Uusimmat

Viaplayn Swedish Dicks -alkuperäissarjasta julkaistiin uusi traileri

15.07.2016 06:30 Muropaketin toimitus

Komedia alkaa striimauspalvelussa 2. syyskuuta.

Pari päivää sitten esittelimme kasan Swedish Dicks -komedian, Viaplayn ensimmäisen alkuperäissarjan sneak peak -kuvia. Nyt Dome.fi tarjoaa ennakkoon sarjan tuoreimman teaser-trailerin, jossa nähdään toinen pääosanesittäjä Peter Stormare ja Vivian Bang.

Pätkä esittelee Stormaren näyttelemän Ingmarin, jota Vivian Bangin esittämä talkkari Sun kutsuu nimellä Igmar.

Swedish Dicks on Viaplayn oman tuotannon sarja, jonka ensimmäiset kymmenen jaksoa esitetään Pohjoismaissa 2. syyskuuta lähtien yksinoikeudella Viaplayssa.

Sarja on The Viking Brothersien (Andrew Lowery ja Peter Settman) luoma Los Angelesiin sijoittuva komedia. Ensimmäinen tuotantokausi pyörii Ingmarin (Peter Stormare) ympärillä, joka on entinen stuntman ja yrittää nyt tehdä uraa yksityisetsivänä. Hänen säälittävä elämänsä saa uuden suunnan kun hän tapaa Axelin (Johan Glans), joka on epäonnistunut DJ. Yhdessä he perustavat yksityisetsivätoimisto Swedish Dicksin ja ottavat ratkoakseen muutamia kummallisimmista tapauksista LA:ssa. Ingmarin menneisyys alkaa kummitella murhamysteeriä selvitellessä, kun hänen vanha stuntman-kollegansa Tex (Keanu Reeves) astuu kuvioihin.

Swedish Dicksissä nähdään myös Felisha Cooper, Vivian Bang ja Traci Lords.

Lähde: Viaplay