Uusimmat

Viime vuoden puhutuin Netflix-sarja saa jatkoa

21.07.2016 18:35 Aki Lehti

Kehuttu Making a Murderer palaa. 

Yksi viime vuoden parhaista dokumenteista, Netflixin kuusi Emmy-ehdokkuutta saanut Making a Murderer -dokumenttisarja saa jatkoa. Ensimmäisen kauden tekeminen kesti Laura Ricciardilta ja Moira Demosilta kymmenen vuotta, mutta eiköhän 2. kausi saada katsottavaksi mahdollisimman pian. Ensi-ilta ei ole vielä selvillä.

Making a Murderer sarjan 1. kausi kertoi syyttömänä 18 vuotta vankilassa istuneesta Seven Averysta, joka vapautettiin uusien dna-todisteiden perusteella. Pari vuotta vapautumisensa jälkeen Avery kuitenkin pidetettiin jälleen, tällä kertaa syytettynä murhasta.

Kuukausi sitten kerroimme sarjan tekijöiden työstävän Netflixille tositapahtumiin perustuvaa fiktiota, joka kertoo Johnson & Johnson -lääkeyhtiön harjoittamista laittomuuksista. Stiimauspalvelu ei ole kertonut miten Making a Murdererin jatko vaikuttaa tämän sarjaan tekoon ja aikatauluun.

making-a-murderer-netflix-image-1

Lähde: Netflix

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat