussa. Lisätäkseen kierroksia AMD julkaisi kiusoittelukuvan oletetusta lippulaivamallista. Odotetusti vuodot ja huhut käynnistyivät välittömästi. Ensimmäistä vuotoa esitteli JayzTwoCents omalla Youtube-kanavallaan. Hän esittelee kolme saamaansa kuvaa, joissa kahdessa esiintyy AMD:n jo paljastama näytönohjain, mutta myös toinen malli, joka on varustettu pienemmällä kahden tuulettimen jäähdytysratkaisulla.

Toisessa kuvassa esiintyy oletetun Radeon RX 6900 -näytönohjaimen prototyyppi kaikessa komeudessaan. Toisessa kuvassa esiintyy taasen renderöinti karsitummasta mallista.

Vuodossa ei paljastanut tarkempia yksityiskohtia näytönohjainten spekseistä. Oletettavasti seuraavien viikkojen aikana tullaan näkemään runsaasti vuotoja tulevista näytönohjaimista.