Uusimmat

Uusien Twin Peaks -jaksojen kaikki näyttelijät paljastettiin

26.04.2016 08:35 Aki Lehti

Ensi vuonna palaavan sarjan näyttelijälista on aivan älytön.

Twin Peaks jatkuu vuonna 2017 ja nyt kaikki mukana olevat näyttelijät on paljastettu. Aiemmin vain Kyle MacLachlan oli virallisesti kiinnitetty agentti Dale Cooperin rooliin. Kaikki projektin yksityiskohdat yritetään tietysti pitää salaisuutena mahdollisimman pitkään.

David Lynch ohjaa koko sarjan yhdestä pitkästä käsikirjoituksesta, jonka hän on kirjoittanut yhdessä sarjan toisen luojan Mark Frostin kanssa. Lopputuloksena on pitkä elokuva, joka pätkitään sarjan jaksoiksi.

Ruutuun palaavat muun muassa Sherilyn Fenn, Mädchen Amick, David Duchovny, Alicia Witt, David Patrick Kelly ja Harry Dean Stanton.

Uusia nimiä ovat muun muassa Monica Bellucci, Jim Belushi, Jeremy Davies, Laura Dern, Hailey Gates, Balthazar Getty, Ernie Hudson, Ashley Judd, David Koechner, Matthew Lillard, Trent Reznor, Tim Roth, Amanda Seyfried, Tom Sizemore, Jessica Szohr, Eddie Vedder ja Naomi Watts.

Alkuperäisistä näyttelijöistä mukana eivät ole esimerkiksi Lara Flynn Boyle ja Piper Laurie.

Tässä koko mittava nimilista:

twin_peaks_cast

twin_peaks_cast2

Lähde: Welcome to Twin Peaks

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat