Uusimmat

Netflixin hienon huumesarjan 2. kaudesta julkaistiin traileri

23.08.2016 19:12 Aki Lehti

Lisää kokkelia nokkaan!

Netflixin Narcos-sarjan 2. tuotantokaudesta on julkaistu uusi traileri ja juliste.

Pablo Escobarin melko uskomattomista edesottamuksista kertova Narcos jatkuu Netflixissä syyskuun 2. päivä. Uusia jaksoja on luvassa kymmenen kappaletta.

Narcosin pääosassa Escobarina nähdään Wagner Moura (Elite Squad, Elysium). Mukana ovat myös Boyd Holbrook (Gone Girl) ja Pedro Pascal. Vastaavina tuottajina toimivat José Padilha (Elite Squad, RoboCop) ja Eric Newman (Children of Men).

narcosposter

Lähde: Netflix

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat