Uusimmat

Zotac julkisti GeForce RTX 3070 Twin Edge OC White Edition -näytönohjaimen

27.11.2020 08:20 Muropaketin toimitus

GeForce RTX 3070 Twin Edge OC White Edition -näytönohjaimen jäähdytysratkaisu, tuulettimet ja takalevy ovat kauttaaltaan valkoisia. Speksien osalta se ei eroa Twin Edge OC -versiosta.

Zotacilla on hyviä uutisia heille, jotka kaavailevat kasaavansa lumivalkoisen kokoonpanon. Se nimittäin julkisti White Edition -version aiemmin julkaistusta GeForce RTX 3070 Twin Edge OC -näytönohjaimesta.

Kosmeettisen käsittelyn saanut GeForce RTX 3070 Twin Edge OC White Edition on kauttaaltaan valkoinen kortti, lukuun ottamatta piirilevyä, joka on musta. RGB-led-valojen sijaan näytönohjaimesta löytyy valkoiset led-valot.

Näytönohjaimen ulkomitat ovat 231,9 x 141,3 x 41,5 millimetriä. Näytönohjaimen jäähdytyksestä vastaa kaksi tuuletinta sisältävä jäähdytysratkaisu. Lämpöä johdetaan alumiinirivastoon viiden lämpöputken avulla.

Koska kyseessä on OC-malli, grafiikkapiirin boost-kellotaajuus on referenssiä korkeampi. Tässä tapauksessa boost-kellotaajuus on 1755 megahertsiä, joka on vain 30 megahertsiä korkeampi kuin referenssissä. GDDR6-muistien tehollinen kellotaajuus on 16 Gbps.

Uuden lumenvalkoisen version toimitukset ovat alkaneet. Hinnoittelusta ja todellisesta saatavuudesta ei ole tarkempaa tietoa.