Uusimmat

Konttori-sarjan suomiversion päätähtenä nähdään Sami Hedberg

15.08.2016 11:04 Muropaketin toimitus

Konttori alkaa syksyllä 2017.

Suositusta brittiläisestä komediasarja Konttorista (The Office) tehdään suomiversio. Suomen Konttorin päätähtenä nähdään koomikko Sami Hedberg.

Maailmanlaajuisesti The Office tunnetaan erityisesti Ricky Gervaisista, joka näytteli kulttisarjan päähahmoa, paperiyrityksen omaperäistä johtajaa David Brentiä. Gervais toimi myös sarjan käsikirjoittajana.

Jättimenestykseen noussutta The Officea tehtiin Britanniassa vuosina 2001–2003. Lisäksi sarjasta on yhdysvaltalainen, kanadanranskalainen, ranskalainen, saksalainen ja ruotsalainen versio. Yhdysvaltalaisessa versiossa pomoa näytteli Steve Carell.

– Tässä projektissa mukana oleminen on urani osalta yksi suurimmista kohokohdista. Komediasarjassa esiintyminen on ollut haaveeni lapsesta asti, mutta juuri the Office- sarjan päärooli on minulle suunnaton kunnia ja ilo, kommentoi Sami Hedberg.

– Mietimme pitkään millainen olisi kotimainen versio The Office komediasarjasta, sillä se on rakennettu loppupeleissä todella perisuomalaisista elementeistä: häpeästä ja arkuudesta lähtevistä väärinymmärryksistä, lisää tuottaja Jesse Fryckman.

– Satsaamme Nelosella kotimaiseen laatuun sekä suuriin tv-persooniin, ja Sami Hedberg on juuri sellainen. Häntä parempaa David Brentiä maasta ei löydy. On ilo tehdä ensimmäistä kertaa tämän kaltaista yhteistyötä Elisa Viihteen ja BBC:n kanssa, ja kokeilla uusia tapoja laadukkaan tv-viihteen esittämisessä eri väylissä, Nelonen Median kotimaisten ohjelmien päällikkö Unne Sormunen kertoo.

Konttorin kuvaukset käynnistyvät 22. elokuuta. Suomen Konttori nähdään ensimmäisenä Elisa Viihteessä ensi maaliskuussa, Nelosella syksyllä vuonna 2017.

Lähde: Nelonen