Uusimmat

Martin Scorsesen ja Mick Jaggerin HBO-sarjassa rokataan 1970-luvulla [traileri]

06.10.2015 17:59 Aki Lehti

Vinyl on vuoden 2016 odotetuimpia tv-sarjoja.

Odotukset tammikuussa 2016 HBO Nordicilla alkavaa Vinyl-sarjaa kohtaan vain kasvavat nyt julkaistun täyspitkän promopätkän perusteella.

Martin Scorsesen, Mick Jaggerin ja Terence Winterin yhdessä työstämä Vinyl vaikuttaa juuri oikealla tavalla perinteiseltä Scorseselta. Sarja kertoo 1970-luvun musiikkibisneksestä.

Eli tiedossa on seksiä, huumeita ja rokkia yhdeltä maailman parhaista ohjaajista. Musamaailmaan sijoittuvat tapahtumat ovat varmasti realistisia Jaggerin avustuksella.

Vinylin pääosassa nähdään Bobby Cannavale levy-yhtiön pääpamppu Richie Finestrana.

Mukana ovat myös Olivia Wilde, Ray Romano, Ato Essandoh, Max Casella, P.J. Byrne, J.C. MacKenzie, Birgitte Hjort Sørensen, Juno Temple, Jack Quaid, James ”Mickin poika” Jagger ja Paul Ben-Victor.

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat