Uusimmat

Käsittämätön muodonmuutos – Breaking Badin Bryan Cranston esittää USA:n presidenttiä

21.03.2016 17:35 Aki Lehti

Cranston nähdään HBO:lla Lyndon B. Johnsonina.

Bryan Cranstonin muodonmuutos Malcolm in the Middle -sarjan isästä Breaking Badin Walter Whiteksi oli jo melkoisen hurja. Nyt Cranston esittää HBO:lla toukokuussa nähtävässä All the Way -elokuvassa Yhdysvaltain 36. presidenttiä Lyndon B. Johnsonia ja häntä ei tahdo tunnistaa samaksi mieheksi.

Cranston on näytellyt presidentti Johnsonia jo aiemmin Broadway-näytelmässä ja voittanut roolistaan Tony-palkinnon

All the Wayn ohjaa Jay Roach (Trumbo, Meet the Parents) ja käsikirjoituksesta vastaa näytelmän luoja Robert Schenkkan. Muita näyttelijöitä ovat muun muassa Anthony Mackie, Melissa Leo, Bradley Whitford, Stephen Root, Marque Richardson, Aisha Hinds, Todd Weeks, Mo McRae, Spencer Garrett ja Frank Langella.

Vastaavina tuottajina toimivat Steven Spielberg, Robert Schenkkan, Jay Roach, Bryan Cranston, Darryl Frank ja Justin Falvey.

All the Way nähdään HBO:lla Yhdysvalloissa 21. toukokuuta, joten HBO Nordiciin sarja tulee todennäköisesti tuttuun tapaan sitä seuraavien viikkojen aikana. HBO Nordic ei ole tätä vielä vahvistanut.

bryan-cranston-lbj-all-the-way (1)

Lähde: YouTube

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat