Uusimmat

Viikon tekniikkauutiset: Huawei Mate X -ensituntumia ja huikeita pelinäyttöjä

17.03.2019 13:25 Muropaketin toimitus

Kuluneen viikon aikana pääsimme testaamaan Huawein tulevaa Mate X -taittopuhelinta ja uutisoimme Acerin uudesta 49-tuumaisesta pelinäytöstä.

Muropaketin testissä vertailimme puhtailla Android-käyttöjärjestelmillä varustettuja Moto G7 Plus ja Nokia 8.1 -malleja ja kerroimme myös Mozillan uudesta Send-palvelusta. Uutisoimme lisäksi Palitin GTX 1660 -näytönohjaimista ja siitä kuinka Galaxy S10:n kasvojentunnistus on kaukana turvallisesta.

Ensituntumat: Huawei Mate X -taittopuhelin tarjoaa viisi poikkeuksellista ominaisuutta – ja joukon tavanomaisempia valttikortteja

Muropaketti pääsi ensimmäisten suomalaismedioiden joukossa ottamaan pikaista tuntumaa Huawein tulevasta taittopuhelimesta. Huippumielenkiintoisessa laitteessa pitkä liuta ominaisuuksia, joihin on syytä perehtyä aikanaan ajan kanssa perusteellisen testin muodossa. Ensituntumissa keskitymme poimimaan tuntemuksia laitteen ykkösvalteista.

Acer esitteli leveän 49-tuumaisen EI491CR-pelinäytön

Acerin uuden reilunkokoisen ja kaarevan EI491CR-pelinäytön kuvasuhde on 32:9. Uutuusnäytössä käytetään Samsungin VA-paneelia, jolle luvataan 120 hertsin päivitystaajuus. Päivitystaajuuden voi myös ylikellottaa 144 hertsiin asti. 3840 x 1080 resoluution paneelin kaarevuus on 1800R. Ominaisuuslistalta löytyy myös FreeSync2

Paritesti: Motorola Moto G7 plus ja Nokia 8.1 – Puhtaan Androidin onnistuneet sanansaattajat

Alemman keskihintaluokan puhelinten ominaisuudet paranevat vauhdilla. Jopa selvästi alle 400 eurolla saa pätevän puhelimen, jolla selviää arjesta ja kuvaa ilokseen.

Mozillan uudella Firefox Sendillä voi jakaa suuria tiedostoja helposti, turvallisesti ja anonyymisti

Mozilla on avannut uuden Firefox Send -palvelun. Sen tarkoituksena on tehdä yksittäisten suurikokoisten tiedostojen jakamisesta mahdollisimman helppoa, turvallista ja säilyttää samalla tiedostojen jakajan yksityisyys.

Palit julkaisi GeForce GTX 1660 -näytönohjaimensa

Palitin mallisto käsittää yhteensä neljä eri mallia. Sekä GeForce GTX 1660 StormX- että Dual -näytönohjainmalleista tulee saataville referenssiä noudattavat versiot sekä tehdasylikellotetut OC-mallit.

Samsung Galaxy S10 -puhelimen kasvojentunnistusta voi hämätä todella helposti

Android-puhelimien kasvojentunnistus tulee yleisesti kaukana iPhoneista löytyvän Face ID:n perässä tietoturvallisuudessa. Sama pätee myös Samsung Galaxy S10:n tapauksessa.

Muropaketin uusimmat