Uusimmat

Ash vs Evil Dead -sarjan 2. kauden ensimmäisessä kuvassa kitataan kaljaa

04.04.2016 18:25 Aki Lehti

Evil Dead -tv-sarja jatkuu jo syksyllä.

Viime Halloweenina alkanut Ash vs Evil Dead -sarja oli juuri niin upean huono kuin fanit toivoivat.

Nyt ensi syksynä jatkuvasta splatterkauhukomediasta on julkaistu ensimmäinen promokuva, jossa Bruce Campbellin esittämää Ashia eivät demonit näytä pelottavan, hänen esitellessään kuinka oluttynnyri avataan käteen kiinnitetyllä moottorisahalla.

Vastaava tuottaja Sam Raimi tiimeineen aloitti 10 jaksoa sisältävän 2. kauden kuvaukset viime kuussa.

Mukana ovat edelleen Ashin lisäksi myös Ruby (Lucy Lawless), Pablo (Ray Santiago) ja Kelly Maxwell (Dana DeLorenzo).

Uusina hahmoina nähdään Ashin isä Brock (Lee Majors), hänen lapsuudenkaverinsa Chet Kaminsky (Ted Raimi) ja miehen entinen naisystävä Linda (Michelle Hurd). Heidän tarkoituksensa on esitellä katsojille Ashin menneisyyttä.

Suomessa sarjan 1. kauden jaksot ilmestyivät vain muutama tunti Yhdysvaltain ensi-illan jälkeen C More -palveluun. Ilmeisesti myös tulevat jaksot nähdään striimauspalvelussa.

Ash vs Evil Dead jatkuu 23. syyskuuta.

ash-evil-season-02

Lähde: Ash vs Evil Dead / Facebook

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat