Uusimmat

Zotac esitteli GeForce RTX Super -näytönohjainmallistonsa

04.07.2019 08:05 Muropaketin toimitus

Valmistajan uusi GeForce RTX Super -mallisto käsittää yhteensä yhdeksän näytönohjainta. Jokaisesta Nvidian uutuusmallista saadaan kolme eri versiota.

Nvidian julkistuksen vanavedessä Zotac esitteli uudet GeForce RTX Super -näytönohjaimet. Lähtötilanteessa mallisto sisältää yhteensä yhdeksän näytönohjainta, kolme versiota jokaisesta mallista.

GeForce RTX 2080 Super -näytönohjaimen mallit ovat Twin Fan, AMP ja AMP Extreme. Näistä Twin Fan -malli noudattaa kellotaajuuksissaan Nvidian referenssiä, eli peruskellotaajuus on 1650 megahertsiä ja boost-kellotaajuus 1815 megahertsiä. AMP-mallissa boost-kellotaajuus nousee 1845 megahertsiin. AMP Extreme -mallissa boost-kellotaajuus kohoaa 1875 megahertsiin ja siinä on myös järein, kolmen tuuletinta sisältävä jäähdytysratkaisu. Muistien tehollinen kellotaajuus on 15500 megahertsiä.

GeForce RTX 2070 Super -näytönohjaimissa mallijako on vastaava edellisen kanssa, eli mallit ovat Twin Fan, AMP ja AMP Extreme. Twin Fan -malli noudattaa referenssiä, AMP-mallissa grafiikkapiirin boost-kellotaajuus on 1800 megahertsiä ja AMP Extreme -mallissa boost-kellotaajuus nousee 1830 megahertsiin. Edellisen tapaan AMP Extreme -malli on varustettu järeimmällä jäähdytysratkaisulla. Erona on kuitenkin se, että led-valaistuksen määrä on huomattavasti maltillisempi.

GeForce RTX 2060 Super -näytönohjaimissa referenssiä noudattaa Mini-malli. Siinä grafiikkapiirin boost-kellotaajuus on 1650 megahertsiä. AMP-malli nostaa boost-kellotaajuuden 1680 megahertsiin. Korkeimmat kellotaajuudet ovat tässäkin tapauksessa AMP Extreme -mallissa, jossa boost-kellotaajuus nousee 1710 megahertsiin.

Näytönohjainten toimitukset alkavat 9. heinäkuuta. Zotac ei ole toistaiseksi vahvistanut hinnoittelua. Nvidian referenssikorteille määritettyjä hintoja voinee pitää alimmaisena lähtötasona. Nvidian asettamat hinnat ovat 439, 549 ja 759 euroa.