Windows 10 -käyttöjärjestelmän KB4482887-päivitys voi heikentää pelisuorituskykyä

08.03.2019 20:03 | Antti Voutilainen | 2

KB4482887-päivityksen on raportoitu aiheuttavan graafisen suorituskyvyn heikkenemistä, mutta ongelma voi heijastua myös hiiren toimintaan. Toistaiseksi negatiiviset vaikutukset on pystytty todentamaan Destiny 2 -pelissä.

Microsoftin Windows 10 -käyttöjärjestelmälle suunnatun KB4482887-päivityksen jakelu aloitettiin 1. maaliskuuta. Päivityksen on huomattu aiheuttavan odottamatonta suorituskyvyn alenemaa niin hiiren toiminnassa kuin graafisessa suorituskyvyssä. Suorituskyvyn heikkeneminne ei Tom’s Hardwaren mukaan katso, onko kokoonpanossa Intelin, AMD:n tai Nvidian grafiikkapiiri. Ongelma on pystytty todentamaan ainakin Destiny 2 -pelissä, mutta ongelmaa voi esiintyä muissakin peleissä.

Mikäli pelisuorituskyvyssä tai hiiren toiminnassa ilmenee ongelmia KB4482887-päivityksen asennuksen jälkeen, Microsoftin suositus on poistaa päivityksen asennus. Toinen vaihtoehto on vain odottaa ongelman korjaavaa päivitystä, jonka kerrotaan olevan työn alla.

Keskustelu

Tuon ihmisten surmaamiseen varusteita valmistavan lahtarifirman pakotetuista Windows-päivityksistä tulee jatkuvasti vain paskempia.

Edellinen päivitys pisti RTX-näytönohjaimen tuulettimet laulamaan aina kun nettiselain avaa tai päivittää uuden sivun, puhumattakaan Skypen päivittämisen pakottavasta päivityksestä, joka tuli aivan yhtäkkiä ilman että mitään pystyi tekemään. Siinä sitten kun asiasta suivaantuneena poistin koko Skypen, niin arvatkaapa tuliko seuraavassa Windowsin pakkopäivityksessä pakotettuna takaisin, ilman että sitä pystyy enää poistamaan, ainakaan helposti.

Ihan ihme touhua ollut MS:llä tuon WinX:n ilmestymisen jälkeen. En voi kyllä suositella Windowsia enää edes sokealle mummolle…

Macroshitin pitäisi tosiaan maksaa käyttäjille tämän huonosti suunnitellun lelupuhelinkäyttöliittymä-Wintoysin alpha-testaajana olemisesta.
Eikä toisin päin…
Ikivanha Windows 3.1 sekin oli loogisempi käyttöliittymän ulkoasultaan.

Muropaketin uusimmat