Uusimmat

Syväluotaava Game of Thrones -keskusteluohjelma After the Thrones nähdään myös HBO Nordicilla

19.04.2016 19:25 Muropaketin toimitus

After the Thrones tarkastelee hauskasti ja älykkäästi sarjan jaksoja.

After the Thrones tulee saataville HBO Nordicille samaan aikaan USA:n ensiesityksen kanssa 26. huhtikuuta alkaen. Ohjelma on HBO:n ja Bill Simmonsin yhteistyöprojekti.

After the Thrones on viikoittainen keskusteluohjelma, joka tarkastelee hauskasti ja älykkäästi HBO-menestyssarja Game of Thronesin uusia jaksoja.

Andy Greenwaldin ja Chris Ryanin juontama After the Thrones on HBO:n ja mediapersoona Bill Simmonsin tuoreen yhteistyön ensimmäinen hedelmä. After the Thrones kertaa joka viikko tuoreimman Game of Thrones -jakson tapahtumat, syventyy sarjan monitahoiseen historiaan ja poliittiseen peliin, ja esittelee absurdeja ja kenties hieman järkevämpiäkin teorioita tulevien jaksojen juonenkäänteistä.

Greenwald ja Ryan juonsivat aiemmin Grantland-sivuston suosittua Watch the Thrones -podcastia. Greenland lukeutuu USA:n johtaviin tv-kriitikoihin ja kirjoittaa tällä hetkellä kirjaa nimeltä ”How to Watch TV”. Ryan on puolestaan Simmonsin The Ringer -sivuston päätoimittaja. Muun muassa Vulture ja Entertainment Weekly ovat kehuneet Greenwaldin ja Ryanin The Ringer -sivustolle tekemää The Watch -podcastia yhdeksi internetin parhaista popkulttuuriohjelmista.

After the Thronesin vastaavina tuottajina toimivat Bill Simmons ja Eric Weinberger. Chris Ryan ja Andy Greenwald toimivat tuottajina.

after-thrones

Lähde: HBO Nordic