Uusimmat

Odotukset Martin Scorsesen HBO-sarjaa kohtaan vain kasvavat [traileri]

17.11.2015 21:05 Aki Lehti

Vinyl-sarja vaikuttaa perinteisen laadukkaalta Scorseselta.

Martin Scorsesen, Mick Jaggerin ja Terence Winterin työstämä, HBO:lla ensi vuonna alkava Vinyl kertoo 1970-luvun musiikkibisneksestä

Vinylin pääosassa nähdään Bobby Cannavale levy-yhtiön pääpamppu Richie Finestrana.

Mukana ovat myös Olivia Wilde, Ray Romano, Ato Essandoh, Max Casella, P.J. Byrne, J.C. MacKenzie, Birgitte Hjort Sørensen, Juno Temple, Jack Quaid, James ”Mickin poika” Jagger ja Paul Ben-Victor.

Vinylin kaksi ensimmäistä jaksoa nähdään Yhdysvalloissa 14. helmikuuta ja ilmeisesti seuraavana päivänä HBO Nordicilla.

Lähde: YouTube

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat