Uusimmat

HBO:n Big Little Lies -uutuussarjassa on mukana melkoinen näyttelijäkaarti

27.10.2016 18:58 Aki Lehti

Mukana mm. Nicole Kidman, Reese Witherspoon ja Shailene Woodley.

HBO:n ensi vuonna alkavaa Big Little Lies -sarjaa on kuvailtu mustaksi komediaksi, vaikka sitä ei alempaa löytyvän trailerin perusteella uskoisikaan. Sen pääosissa nähdään Nicole Kidman, Reese Witherspoon ja Shailene Woodley kolmena tarhaikäisen lapsen äitinä. Big Little Lies perustuu Liane Moriartyn saman nimiseen kirjaan, joka käsittelee muun muassa perheväkivaltaa ja murhaa.

Mukana ovat myös Alexander Skarsgård (True Blood), Laura Dern (Jurassic Park), James Tupper (Revenge), Adam Scott (Parks and Recreation) ja Zoë Kravitz (Divergent),

Tuottajana toimii David E. Kelley ja kaikki seitsemän jaksoa ohjaa Dallas Buyers Clubista tuttu Jean-Marc Valée.

Lähde: HBO Nordic / Variety

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat