Uusimmat

Game of Thronesin 6. kaudella luvassa sarjan suurin taistelukohtaus

29.03.2016 08:30 Aki Lehti

”Pelottaako teitä?”, kysytään uudessa GoT -trailerissa.

Game of Thrones -sarjan kuudennella kaudella on luvassa koko sarjan suurin ja massiivisin toimintakohtaus. Käsikirjoittaja ja tuottaja Bryan Cogman kertoi tulevasta EW:n tuoreessa haastattelussa. Hän ei tietenkään paljastanut kohtauksen tarkkoja yksityiskohtia.

– Se on ehdottomasti suurin toimintakohtauksemme tähän mennessä. Olemme aina halunneet päästä tilanteeseen, missä voisimme näyttää kunnon taistelun, jossa yksi armeija on yhdellä puolella ja toinen toisella. Nyt on se hetki tarinan ja budjetin kannalta, sekä myös ajan ja resurssien suhteen, Cogman sanoo.

Ketkä keskenään taistelevat ei ole vielä selvillä. Jakson ohjaajana toimii Miguel Sapochnik, sama herra joka ohjasi viidennen kauden Hardhome-jakson, joka muistetaan eeppisestä White Walker -taistelusta. Kuudennen kauden jättitaistelun kuvaamiseen kului noin kuukausi.

Game of Thronesin kuudes kausi alkaa HBO Nordicilla 25. huhtikuuta, ja sen tuorein teaser-traileri näyttää tältä:

Lähde: EW

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat