Uusimmat

Windows-osasto sai uuden johtajan

09.07.2009 12:37 Ville Suvanto

Steven Sinofsky on työskennellyt Microsoftilla 20 vuotta ja kivunnut softajätin hiararkiassa askel askeleelta korkeammalle. Viime ajat hän on johtanut Windows and Windows Live Engineering Group -osastoa ja on ollut vastuussa 22. lokakuuta julkaistavasta Windows 7 -käyttöjärjestelmästä. Sinofskyn työpanos Microsoftilla on johtanut miehen ylentämiseen Windows-osaston johtoon.

Uudessa työtehtävässään Sinofsky ottaa ohjat käsiinsä Windows-käyttöjärjestelmien, Windows Liven sekä Internet Explorer -selaimen kehittämistä sekä markkinointia. ”Steven Sinofsky on osoittanut kykynsä johtaa suuria tiimejä, jotka tuottavat loistavia tuotteita. Työ, jonka hän ja hänen tiiminsä ovat tehneet saadakseen Windows 7:n valmiiksi, määrittelee miten kehittää ja toimittaa maailmanluokan ohjelmistoa. Hän sopii täydellisesti Windows-osaston johtoon.”, hehkuttaa Microsoftin toimitusjohtaja Steve Ballmer lehdistötiedotteessa.

Sinofskyn lisäksi Microsoftilla on tapahtumassa kaksi muutakin henkilövaihdosta johtotasossa. Windows-osaton nykyinen talousjohtaja Tami Reller saa lisävastuuta markkinoinnin puolella ja Bill Veghte siirtyy uuteen johtotehtävään, joka paljastetaan myöhemmin tänä vuonna. Rellerin ja Veghten muutokset työnkuvassa on tarkoitus tapahtua heinäkuun lopulla, kun Windows 7:stä julkaistaan RTM-versio (Release To Manufacturing).

Microsoft, Lehdistötiedote