Uusimmat

Soturiprinsessa Xenan uusintaversion puuhamieheksi buukattiin Lostista tuttu käsikirjoittaja

15.12.2015 19:44 Aki Lehti

Emmy-voittaja kirjoittaa ja ohjaa.

Muun muassa Lostia käsikirjoittanut Emmy-voittaja Javier Grillo-Marxuach on kiinnitetty NBC-kanavan Xena: Warrior Princess -sarjan rebootin puuhamieheksi.

Hän käsikirjoittaa ainakin pilottijakson ja toimii sarjan vastaavana tuottajana.

Mukana ovat myös alkuperäisestä sarjasta vastanneet Sam Raimi ja Rob Tapert, jotka etsivät uutta näyttelijää Xenan rooliin.

Alkuperäisessä kreikkalaista mytologiaa ja kieli poskella tehtyä slapstickia yhdistäneessä Xenassa näyttelivät Lucy Lawlessin lisäksi myös Renne O’Connor, Ted (Samin veli) Raimi ja Bruce Campbell. Lawless ja Campbell näyttelevät tällä hetkellä yhdessä Starz-kanavan loistavassa Ash vs Evil Dead -sarjassa, jota voi Suomessa katsoa C More -striimauspalvelusta.

Lähde: Variety

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat